26-04-2011, 01:23 AM
Doamne, :D, cand am citit prima data titlul acestui fic, am crezut ca este doar o simpla poveste de dragoste dintre Sakura si Sasuke, care de altfel imi sunt personaje preferate. Mi-a placu la nebunie cum l-ai descris acolo pe Sasuke prima data, mai ales aici: ".. ochii sai negri precum cel mai intunecat abis.." m-a facut sa ma gandesc numai la el :p. oricum :), dupa randuri indelungate, am ajuns se pare la faza cu vampiri, ;)), si cum sunt eu inebunita dupa chesti supranaturale :D, de acolo a inceput sa imi placa din ce in ce mai mult! b-) , parca era povestea dintre Sakura si Sasuke pe care mi-o imaginasem chiar eu, cu vampiri si alte chesti fictive. Mi-a placut ca la sfarsitul fiecarui capitol ai avut mister, actiune, sti tu? Mereu un semn de intrebare, mereu se intampla ceva, ceva ce o facea pe Sakura sa sara de la o problema la alta. Daca asta a fost primul tau fic aici pe Animezup, iar cel cu Vampire Knight al doi-lea, eu pot sa spun ca trebuia sa fie invers! Deoarece,... aici parca evoluezi, din toate punctele de vedere, eu ti-am comentat si celalalt fic, si cred ca este putin mai slabut, cu mai multe greseli de tastare, pe cand asta, asta e aproape floare la ureche! Ador mai ales finalul, si app ( as fi vrut ca Sasuke sa o fi transformat pe Sakura, mi s-ar fi parut mult mai "pasional" ma rog ) in fine, important este ca ai imaginatie si cu fiecare rand vei evolua mai repede. Bafta, si te rog eu muuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuult! Pune nextul! Abea astept! Te pup :-* , (hugs) ( un fic pe gustul meu, toate personajele, "creaturile", actiunile si sentimentele intr-un singur fic. Bravo tie! ^_^