Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Vampire Diaries - Un nou inceput -

#14
Multumesc mult pt comuri, am tinut cont de ele sa sti, de aia am performat :D. Si da, vor aparea si Bonnie, Matt si ceilalti. M-am gandit ca daca tot am timp sa pun si capitolul 6, de ce nu? Lectura placuta!

Capitolul 6: Cartea de vraji interzisa

Nicole:
" Adorm linistita pe pieptul noului meu iubit, ca sa spun asa. Damon mi se pare un tip misterios si periculos dar totodata un tip atent si protector. Pana acum nu credeam ca exista vampiri, si nu credeam ca exista astefel de vampiri. Dar acum m-am convins, am unul chiar in patul meu. Nu in sensul acela, dar pe aproape. Sunt sigura ca tine la mine, felul lui de a fi ma face sa il plac mai mult, cand spune ceva suna atat de ... adevarat. Nu am mai avut un iubit de cand fostul meu prieten Jeff, s-a mutat in Romania. Oricum aveam senzatie ca era cam ciudat de la o vreme. Acum ca am scapat de o grija, pot si eu in sfarsit sa ma "relaxez". In bratele lui Damon ma simt atat de in siguranta. "
Damon o mangaie pe cap iubitor, privind-o insistent in timp ce doarme pe pieptul sau. Acesta zambeste satisfacut, este fericit deoarece a reusit sa o linisteasca iar acum ea a adormit langa el. Acesta o mai inveleste odata pe Nicole deoarece se dezvelise singura, dupa care ii saruta fruntea catifelata si dispare ca de obicei. Nu dorea sa il vada cineva iar apoi sa ii creeze probleme noii sale iubite. Pentru el, Nicole era ca o a doua sansa, precum un nou boboc inflorit in inima lui, exact ca o noua stea ce s-a aprins pe bolta cereasca.
- Ora 07:00 -
Intunericul dispare, cerul devine bleo deschis precum oceanul. Cantecele vrabiutelor rasuna prin tot orasul, inlusiv in curtea tinerei Nicole. Vantul bate lin, frunzele tinere si verzi se asterneau deasupra covorului naturii, iarba. Petalele florilor "dansau" in aer impreuna cu vantul. Deodata se zareste o lumina puternica. Un astru ceresc numit Zeul Soare se inalta pe bolta cereasca pentru a veghea intregul oras. Razele sale stralucitoare patrundeau oriunde si lumina pana si cel mai intunecat coltisor al lumii. Era o noua zi, o zi mai frumoasa ca cea de ier, o zi in care toate erau cu tine. Toate iti faceau pe plac.
Nicole inca dormea, ii se vedea doar capul si parul intins pe perna cea alba de bumbac. Aceasta este trezita de ciripitul pasarelelor care parca nu mai incetau, ca si cum misiunea lor erau sa o trezeasca pe tanara. Aceasta se da jos din pat, somnoroasa ca-n totdeauna si abea nimereste baia. Dupa ce isi piaptana cu grija parul ciufulit si incurcat ca in fiecare dimineata, da drumul la robinetul cel argintiu si apa cristalina incepe se curga. Aceasta isi stropeste fata cu apa rece, pentru a nu mai fi obosita si somnoroasa. Iese din baie si isi sterge chipul cu un prosop alb si pufos pentru a nu se irita. Imediat dupa, face patul apoi sa imbraca pentru a pleca spre liceu. Isi alege o bluza roz aprins cu maneca 3 sfert, o vestuta neagra ce acopera doar bustul si o pereche de blugi negri si mulati. Isi ia balerinii cei negri si lacuiti dupa care iese din camera sa.
- Nicole, deja pleci la scoala? se aude o voce femeiasca familiara.
- Da, mama. E aproape 08:00.
- Oh, ok draga. Dar cand te intorci?
- Nu mai sti? La ora 15:00.
- Bine, avand in vedere ca astazi e vineri ce zici daca dupa scoala mergem la cumpaaturi?
- La cumparaturi? intreba Nicole putin mirata.
