18-03-2011, 11:42 AM
hello, hello. Mersi ca mi-ai spus:*. Si iate uite ca sunt prima, ce bine, ce bine, sac la ceilalti>:) Deci sa incepem. Sa stii ca mi-a placut acest capitol special al tau si chiar merita sa mai faci, adica nu mi-ai pus dialog cat caruta:)) si sa uiti de descriere. deci a fostr minunat din punctul meu de vedere, ai avut descriere si naratiunea e ok. Greseli nu sunt. Deci e :bv:
Waw Sakura e geloasa?O_O deci mama, te-ai indragostit:>. sa inteleg ca Sasuke e ruda cu fetele alea? Ce naiba io pus Karin in bautura lui Sakura? In fine...si ce imi place faza cu "fraier si prost"..aici sa referit la Sakura, corect?
Pai cam atat. Imi place mult:love: astept next si te rog mult sa ma anunti. Iti raman cititoare fidela. Spor la scris si bye.
Waw Sakura e geloasa?O_O deci mama, te-ai indragostit:>. sa inteleg ca Sasuke e ruda cu fetele alea? Ce naiba io pus Karin in bautura lui Sakura? In fine...si ce imi place faza cu "fraier si prost"..aici sa referit la Sakura, corect?
Pai cam atat. Imi place mult:love: astept next si te rog mult sa ma anunti. Iti raman cititoare fidela. Spor la scris si bye.