23-02-2011, 10:51 PM
Heii my love ;x Multumesc muult pentru ca m-ai instiintat despre acest minunat fanfic <3
Gemene,conflicte,baieti . . . Superb ;x
Aici ma refer la amandoua :
Descriere `- nici in cantitati mari si plictisitoare ,nici in cantitati mici si super plictisitoare
Naratiunea - e ok ...aici nu ma bag xD
Dialogul `- eh pot spune ca nu e sec desii am observat cateva scapari : )
Actiunea deocamdata e tinuta in lesa . Aripi de plumb draga mea am adorat acest capitol >;dd
Si cred ca imi place mai mult Aby decat Phobe . . . pare genu ` ala de " super-fata cea mai buna tinuta " . Si sa se imprieteneasca cu fata aceea doar pentru ca o uraste pe sor'sa ? Total aiurea ...In fine xD Sw33ty te rog vino cu urmatorul capitol si anuntati-ma si pe minee :D
P.S :Sunt a douaa xD . | x
Goodbye girls and hugs >;dd< Muuulta imaginatiee = X
Gemene,conflicte,baieti . . . Superb ;x
Aici ma refer la amandoua :
Descriere `- nici in cantitati mari si plictisitoare ,nici in cantitati mici si super plictisitoare
Naratiunea - e ok ...aici nu ma bag xD
Dialogul `- eh pot spune ca nu e sec desii am observat cateva scapari : )
Actiunea deocamdata e tinuta in lesa . Aripi de plumb draga mea am adorat acest capitol >;dd
Si cred ca imi place mai mult Aby decat Phobe . . . pare genu ` ala de " super-fata cea mai buna tinuta " . Si sa se imprieteneasca cu fata aceea doar pentru ca o uraste pe sor'sa ? Total aiurea ...In fine xD Sw33ty te rog vino cu urmatorul capitol si anuntati-ma si pe minee :D
P.S :Sunt a douaa xD . | x
Goodbye girls and hugs >;dd< Muuulta imaginatiee = X
' You say you love rain,but you use an umbrella to walk under it.You say you love sun,but you seek shade when it is shining.You say love wind,but when it comes you close your window.So that's why I'm scared when you say you love me. ' -Bob Marley