- Da draga, nu am mai petrecut timp ca mama si fica demult. Nu crezi?
- Ai dreptate, buna idee! Ne vedem dupa ore atunci. Zise tanara si parasi locuinta cu zambetul pe buze, parca astazi, totul ii mergea bine.
~Casa familiei Forbes~
- Oh, ce se intampla? Am adormit? se intreba Caroline dupa ce vede ca este in patul din camera sa.
- Nu imi mai amintesc nimic dupa lovitura acea. Nenorocitul ala trebuie sa plateasca pentru tot ce a facut! isi spuse blonda dupa care se da jos si se duce in camera mamei sale. Mama fetei, Elizabeth, se intorsese acasa se pare, iar acum dormea linistita. Caroline rasufla linistita. Aceasta trebuia sa se duca la liceu, asa ca se intoarce in camera ei pentru a se schimba. Ce nu stiam fetele era faptul ca Caroline, Bonnie si Elena erau in acelasi liceu cu Nicole, dar inca nu s-au cunoscut fata-n fata. Caroline deja ajunsese la liceu cu ajutorul super-vitezei, nu mai avea decat sa se grabeasca spre sala de curs, numai ca o mana barbateasca o prinde si o intoarce spre el.
- Tylor?
- Caroline, esti bine?! intreaba acesta ingrijorat, privind-o adanc in ochi pe blonda.
- Da, sunt bine, dar...
- Nu intreba! Trebuie sa vorbim!
- Tylor, nu cred ca pot sa discut acum...
Brunetul o ia pe blonda cu el si o duce in vestiarul baietiilor, nu era nimeni prin preajma deoarece orele deja au inceput asa ca puteau sa discute.
- Caroline,... stiu despre viitorul tau sot.
- Ce?! Dar cum?!...
- Leila mi-a spus totul.
- Ce? De unde o sti pe Leila?
- Am cunoscut-o aseara cand am venit si v-am salvat.
- Poftim? Tu ai fost cel ce ne-ai salvat aseara? intreba Caroline cu ochii inlacrimati.
- Da, Caroline, eu am fost. Am auzit galagie cand eram prin apopierea casei tale asa ca am dat buzna inauntru. Tu erai lesinata, cred ca nemernicu' ala te lovise asa ca l-am atacat, dupa a fugit iar Leila mi-a povestit ce s-a intamplat.
- Oh Doamne, nu stiu ce ne-am fi facut daca nu ajungeai la timp,.... spuse blonda abtinandu-se cu greu sa nu planga.
- Acum am inteles in sfarsit ce vroiai sa imi spui, vroiai sa te ajut sa il ucizi pe vampirul ala. Scuza-ma ca nu am inteles din prima, ma bucur atat de mult ca am putut sa te scap de el. Daca ti s-ar fi intamplat ceva, nu mi-as fi iertat-o, niciodata. Spuse Tylor, cuprinzandui fata fetei cu mainile sale calduroase.
- Multumesc, Tylor. Zise aceasta imbratisandul din toata inima. Cei doi raman imbratisati timp de cateva secunde dupa care in spatele lor apare Leila.
- Leila? Ce cauti aici? intreba Caroline stergandu-si firicelele cristaline de pe obraji.
- Am vesti bune prieteni!
- Ce este? intreba Tylor putin entuziasmat.
- Cred ca stiu cum il putem ucide pe James.
- Cum?! tresari Caroline ca si arsa.
- Se spune ca vrajitoarele stiu cateva vraji de ucidere a vampirilor de acest gen. Spuneti-mi ca stiti o vrajitoare, hmm?
Se asterne un moment de liniste, dupa care Caroline ganditoare spune in soapta:
- Cred ca stiu eu una.
-Dupa ore-
- Bonnie! striga Caroline disperata dupa prietena sa vrajitoare.
- Caroline, ce faci? raspunse aceasta fericita ca isi revede amica vampir.
