Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Un nou inceput,un nou talet!

Dragutelor, nimeni nu este obligat sa comenteze, dar comentez eu, dar nu va asigur ca va va placea ce voi spune. Deci :

Titlul este gresit, cred ca era Talent, nu Talet, sau o exista acest cuvant si eu nu stiu ce inseamna.

Aveti probleme cu ortografia si cu exprimarea, mai treceti pe la orele de romana, mai verificati- va capitolele inainte sa le postati, aveti greseli cam cu duiumul.

Puneti punctele de suspensie foarte prost! Le puneti a prost, asa de aiurea, si cand le puneti le puneti cate trei, adica asa : . . . ! Voi de multe ori le puneti cate doua. Aceste puncte de suspensie se pun adesea cand personajul nu si- a terminat ideea, gandul, trairea, etc.

Scrieti cifrele cu litere, nu suntem la matematica. Adica asa: 1 -> unu, 23 -> douazeci si trei, 435 -> patru sute treizeci si cinci, 3582 -> trei mii cinci sute optzeci si doi, etc.

Repetati numele personajelor intr- o veselie, stiti ce bine suna? Vezi sa nu. Exista cuvinte care se pot folosi gen: fata, pustoaica, roscata, bruneta, fetiscana, femeia, domnisoara, rebela, etc. Si se numesc sinonime.

Personajele isi pun o mie de intrebari aiurea la care raspunsul se afla cu un rand mai jos, mai eliminati, daca erau intrebari retorice mergeau. Dar nu le incercati, ma indoiesc ca veti putea sa le folositi totusi cat de cat bine.

Nu mai folositi mai multe semne ale intrebarii [ ? ], exclamarii [ ! ]. Nu este obositor la ochi cand vezi nu mai : ` !? !? !? !? , !!!!!! , ????? ` ? Si nu mai repetati nici literele, adica : `a, d , f , e , t ,y , c , g , u , i , etc. ` . Din nou este iritant.

Dialogul este atat de sec si plictisitor incat mai este umpic si adorm cu capul pe tastatura. Este in exces, mai taiati- l, Doamne Iarta- ma! Plictisiti si agasati cititorul la cat de mare este .

Naratiunea si descrierea a loat vacanta de mult, sunt in greva, au iesitla pensie. Ce le- ati facut saracelor? Nu aveti din niciunele! Am vazut in primul capitol niste descriere, dar era atat de enervanta si atat de repetitiva, incat iti vine sa te dai cu capul de pereti. Ati descris ca un robot, totul este alandala, nu se intelege mare lucru.

Capitolele sunt lungi, dar degeaba, continutul lasa de dorit. Estetica si ea este vai de capul ei.

Nu mai folositi cuvinte gen : Pfffffff ~ fff si replici gen : O my God !. Da asa un aer superficial si parca le- ati folosi asa sa para capitolul/ ficu` in trend.

Incepeti si incheiati capitolele atat de neoriginal si de `varza` incat ma doare capul, niciodata nu o sa vedeti ca si introducerea si incheierea sa reprezinte dialog, niciodata, sau eu nu stiam de acest nou obicei.

Ideea ficului nu ma atrage, mi se pare cam deplasata si seaca. Nu stiti sa abordati o tema/ idee cum trebuie, adica nu faceti cititorul sa doreasca mai mult.

P.S. : Nu veniti cu pretentii gen : De ce nu lasa nimeni comentariii ? Pana nu lasati macar unul nu va aduc capitolul. Este chiar deplasat, daca nu spuneai asta chiar ma bucuram sa las comentariu, dar asa am lasat mai mult sa va arat de ce nu lasa nimeni :|.

P.S. 2. : Bafta in continuare, sper sa fi ascultat ceva din ce am zis -.-
[Imagine: Jun0xCa.png]

Răspunsuri în acest subiect
Un nou inceput,un nou talet! - de Bleidy - 01-01-2011, 12:57 AM
RE: Un nou inceput,un nou talet! - de Yoko-sama - 01-01-2011, 11:33 AM
RE: Un nou inceput,un nou talet! - de Bleidy - 03-01-2011, 01:17 PM
RE: Un nou inceput,un nou talet! - de Yoko-sama - 13-02-2011, 10:02 PM
RE: Un nou inceput,un nou talet! - de Daria - 13-02-2011, 11:17 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  O noua speranta . Un nou inceput [ Naruto Fic ] Sayumi 4 4.036 21-01-2012, 05:07 PM
Ultimul răspuns: Aly
  [ Vampire Knight ] - Un nou inceput Yoko-sama 7 6.305 19-08-2011, 09:22 PM
Ultimul răspuns: Blood_Angel
  Vampire Diaries - Un nou inceput - Iryna 20 13.353 27-05-2011, 04:30 PM
Ultimul răspuns: anime_addicted
  Totul are un inceput (yaoi) yaoi maniac 7 4.701 26-06-2010, 11:31 AM
Ultimul răspuns: βεκi
  Un nou inceput Redhead Rules 1 2.272 22-06-2010, 10:25 PM
Ultimul răspuns: IceCat
  Cosmarul de-abia a inceput [+18] [yaoi] Yaku-chin 5 5.842 09-05-2010, 07:49 PM
Ultimul răspuns: Yaku-chin
  Sfarsitul, un nou inceput Redhead Rules 1 2.419 07-11-2009, 06:01 PM
Ultimul răspuns: Abbeh.
  Un nou inceput ( Mew Mew Power ) Elusive wolf 15 12.272 12-06-2009, 10:44 PM
Ultimul răspuns: Mabel
  In drum spre un nou inceput EleNusHa 11 6.419 15-05-2009, 04:28 PM
Ultimul răspuns: Axxa.No.Way

Utilizatori care citesc acest subiect:
3 Vizitator(i)