11-03-2011, 09:41 PM
Buna , my love!De cand asteptam eu sa pui nextul !!
Hm..:-? despre capitolul sase :
Ma cam facut curioasa numai titlul.Si am cam ramas socata dupa ce am citit , fiindca prea multe probleme , una dupa alta. Dar sper ca intr-un sfarsit sa iasa si soarele ca drumul lor , nu:>?
Acum , sa fiu serioasa ..nu-i mai inteleg de loc pe baietii astia .Ce tot vor ?Nici cu Mihaela nu mai inteleg.Acum si chestia asta cu Key.Vaai ..cate lucruri .In fine..pana la urma capitolul e foarte frumos, ca intotdeauna descriere , dialog .Ai tot ce iti trebuie .Bravo !
Astept nextul :*!
Hm..:-? despre capitolul sase :
Ma cam facut curioasa numai titlul.Si am cam ramas socata dupa ce am citit , fiindca prea multe probleme , una dupa alta. Dar sper ca intr-un sfarsit sa iasa si soarele ca drumul lor , nu:>?
Acum , sa fiu serioasa ..nu-i mai inteleg de loc pe baietii astia .Ce tot vor ?Nici cu Mihaela nu mai inteleg.Acum si chestia asta cu Key.Vaai ..cate lucruri .In fine..pana la urma capitolul e foarte frumos, ca intotdeauna descriere , dialog .Ai tot ce iti trebuie .Bravo !
Astept nextul :*!
â— â— Iubesc si voi fi iubita â— â— Imi voi dorii â— â— Voi castiga si voi pierdeâ— â— Voi visa si visele ajung realitateâ— â— Imi iubesc prietenii â— â—
:love:
â— â—Unde e Momo?:blink:
â— â—Snowy and Love_neji_Forever .. Me too â— â—
:bye:
:love:
â— â—Unde e Momo?:blink:
â— â—Snowy and Love_neji_Forever .. Me too â— â—
:bye: