23-03-2011, 12:39 AM
Doamne! Singuru lucru care imi vine in minte acum este ca Sasuke e foarte modest :]]. Well mi-a placut capitolul dar te-as ruga ca pe viitor sa nu mai scrii acelasi capitol ca si DozzadeCola ptr ca devine plictisitor si cititorii vor sa afle ce se intampla mai departe nu sa ii tii in acelasi loc. Ai descris frumos capitolul dar ti-am zis vreau continuarea. Cum ziceam descrierea este prezenta in cantitati mari asta chiar imi place. Actiunea nu a fost grabita, naratiunea este la fel de frumoasa si dialogul nu a fost sec. Doar o singura replica a fost seaca. Aia cand o intreba pe acea fata ,,- Salut frumoaso! Ce faci?". Puteai sa o inlocuiesti cu descriere. Am vazut ca si tu ai scris ,,- Ce-ar fi daca... in seara asta... ne-am distra putin?".". Nu trebuia sa pui acele puncte de suspensie. Trebuia sa scrii normal si dupa sa precizezi cum a spus. Greseli de tastare am vazut una:
Ce mi-a placut faza:
Chiar m-a apucat rasul :)).
So, atat am avut de spus. Astept nextu si nu uitati sa ma anuntati
Citat:Incepe sa se m Parca imi si trec prin minte ce are de gand sa ii spuna.-Incepe sa se ce?
Ce mi-a placut faza:
Citat:- Hey Sas’ke ma lasi un pic singur cu Gaara. Are nevoie de cineva acum, iar tu nu cred ca vrei sa stai sa-l alinti.
- Bine spus.
Chiar m-a apucat rasul :)).
So, atat am avut de spus. Astept nextu si nu uitati sa ma anuntati
Bisous, Contagieuse.
![[Imagine: EnvYQ.png]](http://i1262.photobucket.com/albums/ii611/Vero1996Miss/EnvYQ.png)