20-01-2011, 01:20 AM
Pai, iata-ma ajunsa la ficul tau. scz de intarziere:D
da, ai mai crescut fata de primull capitol, ma refer la cum scrii tu. Te-ai mai imbunatatit.asta ma bucura sa stii ^^
ei bine, capitolul 2 m-a uimit un pic, actiunea ai cam grabit-o aici, prea multe a facut intr-un timp atat de scurt.
descrierea e mai buna, insa, mai ai de facut progrese.
naratiunea e ok.
dialogul, nu ai avut mult si asta ma bucura, prea mult dialog intr-un fic ma plictiseste. Toate trebuie sa fie potrivite in mod egal, astfel incat sa-mi incante imaginatia.
aa..referitor la primul cap..scuze de acel emoticon, n-a fost cu intentie, nush cum s-a nimerit acolo, ca mie nu-mi plac emoticoanele in ficuri, adica, nu-si au locul. eu una niciodata nu am bagat emoticoane in ficuri, dar se mai intampla din neatentie, ce sa-i faci?. scz
bine sa revin, mmm..ce nu mi-a placut totusi e faptul ca faci propozitiile prea scurte. Incearca sa imbini descrierea cu felul tau de-a povesti, am sa-ti explic eu cum...nu-mi dau secretele asa, la toata lumea, numai cine merita sa le stie! :))
asa, greseli de tastare am fazut cu carul pe acolo...ai grija. un secret e acella de-a citi cu voce tare capitolul, bineinteles cu intonatie, si vei observa cu mai multa usurinta greselile, te asigur. 99% din greseli sunt reparate. ^^
pai, e cam tarziu si mi-e cam somn..sincer ma mir cum de am scris asa de lung comul, ca mi-e un sooommnn!!! mama ce mai casc!
bine, astept urmatorul capitol si...daca vrei..stii ce ai de facut....
chu&gambate
:bye:
da, ai mai crescut fata de primull capitol, ma refer la cum scrii tu. Te-ai mai imbunatatit.asta ma bucura sa stii ^^
ei bine, capitolul 2 m-a uimit un pic, actiunea ai cam grabit-o aici, prea multe a facut intr-un timp atat de scurt.
descrierea e mai buna, insa, mai ai de facut progrese.
naratiunea e ok.
dialogul, nu ai avut mult si asta ma bucura, prea mult dialog intr-un fic ma plictiseste. Toate trebuie sa fie potrivite in mod egal, astfel incat sa-mi incante imaginatia.
aa..referitor la primul cap..scuze de acel emoticon, n-a fost cu intentie, nush cum s-a nimerit acolo, ca mie nu-mi plac emoticoanele in ficuri, adica, nu-si au locul. eu una niciodata nu am bagat emoticoane in ficuri, dar se mai intampla din neatentie, ce sa-i faci?. scz
bine sa revin, mmm..ce nu mi-a placut totusi e faptul ca faci propozitiile prea scurte. Incearca sa imbini descrierea cu felul tau de-a povesti, am sa-ti explic eu cum...nu-mi dau secretele asa, la toata lumea, numai cine merita sa le stie! :))
asa, greseli de tastare am fazut cu carul pe acolo...ai grija. un secret e acella de-a citi cu voce tare capitolul, bineinteles cu intonatie, si vei observa cu mai multa usurinta greselile, te asigur. 99% din greseli sunt reparate. ^^
pai, e cam tarziu si mi-e cam somn..sincer ma mir cum de am scris asa de lung comul, ca mi-e un sooommnn!!! mama ce mai casc!
bine, astept urmatorul capitol si...daca vrei..stii ce ai de facut....
chu&gambate
:bye:
Unele iubiri nu prind rasaritul,
Altele traiesc doar pentru o vara...
Unele se pierd si le-nghite timpul,
Doar una te topeste,
Cand nu crede-ai s-apara!
Imi iubesc:
My mamiiii, DeDal N.
Fetita mea ascultatoare si dulce ca o capsunica, Larisa
Iubirea mea, Iljimae Te iubesc, iubire!
Gemanarea mea draga, Natasha!
Surioara scumpa, Venus-Roseta . Am grija de fetita ta, fii sigura sys.
Nepotelele mele, •нąкü•, Rose. : * Va iubeste buni, scufitele mele.
Prietenii: Fallen Angel, Myranda ^_^, O.o.::draQusoR.::o.O
My fics: Ce a fost...nu va mai fi!
http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=24414
Durere, adormi in zapada! http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=24691
intrati cu incredere ^^
, chibi-ul lui
Altele traiesc doar pentru o vara...
Unele se pierd si le-nghite timpul,
Doar una te topeste,
Cand nu crede-ai s-apara!
Imi iubesc:
My mamiiii, DeDal N.
Fetita mea ascultatoare si dulce ca o capsunica, Larisa
Iubirea mea, Iljimae Te iubesc, iubire!
Gemanarea mea draga, Natasha!
Surioara scumpa, Venus-Roseta . Am grija de fetita ta, fii sigura sys.
Nepotelele mele, •нąкü•, Rose. : * Va iubeste buni, scufitele mele.
Prietenii: Fallen Angel, Myranda ^_^, O.o.::draQusoR.::o.O
My fics: Ce a fost...nu va mai fi!
http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=24414
Durere, adormi in zapada! http://animezup.com/forum/showthread.php?tid=24691
intrati cu incredere ^^
, chibi-ul lui