Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Just a dream [ SHINee inspired ]

B - Bunny
Ma - Mama
T - Taemin
M - Minho
J - Jonghyun
K - Key
O - Onew
Le - Lee (managerul)
Km - Kim

Capitolul 6 - La Studio

Am mers in camera mea... sa-mi iau telefonul. Aveam doar un mesaj... Taemin... scria ceva de genul... "Hey Bunny... m-am gandit ca ai nevoie de cineva care sa stea cu tine mereu... asa ca ti-am facut cadou un pisoias... stiu ca poate seamana cu mine... din cauza culorii... dar sper ca-ti place..."... Am fugit in bucatarie si i-am spus mamei ca era de la Taemin...

Ma: Foarte dragut din partea lui... Si ce nume ii pui?
B: Ma gandeam la SunShine... avand in vedere ca este dimineata...
Ma: Un nume foarte frumos!
B: Mama, trebuie sa ma pregatesc... am scoala...

M-am pregatit pentru scoala... mi-am dat cu parfumul preferat... de capsuni... si pana sa ies pe usa... imi aduc aminte de motanel... Inchid usa si ma indrept spre bucatarie... am luat un bol pentru laptic... si norocul meu ca mama a fost sa cumpere ceva mancare si mi-a luat si mie ceva bobite pentru pisoias :D... Am intrat din nou in camera mea si i-am lasat castronelele langa cosulet, l-am magaiat si am iesit... Am ajuns la scoala unde mi-am petrecut cele 6 ore zilnice... apoi m-am intalnit din nou cu Taemin...

T: Hey! [ imbratisandu-ma ] Ti-a placut cadoul?
B: Da! Si chiar seamana cu tine :D...
T: Ce nume i-ai pus?
B: SunShine! [ entuziasmata ]
T: Woa! Chiar imi place numele... si chiar i se potriveste...
B: Dap!... Doar eu l-am ales... [ zambind ]
Taemin a inceput sa rada si ne-am continuat drumul spre studio... cand se apropie de gatul meu...
B: Taemin? Ce faci?...
T: Hmm! Nimic... Hmm... parfum de capsuni...
Am izbucnit in ras... :))...
B: Scuza-ma!... :))
T: Nu-i nimic! [ zambind ]
B: Si deci... iti plac capsunile?
T: Da!
B: Parca iti placeau madarinele...
T: Imi plac toate fructele...

A motivat el imediat... Si uite ca am ajuns la studio. Acolo erau doar Minho si Jonghyun, l-am imbratisat pe Minho...

M: Hey Bunny! Ce face iepurasul?
B: Hey! Bine :D... tu ce faci?
M: Bine... repetam cu Jong
B: Am vazut...

Jonghyun se uita cu atat invidie... presupun ca se intreba >Hmm... Pe mine de ce nu ma imbratiseaza?<
Pana ca acesta sa spuna ceva, apare Onew cu Lee Soo Man, managerul lor, facem cunostinta si ne spune ca trebuie sa cantam si sa dansam pe "Lucifer". In acest timp apare si Key... "Hey toata lumea! Scuzati intarzierea..."... In fine, am inceput sa cantam si sa dansam... Totul iesise perfect... stiam asta pentru ca s-a manifestat cu un "WOW!" la final... Incepuse melodia "Replay"... atunci Jong ma apuca de mana si privindu-ma in ochi incepe si canta "Noona nomu yeppo"... Am ramas interzisa... La spatele lui Jong apare Taemin...

T: Jong! Ce faci?
J: Cant... evident...
T: Te intrebam ce vrei sa faci?
J: Nu se vede?...
Atunci m-am asezat pe canapea... alaturi de Minho si priveam toata scena...

M: Astia doi sigur te plac foarte mult...
B: Da! Nu-mi spune...
Minho s-a ridicat pentru a calma spiritele... Dupa vreo 5 minute apare din nou managerul care-mi spune...
Le: Canti foarte bine... ma mir cum de nu te-ai lansat pana acum... Ai putea sa faci un free style? Dansand?
B: Cred ca da...

Atunci Key a dat drumul la muzica... wow... o melodie ce-mi placea foarte mult... am inceput sa dansez gandindu-ma ca nu este nimeni prin preajma. Dupa ce am terminat toti se uitau la mine uimiti...