- Uite Bonnie, e o poveste lunga, am nevoie de ajutorul tau. Vino cu mine. Zise blonda dupa care o lua pe Bonnie la ea acasa. Cele doua ajunsesera la casa serifului Forbes, care se pare plecase cu treburile de serif. In casa mai erau si Tylor si cu Leila. Bonnie o priveste suspicioasa pe bruneta dupa care isi atinteste privirea spre Caroline care spune:
- Te-am chemat aici ca sa iti spun ceva, Bonnie.
- Bonnie, spuse Tylor. Avem nevoie de ajutorul tau, dupa care a inceput sa povesteasca intreaga intamplare impreuna cu Leila. Dupa o ora, Bonnie deja intelese, si era de acord sa ii ajute pe cei 3.
- Ok, va voi ajuta, dar mai intai imi trebuie, Cartea de Vraji Interzisa.
- Cartea de vraji interzisa? Ce fel de carte mai e si asta? intreba Leila incretindu-si fruntea.
- Cartea interzisa este o carte doar pentru vrajitoare unde se afla toate vrajile necesare pentru asemenea chesti, intelegi? Explica Bonnie, privind-o pe bruneta si pe ceilalti.
- Si unde vei gasi aceasta carte, intreba Tylor curios.
- La ruinele vechi biblioteci din Mistyc Falls.
- Care biblioteca? Nu exista o biblioteca daramata in Mistyc Falls, nu? intreba Caroline mirata.
- Ba da, exista. Se afla intr-o padure secreta, numita The Witches Woods. Acesta este numele oficial al padurii, care odata a fost un mic sat.
- Un mic sat?! sa terminam cu povestile! Se rasteste Tylor ridicandu-se.
- Nu-i o poveste Tylor, e adevarat! The Witches Woods a fost un sat in padure, un sat unde bunica mea a crescut si de unde a invatat toate vrajile pe care le stia, asta pana cand biblioteca a fost distrusa de cineva, iar Cartea Interzisa a ramas sub ruine.
- Si tu sti unde este aceasta padure Bonnie? o intreba Caroline dubioasa.
- Desigur, o pot simti. Pana la noapte vom ajunge acolo daca ne grabim, zise aceasta. Caroline isi suna mama, spunandui ca are niste treaba si nu va fi acasa si sa stea linistita. Sa nu iasa singura noaptea sau sa faca ceva nesabuit. Dupa cum bine stia mama acesteia despre vampiri, nici nu avea de gand. Cei 3 pleaca apoi spre padurea secreta in cautarea Cartii Interzise.
- ora 15:00 -
( In sfarsit s-au terminat si orele, ce plictisitor este la scoala. Unde nu exista putina actiune, putina distractie, asa nu are nici un farmec. Dar voi zambi, deoarece ziua de azi imi va oferi multe avantaje. Si pentru ca am descoperit dragostea in cele mai intunecate locuri ale noptii.)
- Hey! Nicole! se auzi o voce atragatoare si sexy.
- Damon! spuse tanara apopiindu-se de acesta.
- Ce ai zice daca astazi l-ai cunoaste pe fratele meu si iubita lui?
- A un frate? Nu mi-ai spus despre asta.
- Ce conteaza, oricum il vei cunoaste. Ce zici ii facem o vizita? intreba tipul zambind intr-o parte.
- Nu stiu ce sa zic, daca e ocupat?
- Nici gand! Oricum abea asteapta sa te cunoasca sa sti.
- Zau? Ok atunci, sa mergem, spuse tanara urcandu-se in masina vampirului. Un laborghini nou nout de culoare alba precum spuma laptelui. Lucea de parca era acoperita cu diamante. Damon se urca la volan relaxat, cu Nicole de partea sa dreapta, roteste cheile o data dupa care apasa pedala de acceleratie si dus a fost.
- Dupa 20 de min -
- Am ajuns deja? intreba Nicole privind casa fratiilor Salvatore prin geamul de la masina.
- Da, asta e casa mea si a fratelui meu. De fapt e mostenire de familie, dar e ok. Nici nu se vede cat de veche este.
- Glumesti?! Arata precum o vila! spuse tanara zambind insistent.
