21-02-2011, 12:19 AM
Dupa ce termin de citit dau edit :P mersi de intelegere ^^
Edit
Deci, mii de scuze dear, am avut o saptamana foarte incarcata, ca nici sa intru pe forum n-am avut timp, crede-ma. Oricum, important e ca am reusit in sfarsit sa ajung pe aici cu editul ala. Deci, sa incep:
Ficul tau e bunicel insa nu i-ar mai lipsi un pic de... "viata". Cand ma apuc de citit parca am gresit adresa, spui ca e povestea: "Capra cu trei iezi". Ii lipseste cu desavarsire acel spirit al povestirii, e prea, cum sa spun... prea sec. Nu ma intereseaza detaliile marunte ca a stat nu stiu cat la coafor si ia spus coafeza: "Sunteti gata!" , nu ma intereseaza astfel de detalii, incerca sa scapi de ele, plictisesc si chiar fac povestea incurcata, urateste frumusetea ei. Bine, trec mai departe ca banuiesc ca te-am suparat destul :)).
Cu privire la descriere ti-am spus, prea multe detalii, insa am observat ca te-ai straduit sa faci ceva si cu ea, totusi mai trebuie. Spre exemplu, trebuie sa dai mai multe detalii cu privire la locurile actiunii, de asemenea mai multe sentimente ale protagonistilor.
Naratiunea e ok, nu ma plang aici.
Actiunea e un pic trasa de par, ai lungit-o prea mult si ai pierdut din vedere esenta povestii.
Greseli nu prea am vazut, doar ai grija la semnele de punctuatie sa le pui asa cum trebuie, ca te mai incurci si pe acolo. ;))
cam atat a fost critica mea si iti urez mult succes in continuare cu povestea ^^
:bye:
Edit
Deci, mii de scuze dear, am avut o saptamana foarte incarcata, ca nici sa intru pe forum n-am avut timp, crede-ma. Oricum, important e ca am reusit in sfarsit sa ajung pe aici cu editul ala. Deci, sa incep:
Ficul tau e bunicel insa nu i-ar mai lipsi un pic de... "viata". Cand ma apuc de citit parca am gresit adresa, spui ca e povestea: "Capra cu trei iezi". Ii lipseste cu desavarsire acel spirit al povestirii, e prea, cum sa spun... prea sec. Nu ma intereseaza detaliile marunte ca a stat nu stiu cat la coafor si ia spus coafeza: "Sunteti gata!" , nu ma intereseaza astfel de detalii, incerca sa scapi de ele, plictisesc si chiar fac povestea incurcata, urateste frumusetea ei. Bine, trec mai departe ca banuiesc ca te-am suparat destul :)).
Cu privire la descriere ti-am spus, prea multe detalii, insa am observat ca te-ai straduit sa faci ceva si cu ea, totusi mai trebuie. Spre exemplu, trebuie sa dai mai multe detalii cu privire la locurile actiunii, de asemenea mai multe sentimente ale protagonistilor.
Naratiunea e ok, nu ma plang aici.
Actiunea e un pic trasa de par, ai lungit-o prea mult si ai pierdut din vedere esenta povestii.
Greseli nu prea am vazut, doar ai grija la semnele de punctuatie sa le pui asa cum trebuie, ca te mai incurci si pe acolo. ;))
cam atat a fost critica mea si iti urez mult succes in continuare cu povestea ^^
:bye:
Unele iubiri nu prind rasaritul,
Altele traiesc doar pentru o vara...
Unele se pierd si le-nghite timpul,
Doar una te topeste,
Cand nu crede-ai s-apara!
Imi iubesc:
My mamiiii, DeDal N.
Fetita mea ascultatoare si dulce ca o capsunica, Larisa
Iubirea mea, Iljimae Te iubesc, iubire!
Gemanarea mea draga, Natasha!
Surioara scumpa, Venus-Roseta . Am grija de fetita ta, fii sigura sys.
Nepotelele mele, •нąкü•, Rose. : * Va iubeste buni, scufitele mele.
Prietenii: Fallen Angel, Myranda ^_^, O.o.::draQusoR.::o.O
My fics: Ce a fost...nu va mai fi!
http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=24414
Durere, adormi in zapada! http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=24691
intrati cu incredere ^^
, chibi-ul lui
Altele traiesc doar pentru o vara...
Unele se pierd si le-nghite timpul,
Doar una te topeste,
Cand nu crede-ai s-apara!
Imi iubesc:
My mamiiii, DeDal N.
Fetita mea ascultatoare si dulce ca o capsunica, Larisa
Iubirea mea, Iljimae Te iubesc, iubire!
Gemanarea mea draga, Natasha!
Surioara scumpa, Venus-Roseta . Am grija de fetita ta, fii sigura sys.
Nepotelele mele, •нąкü•, Rose. : * Va iubeste buni, scufitele mele.
Prietenii: Fallen Angel, Myranda ^_^, O.o.::draQusoR.::o.O
My fics: Ce a fost...nu va mai fi!
http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=24414
Durere, adormi in zapada! http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=24691
intrati cu incredere ^^
, chibi-ul lui