20-02-2011, 11:42 PM
O sa fiu dura deoarece ai de lucru:
Esti la pamant, imi pare rau dar asta este adevarul. Iar raspunsul meu la poll este: Nu, daca nu evoluzi nu o sa reusesti sa-mi schimbi parerea.
Imi pare rau, cu adevarat, dar adevarul in sine doare.
Citat:O zi normala de iarna. space Fulgi mari si pufosi cad din cerul gri, space parca hasurat cu creionul si se aseaza pe asfaltul inghetat. space Nu bate vantul. space Linistea este peste tot. space Te poti plimba pe strazi ore in sir si sa privesti copii cum alearga sau cum fac fel de fel de forme in zapada. space Nu pot sa zic ca este frig, space cel putin eu m-am obisnuit cu -6 nu se folosesc numere grade sau -10 ce anume? Metri, litri? AAA, grade? Nu mai spune. .
Citat:O zi normala de iarna.Ce plictisitor, parca ar fi un vers dintr-o poezie. Acest inceput pare a fi vechiul cliseu pe care nimeni nu-l mai foloseste. Inceputul tau este pur si simplu neatractiv.
Citat:Nu bate vantul.Puteai sa dezvolti: Vantul rece si naprasnic care tortureaza natura adormita acum nu bate nici macar o singura secunda. Este mult mai bine.
Citat:Linistea este peste tot.Esti sigura? Incearca sa le dezvolti.
Citat:Seara sa lasat peste cerul aglomerat.Macar aici ai pus un adjectiv la substantivul cer, evolutie.
Esti la pamant, imi pare rau dar asta este adevarul. Iar raspunsul meu la poll este: Nu, daca nu evoluzi nu o sa reusesti sa-mi schimbi parerea.
Imi pare rau, cu adevarat, dar adevarul in sine doare.