Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Pain and Pleasure [yaoi, +18] DeDal N. & Midnight Mistery

Capitolul doisprezece: Te iubesc

Stăteam în fund pe pat cu mâinile sub picioare şi priveam imaginea din faţa mea. Întins pe covorul încă plin de sânge Ai încerca să îşi desprindă de spate o bucată de material ce i se lipise de rănile deschise. Îmi era puţin milă de el, văzându-l cum se chinuia şi cum gemea uşor de durere. Mi-am luat avânt şi am aterizat lângă urechea lui.
- Hei, vrei să te ajut?
Acesta se întoarse uimit către mine, apoi zâmbi roşind puţin.
- Nu! Mă descurc eu. Şi pe de altă parte, nu e vina ta că...
L-am privit ridicând din sprâncene. Nu era vina mea că asta se întâmplase? Ba da, era şi încă mă simţeam vinovat pentru felul în care îl pedepsisem doar cu câteva ore înainte. Cu toate astea, nu îl puteam compătimi prea mult. Nici corpul meu nu se simţea prea bine.
- Bine atunci, descurcă-te singur dacă poţi. Eu merg să fac un duş.
Am intrat în baia plină cu cioburi având grijă să nu calc pe ele şi topaind, am ajuns în cabina de duş. Nici aceasta nu arăta prea bine, dar nu aveam ce face. Nu puteam să rămân plin de sânge şi murdar toată ziua. Am întins mâna să dau drumul la apa, dar în acea clipă o altă mână m-a oprit. I-am simţit răsuflarea caldă pe gât, trimiţându-mi fiori prin tot corpul.
- Vrei să te ajut să te speli pe spate?
Mi-am întors capul puţin, amuzat. O pereche de buze dulci mi-au atins obrazul şi am simţit cum limba lui îşi făcea drum către ureche. M-am abţinut să nu gem, nu vroiam încă să îi arăt că îmi plăcea.
- Ştii, am reuşit să spun, asta e cea mai penibilă replică folosită într-un film. Am simţit cum se oprise pentru o clipă, iar apoi am fost împins cu putere în perete.
-Da, dar vezi tu, nu îmi păsa, mi-a şoptit bărbatul prinzându-mă de talie şi coborându-şi mână pe corpul meu. De când am ajuns să fiu eu cel vânat când tot ce făceam era să alerg după el? Eram eu cel vinovat de transformarea lui? Cel care trebuia învinuit pentru noul lui comportament? Nu îmi displăcea, ba din contra, pentru prima dată mă simţeam bine dominat din toate punctele de vedere. Însă nu era prea devreme?

Mâinile lui se plimbau fără încetare pe corpul meu. Cu fiecare clipă pe care o petreceam sub acel duş simţeam că o să iau foc chiar dacă apa era rece.
- Stai puţin, am rostit eu lovit de o întrebare. Mi-am întors capul către Ai ce mă privi curios. Era în spatele meu aşa că mă simţeam mai vulnerabil decât de obicei.
- Ce s-a întâmplat? m-a întrebat acesta curios. Era dureros pentru mine să stau întors aşa din cauza rănii de pe faţă. Încă mă ardea de fiecare dată când intra în contact cu apa.
- De ce nu avem apa caldă?
Am simţit pe pilelea mea rănită cum bărbatul a încetat să respire pentru o clipă, apoi un hohot imens de râs a umplut spaţiul gol din baie. Ce întrebasem aşa amuzant?
- Aaron, pe bune! Acesta mă prinse în braţe şi mă strânse uşor. Acum tu eşti cel care pune întrebări stupide?
Curios şi cam stupefiat m-am întors cu faţa la el. Dintr-o dată privirea lui devenise visătoare. Îşi trecuse degetele peste rana mea înghiţind în sec.
- Aaron...
Am simţit un fior ce îmi trecuse prin corpul înfrigurat. Aveam strania senzaţie că îi părea rău pentru ce făcuse. Modul în care mă atingea în acea clipă, cum se apropiase de chipul meu şi îmi şoptise apăsându-şi buzele pe gâtul meu, făcând că vocea lui să se împrăştie şi dându-mi fiori prin şira spinării.
- Aaron, ascultă-mă pentru că e foarte grav. Eu am uitat să plătesc factura!
Îşi retrase capul din căldura trupului meu, umezindu-şi buzele deja ude, apoi mă privi. Nici nu ştiam dacă să râd sau că mi se pară ciudat răspunsul lui. În acel moment eram prea fermecat de chipul lui ce ascundea o frumuseţe sublimă şi delicată.

Încercam să îmi şterg corpul neluând în seamă privirea bărbatului. Mă fila intens, făcându-mă să am senzaţia că avea raze x în privire, desi nu putea să vadă nimic prin pielea mea. Nimic altceva decât organe şi o inimă ce îmi părea ca aveam să o pierd cu fiecare minut ce trecea.
Neputând să mă mai abţin, m-am rastit uşor la el:
- De ce mă priveşti aşa?! Parcă ai de gând să mă găteşti şi să mă ai drept cină!
- Hmm, poate asta vreau. Dar nu să te am pe post de cină şi mai degrabă, să te am. Doar atât. L-am privit uşor jenat. Mi se părea că era prea direct, insă nici nu am apucat să îmi duc gândul până la capăt, caci m-am trezit luat pe sus a treia oară într-o zi şi aruncat în dormitor pe pat. Acesta urcă uşor peste mine, parcă mişcările lui erau încetinite de mama natură.