K: Tu... tu... ai facut cursuri de dans?
B: Nu!
M;O: Dansezi super!
B: Multumesc! ^^

Lee caci asa mi-a spus sa-i zic... Mi-a spus ca voi aparea intr-un spectacol SHINee... chiar in sambata aceea...
Le: Bun venit in trupa SHINee si in SMEnt!
Mi-a intins contractul... pe care l-am semnat fara sa ma gandesc...
B: Multumesc!

A trebuit sa plec... ca de obicei Taemin ma insoteste. Ne oprim intr-un parc unde ma asez in leagan... Taemin vine pe la spate si incepe sa-mi faca vant... ne jucam ca si cum eram 2 copii de 5 ani... sau 2 indragostiti :D... Dupa ceva vreme imi suna telefonul... era mama...

B: Alo!...
Ma: Bunny!... Trebuie sa vii acasa... mai tarziu o sa avem musafiri...
B: Pe cine?
Ma: Kim si parintii ei...
B: Aham!... Vin acum...

I-am spus lui Taemin, acesta m-a condus pana acasa... probabil sa se asigure ca am ajuns :D... "Ce grijuliu este!" imi spuneam... I-am spus "Bye-Bye!" cute... si am intrat in scara. De bine ce am ajuns in casa ca mama m-a intampinat cu musafirii :D... I-am salutat pe parintii lui Kim, am apucat-o pe aceasta de mana si am intrat in camera...

B: Kim! Nu o sa-ti vina sa crezi...
Km: Oooo!... Ce pisoias dragut! De unde il ai?
B: Taemin mi l-a facut cadou... de dimineata...
Km: Ce norocoasa poti fii... cum il cheama?
B: SunShine...
Km: Chiar i se potriveste...

Am petrecut vreo 4 ore alaturi de Kim... asta pana cand mama a venit si a anuntat-o ca trebuie sa plece... era cam tarziu ce-i drept... M-am dus la dush, m-am asezat in pat si m-am gandit sa il iau si pe SunShine in pat... L-am pus langa mine... mai exact s-a asezat pe gatul meu... Parfumul lui Taemin... era in blanita lui... am adormit foarte linistita... toata noaptea am imbratisat pisoiasul dragalas...
Baby Bunny dressed in blue
Met another, then there were two.
Bouncy bunnies to the left
Bouncy bunnies to the right
Bouncy bunnies get in bed
Off to bed, you sleepy heads

love my sis : Copilu' Tembel xDD, ×Tα℮♏iᾔ×... ~Chu :X

Răspunsuri în acest subiect
Just a dream [ SHINee inspired ] - de BlueBunny - 23-03-2011, 07:56 PM
RE: Just a dream [ SHINee inspired ] - de Flash - 30-03-2011, 08:49 PM
RE: Just a dream [ SHINee inspired ] - de BlueBunny - 06-04-2011, 07:14 PM
RE: Just a dream [ SHINee inspired ] - de Dskk - 30-08-2011, 01:21 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Yaoi] Dream is everything Mao 4 3.481 30-06-2013, 12:44 AM
Ultimul răspuns: Natsuru
  A dream become's real(InuYasha) Matt 3 3.530 23-01-2012, 10:48 PM
Ultimul răspuns: Matt
  Just For Dream! Yuki Kuran 0 1.725 27-08-2011, 11:02 PM
Ultimul răspuns: Yuki Kuran
  Nasty Dream (yaoi +16 - +18) Aliss_anime 1 2.338 19-07-2011, 02:41 AM
Ultimul răspuns: alexutzy97
  Love Story SHINee [yaoi] Aerith 8 8.429 02-06-2011, 12:44 PM
Ultimul răspuns: Flash
  Autopsy of a dream...[YAO!] .Dudiii 3 4.005 15-04-2011, 09:54 PM
Ultimul răspuns: Hasamy lost vampire
  Hope for a dream [ +16] sickness 5 3.602 12-03-2011, 06:11 PM
Ultimul răspuns: hiimera
  [ Super Junior / SHINee ] - Warped In xD WandererShEeP 5 5.021 06-03-2011, 11:33 AM
  SHINee fic [romance, 15+]:Oc, SHINee members Mimi. 8 7.531 04-03-2011, 09:33 PM
  All wrapped up into Black [Harry Potter inspired] Kita 6 6.271 21-11-2010, 06:58 PM
Ultimul răspuns: .Anne

Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)