21-02-2011, 04:04 PM
Ana, sunt supi pe tine! Parca a ramas ca ma anunti cand incepi un nou fic.
Imi place noul fic, dar ce nu-mi place... Ai avut niste repetitii de care te puteai lipsi:
''Soarele, soarele'' = nu trebuia sa repeti
''Kakashi, Kakashi Hatake'' = puteai sa scrii din prima Kakashi Hatake
Sunt de aceasi parere cu Miranda. Inceputul e cam... expirat.
Sasuke pleaca din sat, nu? Trebuie sa-l gaseasca pe el. Nu vreau sa-l omoare. Vreau sa afle ca a facut toate acele lucruri doar pentru ca nu avea de ales si pentru al proteja.
Nu stiu, mie nu-mi prea place de Sasuke, nu la tine in fic, in general. A fost la un pas sa-si omoare cel mai bun prieten cand ii putea cere ajutorul. Cu siguranta Naruto nu l-ar fi refuzat pentru ca-l considera ca fratele pe care nu-l are.
Sper ca nu te-am plictisit sau suparat cu comentariul meu.
Te pwp si vreau sa continui ficul. De data asta te rog sa ma anunti cand pui urmatorul capitol.
:bye:bye:
Imi place noul fic, dar ce nu-mi place... Ai avut niste repetitii de care te puteai lipsi:
''Soarele, soarele'' = nu trebuia sa repeti
''Kakashi, Kakashi Hatake'' = puteai sa scrii din prima Kakashi Hatake
Sunt de aceasi parere cu Miranda. Inceputul e cam... expirat.
Sasuke pleaca din sat, nu? Trebuie sa-l gaseasca pe el. Nu vreau sa-l omoare. Vreau sa afle ca a facut toate acele lucruri doar pentru ca nu avea de ales si pentru al proteja.
Nu stiu, mie nu-mi prea place de Sasuke, nu la tine in fic, in general. A fost la un pas sa-si omoare cel mai bun prieten cand ii putea cere ajutorul. Cu siguranta Naruto nu l-ar fi refuzat pentru ca-l considera ca fratele pe care nu-l are.
Sper ca nu te-am plictisit sau suparat cu comentariul meu.
Te pwp si vreau sa continui ficul. De data asta te rog sa ma anunti cand pui urmatorul capitol.
:bye:bye:
!!! Priveste lumea in ochi si spune exact ceea ce gandesti, altfel esti doar o marioneta !!!