04-04-2011, 10:42 AM
Hey ! >:D< Merci ca m-ai anuntat, eu, ca de obicei, sunt pe`aici. ;]]
"„conversaţia†inima mea" - pai aici, cred ca ai mancat un cu. Doesn`t matter, se mai intampla. : - P
So, am fost placut uimita sa-i aflu secretul lui Ace. Si chiar daca i l-a dezvaluit lui Cheryl, eu cred ca tot mai ascunde ceva. Probabil este intuitia mea de vina. :)) Btw, sper sa continui. Bye bye! xD
Citat:Apoi, fără nici un alt advertisment, începe să se strâmbe la faţă şi în jurul nostru începe să bată un vânt violent, ce rupea frunzele copacilor.Hmm... : - ? Eu cred ca nu era nevoie de un advertisment, din moment ce s-a strambat, adica nu avea de ce sa se strambe fara niciun advertisment. ... in fine. In`afara de asta, am observat ca ai repetat putin mai jos, din nou, "fara niciun advertsiment". Eeh, asa cum ai spus si tu, repetitiile acestea te urmaresc. : )) * laughs * Si totusi, la un moment dat, va trebui sa scapi de ele. ^^
"„conversaţia†inima mea" - pai aici, cred ca ai mancat un cu. Doesn`t matter, se mai intampla. : - P
So, am fost placut uimita sa-i aflu secretul lui Ace. Si chiar daca i l-a dezvaluit lui Cheryl, eu cred ca tot mai ascunde ceva. Probabil este intuitia mea de vina. :)) Btw, sper sa continui. Bye bye! xD