Greseli de tastare am vazut, dar cui ii pasa? Mie una nu! Oricum nu ma omor dupa chestile astea, uh... capitolul a fost destul de interesant, oricum ti-am citit si celelalte creatii si vad ca nu te opresti din uimit lumea, asta e de bine, bafta in continuare!
Shar,Shar,Shar, de la inceput personajul meu preferat. De ce? Pentru ca e rece, e doar el si lumea lui singur! Bine, singur a fost, acum ca a aparut printul sau mai bine zis "printesa" din povesti, lucrurile o sa se schimbe cu siguranta ;]
Uuu >.< Vreau si eu un Shar transfomat T^T e prea cute leopardul!!! Deci pana la urma Shar l-a salvat pe Cyril [crede-ma ca dabia pot sa-i pronunt numele, nici macar nu stiu daca l-am scris corect >.<"]
Shar,Shar,Shar, de la inceput personajul meu preferat. De ce? Pentru ca e rece, e doar el si lumea lui singur! Bine, singur a fost, acum ca a aparut printul sau mai bine zis "printesa" din povesti, lucrurile o sa se schimbe cu siguranta ;]
Uuu >.< Vreau si eu un Shar transfomat T^T e prea cute leopardul!!! Deci pana la urma Shar l-a salvat pe Cyril [crede-ma ca dabia pot sa-i pronunt numele, nici macar nu stiu daca l-am scris corect >.<"]
Yaoi Queen A scris:In mijlocul acelui infern, era paradisul.aww ce super a sunat :X
[center][/center]
[center]Always a proud V.I.P <3 [/center]
[center]Stay stong DaeSung everything will be okey in the next year<3
Stay strong G-Dragon the real V.I.P's still love you, because you're a GOOD PERSON and you have a PURE HEART <3[/center]
[center]Always a proud V.I.P <3 [/center]
[center]Stay stong DaeSung everything will be okey in the next year<3
Stay strong G-Dragon the real V.I.P's still love you, because you're a GOOD PERSON and you have a PURE HEART <3[/center]