Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

School of Wizards

buuuun deci 1 fic prost mai merge, doua...treci cu vederea dar deja al treilea e preeeeeaaa mult. nu am mai intalnit de muuuult timp asemenea hartii igienice scrise intr-un moment de constipatie acuta...

ţuţu mic si dezvoltat ai idee ce inseamna a scrie un fic, roman, nuvela whatever? nu cred. ai nevoie de ceva numit descriere a peisajelor, sentimentelor, trasaturilor fizice ale personajelor... la tine acestea lipsesc cu desavarsire sunt inexistente, nada, niente, nothing i mean... you get the ideea.
tu personalitati nu ai , caractere nu ai sentimente n nimic o nulitate de poveste...

def:DESCRÍERE, descrieri, s. f. Acțiunea de a descrie și rezultatul ei. ♦ (Concr.) Scriere sau pasaj dintr-o scriere în care este înfățișat prin enumerarea detaliilor, un aspect, un cadru, o situație etc. – V. descrie.

dialogul e atat de robotic incat il face de rusine si pe robocop, deci pe bune robocop dezvolta fraze tu nu sti ce inseamna fraza...
def:DIALÓG, dialoguri, s. n. 1. Convorbire între două persoane. ♦ (P. spec.) Convorbire (cu caracter oficial) care are loc între reprezentanții a două părți, a două țări etc. ♦ (P. spec.) Formă de convorbire între două personaje, în care sunt scrise de obicei operele dramatice; pasaj dintr-o operă literară în care se redă convorbirea dintre două personaje. ◊ Linie de dialog = semn ortografic de punctuație care indică începutul vorbirii fiecărui participant la o convorbire. 2. Operă literară scrisă sub formă de dialog. [Pr.: -di-a-] – Din fr. dialogue, lat. dialogus.

FRÁZĂ, fraze, s. f. 1. Îmbinare de propoziții, care se află în raport de coordonare sau de subordonare, exprimând una sau mai multe judecăți. ♦ Fel de exprimare. 2. (În sintagma) Frază muzicală = unitate muzicală alcătuită dintr-o succesiune de sunete cu un sens expresiv propriu. – Din fr. phrase, lat. phrasis.

naratiunea e inexistenta...nu stiu cum ai avut curajul sa postezi asa ceva pe bune e... ai citit din curiozitate macar un fic de pe prima pagina a acestei sectiuni? doar asa ca sa vezi ce standarde sunt...

def: NARAȚIÚNE, narațiuni, s. f. Expunere, relatare a unui fapt, a unui eveniment sau a mai multor fapte sau evenimente într-o desfășurare gradată (și în formă literară); povestire. [Pr.: -ți-u-. – Var.: (înv.) naráție s. f.] – Din fr. narration, lat. narratio, -onis.

bun ma opresc aici caci deja ma doare capul, am facut teribila, oribila si marea gresala a vietii de a citi zece randuri din aceasta minunata hartie igienica ce ai postat-o spre citirea poporului.... drag tovarasi iti spun nici unul din aceste minunat de teribile povesti postate de tine nu merita efortul... sunt metoda cea mai buna pentru a distruge neuroni.... sti tu chestiile alea ce stau la baza sistemului nervos

NEURÓN, neuroni, s. m. Element structural și funcțional de bază al sistemului nervos compus dintr-un corp celular protoplasmatic, care conține un nucleu, și din prelungiri protoplasmatice; neurocit.

cam atat a fost... well o sa ajungi un mare scriitor candva, premii gen nobel iti vor decora biroul...

oh era sa uit astept cu nerabdare capitolul urmator
[Imagine: 359k875.png]
I will fight, one more fight
Don't break down in front of me.
I will fight, one more fight
I am not the enemy.
I will try one last time
Are you listening to me?
I will fight, the last fight
I am not your enemy.

Fiction:
Memento Non Mori