01-03-2011, 10:01 PM
buna mersi ca mi-ai spus de ficul tau:* asa sa revenim...pai sa stii ca titlu e bun, naratiunea ok, dialog nu am vazut, tac...descriere stii ca aici semeni cu mine, ca asa am facut si eu la primul capitol, trebuie sa te axezi pe sentimente cel mai mult, ma bucur ca ai descris si locul si hainele, alea alea...dar mai mult trebuie sa ne indreptam spre sentimente, am aflat si eu si incerc sa corectez, sper sa faci si tu la fel, iar poze nu am nimic impotriva;;). Actiunea da, e putin grabita...adica mai las-o nu o fugari ca noi avem rabdare si in felu asta ne tii mai mult pe jar:)). Greseli nu am vazut, deci nu ai... Ideea e originala, adica nu am mai intalnit pana acum faza cu Sakura dansatoare la bara, deci bravo. :bv: Ficul tau e chiar interesant sa stii si imi place mult, sa inteleg ca Sasuke e gen de baiat, hai sa zic "bad boy" ?cam asa reiese:>.
Astept nextu si te rog mult cu o cireasa in varf sa ma anunti si pe mine :pls:
Spor la scris sweetie si sper ca nu te-a suparat comul meu, daca ceva da un pm si sa rezolvat;)
:bye:
Astept nextu si te rog mult cu o cireasa in varf sa ma anunti si pe mine :pls:
Spor la scris sweetie si sper ca nu te-a suparat comul meu, daca ceva da un pm si sa rezolvat;)
:bye:
![[Imagine: h8v.gif]](http://imageshack.com/a/img560/9494/h8v.gif)