Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

My heart is like a BOMB [Comedy, Romance, Actiune,+18]

Hello!
Eu nu am scris niciodata un fic Naruto, e pentru prima oara, chiar vreu sa-i dau o incercare. E ca si o provocare pentru mine asa ca nu fug din fatza ei.
Poate nu o sa intelegeti foarte multe din primul capitol dar din urmatoarepe dap. Sper sa va placa idea este originala.
Eu nu detin nici un personaj din acest anime, toate ii apartin lui Masashi Kisimoto.

Ce vreu sa va lamuresc este faptul ca totul este adus in prezent.. deci nu va mai dau detalii ca vreu sa descoperiti singuri.Stiu ca am greseli de tastare dar sper sa vin si sa-l corectez. Si da scuze ca este prea scurt. T^T

Ps. Am eu ceva cu politia. :)) Nu ma urati pentru asta. >.<

Capitolul 1
-Amintiri marunte-

“Amintiri. In ultima vreme numai asta am visat. Toate visele mele din noapte sau transformat in filme care se tot deruleaza in mintea mea. Insa din pacate toate aceaste imagini sunt amintiri de cand eram mai mica, incepand de la varsta de cinci ani pana la varsta de sapte spre zece ani, atunci cand am absolvit liceul Konoha din Tokyo. Acum toate aceaste trairi anterioare ma calca pe nervi. Pe vremea aceea nu eram in stare nici sa-i marturisesc baiatului visurilor mele, Naruto ce simt cu adevarat pentru el. Dar desigur ca anii trec si trec asa ca cu incetul de cand a plecat impreuna cu ceilalti prietenii ai mei in America acele sentimente puternice pe care le aveam pentru el s-au sters din inima mea. Dar asta nu inseamna ca nu il plac ca un amic, din contra am devenit buni prietenii, ne impartasim unul celuilalt sentimentele, secretele si toate traznaile pe care le facem zi cu zi. Acum el o are pe Sakura ca iubita si pot spune din cate mi-a spus aceasta prin mail ei se inteleg mai bine decat se intelegeau in liceu, chiar sunt un cuplu minunat se pare ca nu prea mai am sanse la el, dar nu ma plang. Chiar si asa, inca de cand eram mici Naruto o placea cel mai mult pe Sakura. Off, ce tot spun eu aici? iara deraez din realitate si asta imi face rau.”

Imi duc palmele la ochii si incep sa mi frec, usor, usor revenindu-mi din somn. Era inca ora sase dimineata, insa eu eram foarte sportiva asa ca trebuia sa ma scol si sa-mi fac antrenamentul zilnic care consta in : alergari,gimnastica si karate.
Ma scol repede din pat, alerg fulgerator spre baie, apuc periuta, pun repede pasta de dinti pe ia si mi-o bag in gura. Stau eu circa cinci minute cu ea in gura, o intorc in toate felurile, mai fac si ca broasca si dupa aceea scuip spuma alba ce-mi curata-se dinti din gura, lasandu-mi de un alb imaculat. Aproape ca orbeam cand ma uitam in oglinda la ei.
Dupa acest mic process de prosteala, imi dau jos maieul alb umpic sifonat si lenjeria intima care se presupunea sa fie pijamaua mea de seara si intru usor in cabina de dus, unde ma las rasfatata pentru cateva minute de apa cristalina si calda ce se prelingea pe trupul meu inalt si fin.
Opresc apa, apuc un prosop de pe suport si il infasor in jurul taliei mele subtiri. Ma indrept spre dulap, de unde am de gand sa imi iau imbracamintea adegvata antrenamentului. Pe scurt un maieu de culoare albastru inchis, aproape negru, o pereche de pantaloni de trenin albi si mulai pe fund, iar in picioare o pereche de adidasi albastrii deschisi.
Deschid usa de la camera incet si cobor tiptil pe scari in jos, ca nu cumva sa-mi trezesc parintii, ca sa tipe iara pe mine la fel ca si pe surioara mea mai mica, Hanabi care acum avea patrusprezece ani. Ce mare s-a facut, insa cateodata are obiceiul de a ma pârâ atunci cand ma vede umbland ca descreerata in zorii zilei ca sa ma antrenez.
Vorbind de lup si uite-l in faţa, chiar persoana pe care nu doream sa o vad si astazi. Era pe jumatate adormita si urca pe scari tinand in mana un pahar de apa .
Avea privirea in jos asa ca am incercat sa trec pe langa ea usor, insa dupa cum se vedea avea o stare de ameteala poate ca inca visa. Dumnezeule Mare, fetita aceasta e chiar ciudata mai ales cand doarme.
Singura scapare era sa ma urc pe balustrada din lemn de la scari si sa alunec pe ea in jos. Incercarea moarte nu are asa ca am riscat, trecand pe langa ea foarte rapid si fara zgomot, dar cand sa deschid usa de la iesire si nici nu am reusit sa pun mana bine pe cleanta ca imediat Hanabi s-a intors cu faţa la la mine si a zbierat cat de tare a putut sa o tina plamanii.

- Mama, tata ! Hinata vrea sa plece iara devreme de acasa la antrenament si nu ma lasa sa dorm, cum eu nici nu doream sa o scol din somn, din contra daca dorea sa doarma ii dadeam cu ceva in cap ca o adormeam si mai repede de cat era.
- De data aceasta o sa scap, pramatie mica, strig eu si ies fugind in graba pe usa.