- Stefan am sosiiit! spuse brunetul, in timp ce intra in casa.
- Ce faci Damon? se aude o voce la fel de atragatoare si sexy. Era tot un vampir, unul putin mai tanar. Deodata de dupa un perete, apare un barbat facut si aratos. Avea parul saten inchis si ochii de un verde aprins. Era imbracat cu un tricou gri si mulat si o pereche de blugi negri si largi. Era incaltat cu o pereche de adidasi albi, si pe mana stanga avea o banderola neagra. Era imbracat sport se pare, gata de o iesire pentru jogging. Acesta o priveste pe Nicole putin mirat dupa care se apropie de cei doi zicand:
- Buna, eu sunt Stefan, tu trebuie sa fi Nicole.
- Da, eu sunt. Incantata! Spuse acesta zambind.
- Damon mi-a povestit multe despre tine.
- Serios? Ma bucur sa aud asta, raspunse tanara zambind din nou.
- Arat exact cum mi te-a descris el. Credeam ca nu vorbeste serios, ii sopteste acesta la ureche fetei, chicotind. Dupa ce se cunosc mai bine, apare si Elena. Cele doua fac cunostinta dupa care servesc o cafea cu lapte. Damon si cu Stefan urca pana sus pentru a sta de vorba in legatura cu noua iubita a brunetului.
- Damon, prietena ta este destul de comunicativa si draguta. Chiar ti se potriveste, spuse acesta batandul pe umar frateste.
- Stiu, cea ce ma atrage la ea cel mai mult este faptul ca nu ii este frica de nimic si intampina fiecare lucru nou zambind.
- Dar sper ca nu o folosesti... cum ai facut cu Andy.
- Nici gand! Oricum regret ca am ranit-o pe Andy, acum probabil si-a inceput o noua viata alaturi de un barbat.
- Probabil. Cred ca a meritat sa o faci sa uite, asa nu sa mai gandit la tine.
- Da, in cea ce o priveste pe Nicole, nu o voi rani niciodata!
- Te cred, frate. Sa-ti ti cuvantul. Oricum ma bucur ca Nicole si Elena se inteleg bine.
- Nicole e o fire foarte intelegatoare, sti? Deja s-a obisnuit cu idea cu sunt vampir... spuse Damon razand fericit.
- Poftim?! Intreba Stefan de parca nu auzise bine ce spuse fratele sau Damon.
- Ce este? De ce te rastesti asa? Am spus ceva gresit? intreba brunetul zambind sarcastic.
- I-ai spus ca esti vampir? Cum, adica... nu ca nu trebuia sa stie dar nu crezi ca e cam devreme sa afle. Poate sa te dea in vileag, poate sa iti creeze probleme, sti asta!
- Stiu, Stefan... dar am incredere in ea. Simt ca nu este acest gen de fata, o simt! Stiu ca si ea are incredere in mine, si nu ma indoiesc de asta. Asa ca stai linistit frate, lasa totul pe mine.
- Dca zici tu....
- Ar trebui sa plecam, o voi conduce acasa pe Nicole, ai grija de tine. Spuse Damon batandu-l pe Stefan pe spate dupa care se coboara jos si isi ia la revedere de la Elena. Cei doi pleaca impreuna spre casa tinerei Nicole.
- Cum ti s-a parut Stefan si Elena? intrba Damon in timp ce conducea relaxat.
- Stefan este un tip de treaba si foarte manierat iar Elena este o tipa foarte prietenoasa si buna ca sa spun asa.
- Tot ce ai spus acum este adevarat sti? Ei chiar sunt asa.
- Inseamna ca pot citi omul, zise tanara chicotind.
~Casa familiei Brown~
- Multumesc pentru ca m-ai adus acasa. spuse Nicole dupa care il saruta pe damon rapid.
- Cu placere, de acum inainte te voi aduce mereu. Si nu glumesc, spuse acesta zambind intr-o parte.
- Ne vedem maine , pa.
