11-04-2011, 09:12 PM
Hey , dau si eu tarcoale pe la frumosul tau si minunat fic. Pentru inceput ... vampiri ?! Daca imi aduc aminte bine ai zis ceva si de extraterestri ( o_o ) Mi se pare ca actiunea este putin cam grabita . Cu despartirea , si motivele (mergea sa complici mai mult situatia). In rest este bine . Pe la descriere , la fel , detaliaza , fa-ne sa visam . [mai mult decat o faci acum] .
Altceva , astept nextu , super extra revigorat :)) cu descriere super marfa [ce limbaj am inceput sa am] ;|
Bafta la scris , si sper sa te incurajeze ce am icnercat sa-ti transmit prin mesajul asta [ pe care cred ca nici eu nu-l mai inteleg :)) ]
In final , cred ca e a 3-a sau a 4-a oara cand iti zic bafta la urmatorul capitol :))
Altceva , astept nextu , super extra revigorat :)) cu descriere super marfa [ce limbaj am inceput sa am] ;|
Bafta la scris , si sper sa te incurajeze ce am icnercat sa-ti transmit prin mesajul asta [ pe care cred ca nici eu nu-l mai inteleg :)) ]
In final , cred ca e a 3-a sau a 4-a oara cand iti zic bafta la urmatorul capitol :))
![[Imagine: chibi_5248.gif]](http://animezup.com/chibi/img/user/chibi_5248.gif)
, chibi-ul lui
Ca sa intelegi ca esti prost trebuie totusi sa-ti mearga mintea.