05-04-2011, 08:28 PM
Hm, hm, hm... '' Cuibul Cobrelor ''? Imi place cum suna, mergem si noi? :> Sau macar Shar sa-l ia si sa-l duca acolo :-" [ O zi proasta se termina cu ceva incantator, convorbiri cu prietenii cei mai buni si capitole minunate, multumesc *kiss* ]
Shar asta mai ca ar citi ganduri, nu gluma :> Dar nu vad ce are Ciryl cu el, ce curios e pisoiul asta ;)) Mai ceva ca mine >.<" Sau cat mine, ceva mai mult nu cred ca e capabil. Se pare ca in clasa aia se discuta cum ma discuta astia pe mine, tot pe motivul '' hibrid '' sau, mai precis, '' dracu` impielitat '' *evil laugh*. Leopardul alb? Imi plac leoparzii, nu ma lasa sa-l calaresc nitel? 8->
Ce fufa se culca cu Shar? Ciryl tre sa fie sub Shar, nu ea! *frustrated* Poate vrea sa o las fara... gauri *evil laugh*
Frumosu` scrie o carte? :> hai ca imi placeeeeeeee:X
Astept next... :o3 *kiss*
Shar asta mai ca ar citi ganduri, nu gluma :> Dar nu vad ce are Ciryl cu el, ce curios e pisoiul asta ;)) Mai ceva ca mine >.<" Sau cat mine, ceva mai mult nu cred ca e capabil. Se pare ca in clasa aia se discuta cum ma discuta astia pe mine, tot pe motivul '' hibrid '' sau, mai precis, '' dracu` impielitat '' *evil laugh*. Leopardul alb? Imi plac leoparzii, nu ma lasa sa-l calaresc nitel? 8->
Ce fufa se culca cu Shar? Ciryl tre sa fie sub Shar, nu ea! *frustrated* Poate vrea sa o las fara... gauri *evil laugh*
Frumosu` scrie o carte? :> hai ca imi placeeeeeeee:X
Astept next... :o3 *kiss*
"Iadul e gol si toti diavolii sunt aici. " (W. Shakespeare)
Blog:
Codul Cuvintelor | L'art de L'amour
Blog:
Codul Cuvintelor | L'art de L'amour