02-04-2011, 01:17 PM
De ce am impresia ca Lerim e gelos pe Ciryl? :-? Hmm...si de ce cred ca si-a schimbat asa repede personalitatea doar pentru ca a aflat ca Ciryl era in camera cu Shar?Simplu e gelos,cred.Daca ma i-au dupa creierul meu minuscul s-ar putea ca Lerim sa fi fost cu Shar,desi cred ca e imposibil.Dar totusi,altfel nu l-ar mai feri atat pe Ciryl de Shar,am vazut ca ceilalti nu se ascund de el,numai Lerim face asta. <-- Asta e ceea ce cred.
Daca stau bine sa ma gandesc Shar il place pe Ciryl altfel nu s-ar mai uita dupa el,numai daca nu cumva vrea sa-l faca sa se simta intimidat,desi la cum l-ai descris tu nu cred ca el isi doreste asta.Daca se mai uita mult la el o sa explodeze de rusine :]],dar asta e un mod de a-i zice ca i-a atras atentia curiozitatea sa.
Sincer,si eu sunt curioasa sa aflu mai multe despre Shar,um...un tip misterios si pot ghici ca defapt o sa se compore calm,grijuliu cu Ciryl,nu?C-am asa se intampla in toate fic-uril tale si ador asta.So...astept next-ul. :D
Daca stau bine sa ma gandesc Shar il place pe Ciryl altfel nu s-ar mai uita dupa el,numai daca nu cumva vrea sa-l faca sa se simta intimidat,desi la cum l-ai descris tu nu cred ca el isi doreste asta.Daca se mai uita mult la el o sa explodeze de rusine :]],dar asta e un mod de a-i zice ca i-a atras atentia curiozitatea sa.
Sincer,si eu sunt curioasa sa aflu mai multe despre Shar,um...un tip misterios si pot ghici ca defapt o sa se compore calm,grijuliu cu Ciryl,nu?C-am asa se intampla in toate fic-uril tale si ador asta.So...astept next-ul. :D
[center]
[/center]
[center]Always a proud V.I.P <3 [/center]
[center]Stay stong DaeSung everything will be okey in the next year<3
Stay strong G-Dragon the real V.I.P's still love you, because you're a GOOD PERSON and you have a PURE HEART <3[/center]
![[Imagine: BIG+BANG.png]](http://3.bp.blogspot.com/-3oDh47ule6s/TejakwaTnnI/AAAAAAAAACQ/OxdUioY_5RU/s1600/BIG+BANG.png)
[center]Always a proud V.I.P <3 [/center]
[center]Stay stong DaeSung everything will be okey in the next year<3
Stay strong G-Dragon the real V.I.P's still love you, because you're a GOOD PERSON and you have a PURE HEART <3[/center]