12-03-2011, 12:08 PM
Prima ;;).
Dau edit după ce termin xD.
[ >.< mesajpreascurt :> ]
Şi în sfârşit edit :>.
Da, este inestetic, deci mă deranjează. Reprofilează-te şi scrie normal cu liniuţă.
" parcă strigăt de un băiat " - fără un
" a-l ajuta "
" Acesta scapă ceaşca jos, formând mii de cioburi. El strânge. " - ar fi sunat mai bine: formând mii de cioburi pe care tot el le strânge.
" că va fi vre`un cuplu sau, ei bine, până ce moartea îi vor despărţi." - se scrie " vreun ", nu " vor " ci " va " şi ce-i cu bold nu are sens.
" Fă`Frumos " - Făt-Frumos
" ghionteste " - inghionteste
" incoltul " - în colţul
" - Ce naiba ... " - fără puncte, mai degrabă: Ce naiba?!
" - Rudă îndepărtată zici ? [S P A C E ] Deschid uşa şi rămân stână de piatră. "
Şi cam atât la capitolul : ' greşeli '.
Naraţiunea este din plin şi asta mă bucură, mie-mi place. Dialogul nu a fost sec, iar descrierea, ei asta nu prea a fost. Ar mai fi mers pe ici pe colo puţină.
Şi mie mi se pare că faci propoziţiile prea scurte. :| În anumite locuri erau chiar banale.
Iar povestea devine din ce în ce mai ciudată, iar eu nu prea mai înţeleg nimic. Nu mi-o lua în nume de rău, dar ar trebui să mai faci ceva incitant, misterios ... Ştii tu ce vreau să spun.
Nu prea mai am ce să spun, înafară de: aştept next-ul şi inspiraţie multă >:D<.
Dau edit după ce termin xD.
[ >.< mesajpreascurt :> ]
Şi în sfârşit edit :>.
Citat: Vreau să vă spun că de acum voi pune ` în loc de - Dacă vă deranjează, spune`ţi.
Da, este inestetic, deci mă deranjează. Reprofilează-te şi scrie normal cu liniuţă.
" parcă strigăt de un băiat " - fără un
" a-l ajuta "
" Acesta scapă ceaşca jos, formând mii de cioburi. El strânge. " - ar fi sunat mai bine: formând mii de cioburi pe care tot el le strânge.
" că va fi vre`un cuplu sau, ei bine, până ce moartea îi vor despărţi." - se scrie " vreun ", nu " vor " ci " va " şi ce-i cu bold nu are sens.
" Fă`Frumos " - Făt-Frumos
" ghionteste " - inghionteste
" incoltul " - în colţul
" - Ce naiba ... " - fără puncte, mai degrabă: Ce naiba?!
" - Rudă îndepărtată zici ? [S P A C E ] Deschid uşa şi rămân stână de piatră. "
Şi cam atât la capitolul : ' greşeli '.
Naraţiunea este din plin şi asta mă bucură, mie-mi place. Dialogul nu a fost sec, iar descrierea, ei asta nu prea a fost. Ar mai fi mers pe ici pe colo puţină.
Şi mie mi se pare că faci propoziţiile prea scurte. :| În anumite locuri erau chiar banale.
Iar povestea devine din ce în ce mai ciudată, iar eu nu prea mai înţeleg nimic. Nu mi-o lua în nume de rău, dar ar trebui să mai faci ceva incitant, misterios ... Ştii tu ce vreau să spun.
Nu prea mai am ce să spun, înafară de: aştept next-ul şi inspiraţie multă >:D<.
[center]
[/center]
Mulţumesc, Abbeh. Ly <3.
[center]
[/center]
![[Imagine: 2isxfr.jpg]](http://i39.tinypic.com/2isxfr.jpg)
Mulţumesc, Abbeh. Ly <3.
[center]
![[Imagine: lh4lc.gif]](http://i43.tinypic.com/lh4lc.gif)