16-03-2011, 11:24 AM
buna, ma lasat si pe mine trenul la ficul tau si ce pot spune e ca imi place la nebunie. Fic hentai,ah:> vai cat de tare si nu orice. Adica am mai citit un singur fic hentai la fel de reusit ca si asta, deci asta spune Jos palaria :bv: Te descurci foarte bine la modurile de expunere si ideea e chiar originala, trebuie sa recunosc ca la inceput am zis ca e unul ca toate altele. Sasuke profita, ajunge sa se indragosteasca de ea, trec peste cateva probleme si dupa traiesc fericiti pana la moarte:)) Dar m-am inselat si ma bucur, asa e plin de mister si suspans:>:>
Vai ador faza cu legenda, ce legenda? Iti place sa ne tii in suspans, sa ne omoram neuroni ca sa gasim noi o solutie:cry: Cei doi se cunosc, de unde, de unde? cum a zis si Miranda, my cousin, au un destin apropiat.
Nu stiu ce sa mai zic. Da gata stiu: Ficul Tau E Superb!!!!!:love: Astept next si te rog din toate inimioara mea sa ma anunti si pe mine, doar nu vrei sa mor pe aici. Spor la scris si Bye.
Vai ador faza cu legenda, ce legenda? Iti place sa ne tii in suspans, sa ne omoram neuroni ca sa gasim noi o solutie:cry: Cei doi se cunosc, de unde, de unde? cum a zis si Miranda, my cousin, au un destin apropiat.
Nu stiu ce sa mai zic. Da gata stiu: Ficul Tau E Superb!!!!!:love: Astept next si te rog din toate inimioara mea sa ma anunti si pe mine, doar nu vrei sa mor pe aici. Spor la scris si Bye.