Doar văzându-l acolo, privindu-mă aşa mă simţeam deja că şi un curcan într-un cuptor, gol pe înăuntru şi umplut cu ingrediente ce îmi dădeam o senzaţie stranie şi uşor plăcută în stomac. Trăgând uşor de prosopul ce îmi acoperea zona intimă, Ai mă sărută uşor apoi pasional, parcă nemaiputând aştepta ca eu să pot realiza ce avea de gând. De parcă nu ştiam deja. Gura lui îmi mângâia uşor pieptul ajungând până mai jos pentru ca apoi să ajungă la organul meu semierect. Îl cuprinse cu gura trecându-şi doar limba peste vârf. Mi-am muşcat buzele în încercarea de a nu scoate nici un zgomot. Acesta se ridică şi o secundă mai târziu mi-am simţit mâinile legate de marginea patului. Uimit l-am privit însă acesta îmi făcu leneş cu ochiul şi continuă să mă sărute apăsat.
Îşi strecură mâinile sub spatele meu şi mă mângâie uşor, băgându-mi apoi unghiile în carne. Îmi ridică picioarele în aer şi am simţit cum mă pătrunse încet, strângând ochii şi respirând greu. Se oprise pentru o clipă, lăsând locul unei uşoare dureri transfortate aproape imediat în plăcere vinovată. Începuse să se mişte, gemând uşor şi spre groaza mea, fizandu-mi privirea cu ochii lui căprui şi pătrunzători. Mă simţeam excitat la maxim însă jenat de felul în care mă privea. Îi puteam citi în ochi toate lucrurile care îi treceau prin minte, majoritatea fiind poziţii dar şi o plăcere sadică şi imensă. Îmi plăcea la nebunie modul în care se unduia, făcându-mă să îmi apăs capul în perină şi să îmi strâng buzele de plăcere, nereuşind însă să scap de ochii lui. I-am cuprins spatele cu mâinile şi să îmi strâng buzele de plăcere, nereuşind însă să scap de ochii lui. Însă acesta mă sărută lung şi într-un mod extrem de excitant făcându-mă să îl privesc din nou.
- Vreau să mă priveşti în ochi. Aşa cum tu vezi tot ce simt şi ce gândesc, asta vreau să fac şi eu. Vreau să, continuă acesta împingându-se mai adânc în mine şi făcându-mă să gem, îţi văd plăcerea.
Cuvintele lui m-au încălzit mai mult decât ar fi trebuie mai ales că la sfârşit îmi şoptise la ureche că vrea să mă vadă când mă termin. Am început să respir apăsat, şi mi-am lăsat inhibiţiile la o parte, trăgându-l către mine şi sărutându-l cum o făcuse şi el. Se pare că avusese efect deoarece nu mult mai târziu acesta se terminase în mine. Însă iii vedeam chipul urmărindu-mă atent şi o clipă mai târziu am făcut şi eu la fel. Încercând să îmi controlez pulsul ce o luase razna m-am trezit că eram deasupra bărbatului.
L-am privit uşor uimit şi acesta după ce îşi umezi buzele îmi aorpie chipul de al lui şi îşi atinse buzele de gâtul meu, şoptindu-mi uşor:
- Te iubesc.
Doamne, cât îmi plăcea când făcea asta.
[center][Imagine: 2isxfr.jpg][/center]
Mulţumesc, Abbeh. Ly <3.

[center][Imagine: lh4lc.gif][/center]

Răspunsuri în acest subiect
RE: Pain and Pleasure [yaoi, +18] DeDal N. & Midnight Mistery - de SnowFlake. - 18-03-2011, 09:00 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Unlimited Pleasure Beatrix LaVey 73 49.231 30-07-2012, 01:56 PM
Ultimul răspuns: Marina.
  Midnight Waltz Lucifer 10 9.671 06-01-2012, 09:56 PM
Ultimul răspuns: Lucifer
  Pain and love Lexx45 8 4.656 08-09-2011, 05:09 PM
Ultimul răspuns: mary97
  Midnight Drama Queen 23 11.309 26-08-2011, 06:34 PM
Ultimul răspuns: yaoi maniac
  Pain and tears Roses.on.fire 10 6.287 04-08-2011, 12:47 PM
Ultimul răspuns: ^Ciresica^
  Pain and tears Roses.on.fire 1 2.136 08-07-2011, 03:18 PM
Ultimul răspuns: Miranda.
  Fucking Law [ || yaoi || +18 || ] Contagieuse. & DeDal N. DeDal N. 16 10.995 27-04-2011, 04:43 PM
Ultimul răspuns: yaoi maniac
  Pure Blood [Mistery, Romance] wonderCaT 25 17.365 20-04-2011, 01:56 PM
Ultimul răspuns: Nixu
  No pain, just love ... Vex 27 12.893 30-12-2010, 03:31 PM
Ultimul răspuns: Mariah .
  Cronicile Trecutului - Cuget in clar de luna [+12] [ mistery / sf ] SethMeth 4 3.040 28-07-2009, 08:27 AM
Ultimul răspuns: Vampire`Illusion

Utilizatori care citesc acest subiect:
3 Vizitator(i)