01-03-2011, 12:34 AM
In primul rand, puteai sa scrii la inceput ca e capitolul unu sau prolog sa stie omul despre ce e vorba. Asa apoi nu ar trebui sa lasi atata spatiu intre randuri, ai lasat chiar si intre liniile de dialog de la bun inceput, nu e nevoie, te asigur, nu va mari capitolul care oricum e cam scurt.
Incearca sa folosesti ceva mai multe alte cuvinte in afara de verbe. E cam greu dar daca folosesti verb dupa verb e ca si cum ai povesti ca si un robot. Am facut aia si aia si aia. Nu uita de semnele de punctuatie si ele sunt la fel de importante ca si restul fic-ului. Asa, ai grija si unele expresii, scrise par in regula dar daca le citesti cu voce tare arata si suna...ciudat.
Boon, astept noul capitol si ceva imbunatatiri.
Buh Bye !!!
Incearca sa folosesti ceva mai multe alte cuvinte in afara de verbe. E cam greu dar daca folosesti verb dupa verb e ca si cum ai povesti ca si un robot. Am facut aia si aia si aia. Nu uita de semnele de punctuatie si ele sunt la fel de importante ca si restul fic-ului. Asa, ai grija si unele expresii, scrise par in regula dar daca le citesti cu voce tare arata si suna...ciudat.
Boon, astept noul capitol si ceva imbunatatiri.
Buh Bye !!!
![[Imagine: ak8THBQ.png]](http://i.imgur.com/ak8THBQ.png)