19-01-2011, 09:48 PM
Deci trebuie sa mentionez si eu ca faptul ca sunt in engleza le da o alta "culoare", o alta profunzime a sentimentelor:) nu sunt o foarte buna eleva la engleza:) dar am inteles ideea si sincer imi place :):) si mie imi place sa scriu poezii:) dar nu ma omor :) imi place mai mult proza:) iar eu acum sincer vorbind:)) nu as putea sa fac o asemenea poezie engleza nici intr-o mie de ani:)) :D
revenind la tine :) esti speciala:) vezi totul intr-o alta forma :) ,vezi totul in alta stralucire "nu prea suna bine faza cu stralucirea dar..:D sentimentul care reiese din stralucire e important" bineee:) probabil..crezi ca aberez un pic p'aici:)) si poate ca asa este:)) iti dau dreptate daca asa crezi:)
dar ar trebui sa continui sa creezi poezii:) chiar te pricepi foarte bine :)
asa ca Gambate Si :) Ja Ne!:X
revenind la tine :) esti speciala:) vezi totul intr-o alta forma :) ,vezi totul in alta stralucire "nu prea suna bine faza cu stralucirea dar..:D sentimentul care reiese din stralucire e important" bineee:) probabil..crezi ca aberez un pic p'aici:)) si poate ca asa este:)) iti dau dreptate daca asa crezi:)
dar ar trebui sa continui sa creezi poezii:) chiar te pricepi foarte bine :)
asa ca Gambate Si :) Ja Ne!:X