03-01-2011, 02:04 AM
Sa incepem cu greselile [ :D ]:
In coace = incoace
nimica = nimic
success = succes
ia = ea
``grija patrunzatoare`` e nepotrivit spus
cei batea = ce-i batea
s-mi aline = sa-mi aline
papuse = papusa
lasanu-i = lasandu-i
intampalt = intamplat
a venti = a venit
rpivire = privire
manipulate = manipulat
`` personal in faţa. `` e pleonasm.
victim = victima
``iarba proaspat inflorita`` - iarba nu infloreste, incolteste.
Cam atat din punct de vedere gramatical, acum, referitor la ceea ce se intampla, sunt uimita O_O. Adica de ce Kei? :(( El, care parea asa bun si de treaba! Dar asta e, nimic nu e ceea ce pare!
Imi pare rau pentru Joshua, insa actiunea e prea condimentata ca sa imi mai pese mie de ceea ce se intampla pe acolo, deci nu imi pasa:)).
Abia astept continuarea, sa vad ce show se desfasoara intre cei doi! :>. Aaah, da! Abia astept! :X
In concluzie a fost un capitol super, care ma face sa imi doresc nextul:> Deci spor la scris:*!
In coace = incoace
nimica = nimic
success = succes
ia = ea
``grija patrunzatoare`` e nepotrivit spus
cei batea = ce-i batea
s-mi aline = sa-mi aline
papuse = papusa
lasanu-i = lasandu-i
intampalt = intamplat
a venti = a venit
rpivire = privire
manipulate = manipulat
`` personal in faţa. `` e pleonasm.
victim = victima
``iarba proaspat inflorita`` - iarba nu infloreste, incolteste.
Cam atat din punct de vedere gramatical, acum, referitor la ceea ce se intampla, sunt uimita O_O. Adica de ce Kei? :(( El, care parea asa bun si de treaba! Dar asta e, nimic nu e ceea ce pare!
Imi pare rau pentru Joshua, insa actiunea e prea condimentata ca sa imi mai pese mie de ceea ce se intampla pe acolo, deci nu imi pasa:)).
Abia astept continuarea, sa vad ce show se desfasoara intre cei doi! :>. Aaah, da! Abia astept! :X
In concluzie a fost un capitol super, care ma face sa imi doresc nextul:> Deci spor la scris:*!
"Iadul e gol si toti diavolii sunt aici. " (W. Shakespeare)
Blog:
Codul Cuvintelor | L'art de L'amour
Blog:
Codul Cuvintelor | L'art de L'amour