29-01-2011, 12:28 AM
hey! super tare ficul! nici nu stii cat am asteptat sa pui urmatorul capitol! :d imi place acest fic, chiar foarte mult! ideea este interesanta, nua am mai intalnit-o ..hmm....totusi cred ca mai poti lucra putin la descriere....din penultimul capitol..itachi a aparut in capul meu cumva..total schimbat si rebel...un adevarat barbat ..=))) nu ma asteptam la un gest atat de nebun din partea acelui doctor...in rest..imi place foarte mult atitudinea brunetului si caldura dintre cei doi...sunt atat de draguti impreuna ! si sasuke este atat de fermecator :* tandru..un adevarat cavaler..ce mei pot sa spun...dialogul este la locul lui..greseli nu cred ca am vazut- eram prea ocupata sa-mi imaginez scenele care se petrec- dar nu prea ma intereseaza o greseluta acolo, 2, 3, 4, 5...=))) eu cred ca oricine poate gresi la tastatura, ca doar nu suntem roboti; imi pare rau daca te-ai simtit descurajata deoarece la cap 19 nu ai primit nici un comentariu...:(..dar trebuie doar sa postezi putin mai repede...cred..noroc ca ti-am salvat adresa..ca altfel uitam de ficul tau....oricum l-am vazut de la inceput ca e tare asa ca mi-a ramas intiparit in minte....sper sa pui cat mai repede urmatorul capitol..si sper ca totul se va termina cu bine...stiii tu ''Happy end'' =))) ...succes la gasirea inspiratiei.....si mai sper si ca o sa te bucure comentariul meu :)
PS: te rog sa nu inchizi ficul ! ador ficul tau ! Love SasuSaku :D
PS: te rog sa nu inchizi ficul ! ador ficul tau ! Love SasuSaku :D
.....Nu-mi ruina visele.....ruinandu-ti sperantele de a mai continua aceasta poveste .......poveste rasarita din sperante desarte....sperante desarte inflorite din iluzii patrunzatoare....
....Caci imi vei ruina viata....
....Caci imi vei ruina viata....