23-03-2011, 09:06 PM
un capitol superb..pot sa bat pariu ca Sakura se amageste... unu la mana il iubeste si doi nu se joaca cu el..doar i se pare ..sau cel putin asa cred eu..mi`as dorii..ca peste ceva timp Sakura sa isi dea seama ca este insarcinataa.... dar te rog oferale o noapte de amor.. si sa participe amandoi..cu gemete..scancete..tipete...si multe altele o noapte speciala..ouf~ deci o iubeste si el..daaa eram sigura.. si ma bucur enorm de mult..vreau o cina..hmm ahh savuroasa... in care ei doi sa se manance din priviri...si ahhh....am atatea vise in cap ^:^ nici nu iti imaginezi.. am observat gateva greselute de tastare... dar ceea ce vreau sa iti spun..de fapt vreau sa iti atrag atentie... sunt [u]smaralde nu zmaralde ..am observat ca ai mai scris si in celelalte capitole..despre zmaralde : )) deci..asta vroiam sa iti spun..ca celelalte..sunt doar din neatentie...graba ..bla bla bla..dar nu sunt sigura ca exista..ouf! rochiteeee... si limuzina si Sasuke...si restaurant..si ouf! nu mai pot..pune`te pe scris scump-o..ca vrea nextul..cu multe prostioare : >
Ja ne ma dear! [kiss]!..[/i]
Ja ne ma dear! [kiss]!..[/i]