16-01-2011, 03:22 PM
Hellooo Manu ^_^ Ce mai faci? Eu bine . Tocmai am aterizat la ficul tau . Si stii ce? Chiar imi place . Imi place ca pui multe faze amuzante. Am ras cu lacrimi la ele . Poi hai sa revenim la fic Descrierea este buna. Stai bine la acest capitol dar ar mai trebui sa mai adaugi sentimente . Actiunea uneori a fost grabita >.< Dar ai mai incetinit-o. Naratiunea este ft buna Si la capitolul dialog stai foarte bine nu este sec ceea ce este foarte bine So, hai sa comentez si la gramatica AI cateva greseli de tastare si de exprimare >.< Ar trebui sa mai recitesti nextu inainte de a-l posta si unde ti se pare k nu suna bine sa corectezi. Nu sunt foarte grave dar nah Ficu tau e foarte frumos si original si ar fi pacat ca exprimarea sa fie la pamant >.< Singura greseala kre m-a deranjat a fost ,,a mica". Cred ca voiai sa zici ,,aia mica". In fine nu e prea important. Toate greselile astea se rezolva. Imi place ft mult k nu e un fic Sasusaku :x Si e o idee foarte originala Chiar ma intreb ce se va intampla pe viitor So, astept nextu` sh nu uita sa ma anunti cand il pui
![[Imagine: EnvYQ.png]](http://i1262.photobucket.com/albums/ii611/Vero1996Miss/EnvYQ.png)