Tanara deschide usa de la intrare incet, este aproape ora 17:00 iar ea trebuia sa ajunga acasa la 15:00. Ii spusese mamei sale ca va merge la cumparaturi cu ea dupa ore, si tocmai acum isi amintise. Nicole se furiseaza in camera ei unde isi lasa rucsacul pe pat si incearca sa se schimbe. Este prea tarziu, mama ei deja o auzise si urca scariile catre camera ei.
- Nicole? Unde ai fost pana la ora asta? intreaba femeia suspicioasa.
- Um, am fost la o prietena.
- Dar ai spus ca vom merge la cumparaturi. Ai si tu ocazia sa iti petreci timpul cu mama ta iar tu alegi sa ti-l petreci cu o simpla prietena? intreba aceasta putin suparata.
- Oh mama, imi pare rau. Am pierdut notiunea timpului, iti promit ca maine dimineata vom face shopping si vom sta inmpreuna toata ziua ok?
- Bine Nicole. Dar sa nu faci ca astazi. O atentionase femeia dupa care parasi incaperea. Nicole rasufla usurata si continua sa se schimbe. Ea nu dorea ca mama sa sa afle despre Damon, mai ales ca este vampir. Pentru ea era un fel de regula, vroia sa o tina departe de chesiile astea.

~ Padurea Secreta ~
- Nu am ajuns? intreba Tylor extenuat deja.
- Nu sunt sigura, pe aici pe undeva trebuie sa fie un indicator.
- Indicator, glumesti? Locul asta e parasit, ce ar cauta un indicator aici? se intreaba Tylor nervos.
- Hey Bonnie, nu cumva ala e indicatorul? Spuse Caroline aratand spre un vechi indicator unde scris : Bun venit in The Witches Woods.
- Asta este. Am ajuns, se pare.
- Si unde e acea biblioteca daramata? intreba Leila uitandu-se prin toate partile dupa ruinele biblioteci.
- Veniti dupa mine, o pot simti, spuse Bonnie si porni tot inainte. Din departare se observa niste grinzi de lemn vechi si putrezite una peste alta. Dedesubtul lor erau multe caramizi mai vechi.
- Se poate ca astea sa fie ruinele biblioteci aleia?
- Nu sunt sigura, dar se poate. raspunse negresa cautand o cale de intrare.
Deodata, Tylor paseste pe o bucata de lemn putrezit care se rupa iar brunetul cade intr-o groapa.
- Tyler! Esti bine?! intreaba Caroline speriata.
- Ah, da... cred. Sunt bine. Cred ca am gasit biblioteca.
- Ce tot spui?! Te-ai lovit la cap si acum delirezi? se rasteste Leila aplecandu-se spre gaura.
- Nu, nu delirez! Veniti aici jos a vedeti. Cele 3 fete se coboara rand pe rand in gaura si raman uimite. Acolo jos era un fel de camera subterana, cu multe rafturi pline de carti vechi si prafuite. Era biblioteca.
- Am gasit-o, in sfarsit. Acum putem cauta si cartea!
- Ma ocup eu de asta, spuse Bonnie apropindu-se de unul din rafturi. Aceasta isi indreapta mana spre raftul respectiv si inchide ochii, ramane in aceasi pozitie concentrandu-se asupra cartii. Deodata, din fundul acelui raft, isi face loc o carte de culoare visinie cu coperta groasa. Marginiile copertii erau de aur iar pe ea scria mare : Cartea de Vraji Interzisa.
- Am gasit-o, spuse bonnie tindand cartea cea mare cu grija.
- Sa vedem ce scrie in ea! zise Caroline disperata.
- Mai intai trebuie sa stim unde sa cautam, sunt mai multe vraji pentru mai multe chestiuni.
- Pai cred ca trebuie sa cautam la.... vraji de ucidere a vampiriilor.
- Ok, sa vedem.... spuse Bonnie rasfoind paginile ingalbenite ale cartii.
- Hei! Stai! Chair aici, ce inseamna acest cuvant!
- E in latina, spuse Bonnie analizand cu atentie cuvantul. Inseamna original.