In timp ce alerg, imi prind si parul negru albastrui intr-o coada de cal sus de tot ca sa nu-mi cada pe faţa, iar dupa aceea imi iau rutina de la capat. Alerg pe strada la noi, dupa aceea ocolesc bibleoteca de pe colt si ies in oras, ajung in centru, iar dupa aceea ajung in parcul Nizoku. Unul dintre preferatele mele, aici pot sa raman concentrate.
Ma asez pe iarba si ma relaxes, ma intind umpic si incep sa fac gimnastica. Dar chiar si asa multe priviri se atintesc asupra mea, majoritatea privirilor vin din partea baietilor, indiferent de varsta. Toti ma fluera si imi tot dau propuneri, insa le refuz pe toate.
Eu una sunt hotarata sa accept doar un singur barbat, acela fiind cel pe care il voi iubi cu intrega mea finta si inima. Las la o parte toate gandurile mele stupide si imi continui antrenamentul, dupa ce termin de facut gimnastica incep sa ma antrenez la karate.
Dar din neatentie telefonul mobil imi scapa din buzunarul pantalonilor de trening si ajunge pe straduta din piatra de langa banci, de unde este ridicat de catre un tanar nu prea prietenos, care avea langa el intreaga gasca de amici. Nu stiam care era gandul lui dar aveam de gand sa-mi recuperez mobilul.
Am revenit la pozitia initiala de drept si m-am apropiat cu pasi mari spre tip, care imi ranjea fix in faţa si am analiza din cap pana in picioare, pot spune ca decolteul de la maieul meu nu era asa de mare, insa reuseau sa-mi scoata in evidenta sanii voluptosi si mari.

- Asculta nu am timp de tine si de amici tai prea entuziasmati, asa ca da-mi telefonul si iti multumesc ca l-ai apucat de jos, ii spun eu in timp ce doresc sa iau aparatul din mana lui dreapta.
- Nu asa de repede frumoaso, incepe acesta sa ranjeasca provocandu-i pe ceilalti pampalai sa rada, pentru acest mic gest onorabil pe care ti l-am acordat doresc si eu o rasplata, adauga acesta in timp ce ma trage in pieptul lui si incepe sa-mi atinga fundul cu mana liber ape care o are.
- Singura rasplata pe care o vei primi este piciorul meu, ii trag un genunchi fix in burta si-l las picat pe jos vaitandu-se de mama focului, iar in timpul acela eu sar in sus ca sa apuc mobilul care sfideaza gravitatia.
- Rezu, esti bine ? incepe un prieten de al lui sa-l intreba. Tu ! O sa platesti pentru asta, haideti baieti !
- Nu prea cred baieti.

Toti patru se napustesc asupra mea, insa eu nu ii las sa ma atinga. Ii lovesc pe toti cu cate un pumn in burta sau intre picioare, le mai dau si cateva suture si ii fac sa se retraga in fuga mare.
Toti din jur incep sa ma aplaude si sa ma felicite, eu incep din nou sa ma rusinez asa ca imi strang lucrurile si ma indrept spre un magazin sa-mi cumpar apa, caci eram foarte insetata.
Afara era foarte cald, chiar daca era a doua luna de primavera. Trecuse doar un an, de cand fetele si baietii plecasera in America pentru noua facultate la care doreau sa dea si ce coincidenta toti spre politie si dreptate ne-am indreptat.Deja terminsem primul an aici asa ca urma sa ma mut si eu in America si sa lucrez cu ei.
Ajung ca si un melc la magazine, deschid incet usa si cer repede o apa plata, platesc si dupa aceea ies pe trotuar. Dar nici nu reusesc sa beau ca telefonul suna, speriindu-ma si facandu-ma sa alunec si sa cad pe jos.
Ma tot intreb cine vrea sa se tina de feste acum ? Si oare de ce mie ?

Răspunsuri în acest subiect
My heart is like a BOMB [Comedy, Romance, Actiune,+18] - de hiimera - 29-01-2011, 10:50 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Wild Soul [Romance, Fantasy] Sako-chan 32 19.522 26-02-2012, 06:44 PM
Ultimul răspuns: Sako-chan
  Music for heart Miky sweetie :3 14 13.050 24-01-2012, 03:04 AM
Ultimul răspuns: Ayumi Michaelis
  Pure heart Akane Hime 22 12.448 19-01-2012, 08:52 PM
Ultimul răspuns: MaDy^^
  Femeia Perfectă [Hentai. Romance] hiimera 15 6.435 27-06-2011, 04:21 PM
Ultimul răspuns: Kitsu
  [romance / comedy] Pasii spre inima inima ta hiimera 24 15.772 28-04-2011, 12:14 AM
Ultimul răspuns: Lorely
  Pure Blood [Mistery, Romance] wonderCaT 25 17.320 20-04-2011, 01:56 PM
Ultimul răspuns: Nixu
  Doi printi, un singur tron [Comedy, Romance +16] Sako-chan 6 5.519 03-04-2011, 08:12 PM
Ultimul răspuns: Sako-chan
  Fake love [Romance] Sako-chan 46 26.325 02-04-2011, 07:17 PM
Ultimul răspuns: hiimera
  Fatal.Love [Romance,Yaoi,+18] hiimera 28 23.302 28-03-2011, 05:49 PM
Ultimul răspuns: angel cat
  Dupa cativa ani...[Romance,Comedy,Drama] Icsdeee. 4 4.324 10-03-2011, 08:20 PM
Ultimul răspuns: Flash

Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)