29-03-2011, 03:21 PM
Hi!
Am citit-o mai demult dar...atotputernica lene m-a impiedicat sa las comm. Oricum, ce pot spune...Imi place. Descrii frumos, intre-un fel, pot spune, unic.
Am vazut o singura...nu stiu daca ii pot spune tocmai gresala, doar ca nu imi place mie cum suna:
"sentimentul de abandonare"- sentimentul de abandon
Cred ca e singurul lucru pe care l-am observat. Greseli de tastare...dac-or fi nu le-am vazut. Ma rog, ideea mi se pare interesanta, iar felul in care ai expus sentimentele e bine realizat.
Astept urmatorul oneshot! Kisses:*:*
Am citit-o mai demult dar...atotputernica lene m-a impiedicat sa las comm. Oricum, ce pot spune...Imi place. Descrii frumos, intre-un fel, pot spune, unic.
Am vazut o singura...nu stiu daca ii pot spune tocmai gresala, doar ca nu imi place mie cum suna:
"sentimentul de abandonare"- sentimentul de abandon
Cred ca e singurul lucru pe care l-am observat. Greseli de tastare...dac-or fi nu le-am vazut. Ma rog, ideea mi se pare interesanta, iar felul in care ai expus sentimentele e bine realizat.
Astept urmatorul oneshot! Kisses:*:*
Let`s start with the premise thet we aren`t completly idiots.
"You forgot another lesson: Never turn your back until you know your enemy is dead. Looks like we'll have to go over the lesson again next time I see you-which will be soon."