Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Amoruri mascate/Masca amorului subit

Din moment ce am spus ca-ti voi lasa un comentariu ... era logic sa o fac ! ;]

Ma bucur ca scrii capitole destul de lungi si asezarea in pagina e ordonata [ simpla , dar ordonata ]. Ok , gata cu frumosul , sa trecem la comentariul adevarat >:) :

- Nu ai o descriere foarte bogata in epitete complicate si speciale [ precum cele pe care le citesti de 2 ori sa intelegi o data ] , dar e simpatica si a ta [ cam banala insa , foarte des intalnita in compunerile pentru scoala ]. Pun pariu ca te poti descurca si mai bine ! Cred ca ar trebui totusi sa renunti la diminutive : " Din norisorii pufosi cad mii si mii de stelute argintii ce danseaza parca prin vazduh, ca un roi de fluturi albi ". Bine ca nu ai scris " fluturasi " , ca innebuneam la propriu de atata gingasie.

- " O copila de numai cinci anisori si fratiorul ei, plang cu lacrimi cu foc sub un cires al carui parfum imbatator nu-i poti rezista, florile sale rozalii ce cad, se contopesc cu parul fetei de aceiasi noanta infloritoare. " - Fii mai atenta la exprimare si fraza asta ti-a luat ceva randuri [ nu e singura de altfel ]. Scrie propozitii [ un subiect si un predicat , cel mult 2 ] , nu fraze atat de lungi , deoarece nu au rost. Te lungesti foarte mult cu descrierea care nu e exceptionala , doar frumoasa [ deci nu are rost sa o dezvolti atat de mult ].

- " Printre ramurile sale, printre floricelele amagitoare ce par asemeni unor albinute de zapada roz, razele soarelui strabat un mormant brazdat cu mii de trandafiri albi, rosii si albastri. " - Albinutele alea de zapada ... renunta la ele , si mai ales la astfel de comparatii. Sunt fara sens [ sa nu spun stupide ]. Sunt contradictorii , deci o astfel de figura de stil e echivalenta cu 0. Si ia-o mai usor cu culorile [ roz , alb , rosu , albastru ] , m-au nenorocit ! Oricum nimeni nu-si va aminti exact , deci mai bine las-o balta si concentreaza-te pe lucrurile care chiar conteaza.

- " < De ce? Pentru ce ne-ai pedepsit atat de aspru? Cu ce ti-am gresit de nu ne-ai lasat sa ne bucuram de caldura si afectiunea parinteasca? Nu e corect, ai trisat. Noi am fost copii cuminti, tot ce ne-am dorit a fost sa avem parte de-o familie fericita care sa ne indrume cu iubire, insa nu ne-ai lasat sa ne bucuram nici macar un pic. Acum stau si privesc neputincioasa cum fratele meu se stinge incetul cu incetul. Eu sunt singura sa lumina de scapare. Trebuie sa-i fiu alaturi si sa-l protejez ca o sora mai mare. >[i]" - Acele semne chiar nu erau necesare , era de ajuns scrisul italic. Si ai grija , inainte sa postezi da " Previzualizeaza mesajul " , sa eviti greselile precum " [i] " in plus. Nu arata deloc bine.

- Bine , la descriere pot comenta si o luna [ tot nu termin ] , dar unde-i dialogul si naratiunea ?? E un capitol imens , deci nu merge aici scuza " Nu am avut loc decat pentru un singur mod de expunere ". Data viitoare vreau neaparat sa le vad pe toate !

Cam atat momentan [ sunt si eu obosita ... ] , astept continuarea si am mai multe pretentii de la tine. Stiu ca poti mai mult de atat , spor ! xD

Răspunsuri în acest subiect
RE: Amoruri mascate - de DeDal N. - 01-02-2011, 06:12 PM
RE: Amoruri mascate - de Moon princess - 01-02-2011, 06:33 PM
RE: Amoruri mascate - de Biscu' iz back ^^ - 01-02-2011, 08:26 PM
RE: Amoruri mascate - de Vero - 01-02-2011, 09:12 PM
RE: Amoruri mascate - de Turta Dulce - 01-02-2011, 09:19 PM
RE: Amoruri mascate - de Savarina Ali - 01-02-2011, 10:01 PM
RE: Amoruri mascate - de AlerimxD - 02-02-2011, 09:47 AM
RE: Amoruri mascate - de MooN. - 02-02-2011, 12:17 PM
RE: Amoruri mascate - de Green.Frog.Is.Here - 02-02-2011, 01:47 PM
RE: Amoruri mascate - de Kayla. - 02-02-2011, 08:49 PM
RE: Amoruri mascate - de Mdn. - 02-02-2011, 09:16 PM