- Stai asa, original. Vampiri originali, tatal meu a fost un original. Poate gasesti ceva aici!
- Sa vad.... zice vampiri originali, atot-puternici. Vampiri ce incalca legiile celor originali, numiti vampiri-demoni, sunt vampiri ce se hranesc cu sangele altor vampiri.
- Aici! Asa este si James, fratele meu! spuse Leila deodata.
- Aici spune si cum pot fi ucisi.
- Spune! Sune odata! se rasteste Tylor nervos cum a fost intreaga zi.
- Un vampir-demon poate fi ucis doar daca bea sangele manipulat de vrajitori al altui vampir.

Va urma...

Aceasta este masina condusa de Damon in ficul meu:
http://www.google.ro/imgres?imgurl=http:...20&bih=596



Răspunsuri în acest subiect
Vampire Diaries - Un nou inceput - - de Iryna - 25-04-2011, 06:12 PM
RE: Vampire Diaries - Un nou inceput - - de anime_addicted - 27-04-2011, 04:44 PM
RE: Vampire Diaries - Un nou inceput - - de Iryna - 29-04-2011, 07:27 PM
RE: Vampire Diaries - Un nou inceput - - de Iryna - 30-04-2011, 03:02 PM
RE: Vampire Diaries - Un nou inceput - - de anime_addicted - 01-05-2011, 01:28 PM
RE: Vampire Diaries - Un nou inceput - - de Iryna - 02-05-2011, 04:42 PM
RE: Vampire Diaries - Un nou inceput - - de anime_addicted - 04-05-2011, 04:41 PM
RE: Vampire Diaries - Un nou inceput - - de Iryna - 06-05-2011, 04:35 PM
RE: Vampire Diaries - Un nou inceput - - de Iryna - 07-05-2011, 02:37 PM
RE: Vampire Diaries - Un nou inceput - - de anime_addicted - 07-05-2011, 05:05 PM
RE: Vampire Diaries - Un nou inceput - - de Iryna - 07-05-2011, 09:30 PM
RE: Vampire Diaries - Un nou inceput - - de Iryna - 09-05-2011, 06:17 PM
RE: Vampire Diaries - Un nou inceput - - de anime_addicted - 10-05-2011, 01:54 PM
RE: Vampire Diaries - Un nou inceput - - de Iryna - 13-05-2011, 07:05 PM
RE: Vampire Diaries - Un nou inceput - - de anime_addicted - 27-05-2011, 04:30 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  O noua speranta . Un nou inceput [ Naruto Fic ] Sayumi 4 3.979 21-01-2012, 05:07 PM
Ultimul răspuns: Aly
  [ Vampire Knight ] - Un nou inceput Yoko-sama 7 6.219 19-08-2011, 09:22 PM
Ultimul răspuns: Blood_Angel
  Un nou inceput,un nou talet! Bleidy 4 4.091 13-02-2011, 11:17 PM
Ultimul răspuns: Daria v2
  ~Vampire~Knight ~The love between a human and a vampire~ Iryna 5 4.976 09-07-2010, 05:08 PM
Ultimul răspuns: Flash
  Totul are un inceput (yaoi) yaoi maniac 7 4.588 26-06-2010, 11:31 AM
Ultimul răspuns: βεκi
  Un nou inceput Redhead Rules 1 2.168 22-06-2010, 10:25 PM
Ultimul răspuns: IceCat
  Cosmarul de-abia a inceput [+18] [yaoi] Yaku-chin 5 5.752 09-05-2010, 07:49 PM
Ultimul răspuns: Yaku-chin
  Sfarsitul, un nou inceput Redhead Rules 1 2.359 07-11-2009, 06:01 PM
Ultimul răspuns: Abbeh.
  Un nou inceput ( Mew Mew Power ) Elusive wolf 15 11.922 12-06-2009, 10:44 PM
Ultimul răspuns: Mabel
  In drum spre un nou inceput EleNusHa 11 6.266 15-05-2009, 04:28 PM
Ultimul răspuns: Axxa.No.Way


Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)