~FIIIRST~
catva pasi - cativa
Ciubul Cobrelor - Cuibul Cobrelor
veniste rapsunsul prompt - venise raspunsul prompt
avand in vedere ca ell - avand in vedere ca el
restul muchilor - restul muschilor
aproape lipit trupul meu - aproape lipit de trupul meu
Astea au fost greselile, sper, oricum au fost din neatentie ^^ Ai vrut sa pui mai repede capitolul ca sa nu ne faci sa asteptam, asa-i?
Capitolul a fost excelent , am stat cu sufletul la gura pe tot parucurul acestuia, mai ales cand Ciryl a ajuns in camera brunetului. Toata actiunea aia m-a facut sa raman cu gura cascata si sa simt ce simtea si micul inger. Ma bucura ca roscatul e asa grijuliu, si totusi, ce s-ar intampla daca ar afla ca el era in camera cu Shar?
Ma bucur ca s-a apucat de carte, insa nu as vrea ca brunetul sa afle prea repede de asta, sigur s-ar enerva.
Inca ceva, a fost un capitol superb si bafta cu celelalte, my idol :3
:chuu:
catva pasi - cativa
Ciubul Cobrelor - Cuibul Cobrelor
veniste rapsunsul prompt - venise raspunsul prompt
avand in vedere ca ell - avand in vedere ca el
restul muchilor - restul muschilor
aproape lipit trupul meu - aproape lipit de trupul meu
Astea au fost greselile, sper, oricum au fost din neatentie ^^ Ai vrut sa pui mai repede capitolul ca sa nu ne faci sa asteptam, asa-i?
Capitolul a fost excelent , am stat cu sufletul la gura pe tot parucurul acestuia, mai ales cand Ciryl a ajuns in camera brunetului. Toata actiunea aia m-a facut sa raman cu gura cascata si sa simt ce simtea si micul inger. Ma bucura ca roscatul e asa grijuliu, si totusi, ce s-ar intampla daca ar afla ca el era in camera cu Shar?
Citat:-Ai noroc, vierme... Ai noroc. Momentul nu imi da voie sa iti smulg penele, rosti el si mai batjocoritor, tinandu-si privirea plina de sine coborata spre chipul meu nedumerit.Hmm.. replica asta ... oare ?! Shar s-a referit ca vrea sa il "scape" de aripi? Adica sa il faca al lui? Sper ca raspunsul sa vina repede ^^
Ma bucur ca s-a apucat de carte, insa nu as vrea ca brunetul sa afle prea repede de asta, sigur s-ar enerva.
Inca ceva, a fost un capitol superb si bafta cu celelalte, my idol :3
:chuu: