Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Dragostea ascunsa in razboi

#36
Iertati intarzierea, dar cam pana de idei, si am incercat sa mai inaintez cu capitolele. Sankyu Zuzu de comm >:D< :*
Iata fanilor nextul:

Cap 19


Chirurgul urca scarile cu statia in mana foarte fericit ca de aceasta data a ucis un om, in loc sa salveze o viata. Focul care cuprinsese masina lui Itachi se stinge incet datorita frigului. Pe asfalt nu erau decat cateva picaturi de sange, urme de ulei si fiare contorsionate.
Dupa ce usa spitalului se inchise, afara se instala o liniste mormantala si stranie. Era un cer limpede si negru, geros si pe alocuri polei. Insa in aceasta intreaga atmosfera tacuta, indrazni cineva sa o tulbure . Din spatele pomului dezfrunzit pe langa care trecuse masina si se facuse zop, parea ca se ascunde cineva. Pe asfalt erau cateva crengute rupte si scoarta copacului avariata. Din spatele trunchiului pomului, se ivi cu o fata rosie si transpirata, si in coltul buzelor , in partea dreapta cu o dunga de sange, Itachi. Parul sau negru era ciufulit , iar mana tremuranda si infumegata de la jutsu.
- Credeai ca ma omori cu una cu doua! Jigodio!
Itachi privi cateva clipe la masina distrusa si scuipa de sila ca nu mai are mijloc de transport ca sa plece dupa Nina. Planurile sale fusesera ruinate si acum trebuia sa nascoceasca unul nou. Baga mana in buzunar si gasi telefonul intact. Incerca sa-l apeleze pe Sasuke, dar nimeni nu raspunde pe celalalt fir. Brunetul se gandi ca cei doi deja plecasera de la granita si poate chiar gasisera o modalitate de a zbura in Japonia. Proasta intuire! Obosit si slabit, baiatul se indrepta pe jos pana la cel mai apropiat spital sau sanatoriu. Incetul cu incetul frigul ii venea de hac. Se simtea amortit si friguros. Sangele de la coltul buzelor sale se uscase si devenise ca o alifie neraspandita.
Merse timp de vreo doua ceasuri in speranta ca o va vedea pe Nina. Cu ce folos? Ochii incepura sa-i joace feste. Avea impresia ca in fata lui, Nina ii intinde mana, il apuca de obraji si ii sterge pata rosie de la buze. Pana si glasul ei ii rasuna in cap. In cele din urma, lesina in zapada veche care se adunase pe marginea trotuarului in fata unei cladiri. Inchise ochii sperand ca acesta e sfarsitul, ca poate va fii salvat sau ca va ajunge intr-un loc mai bun. O doamna, care lucra in cladire i-a vazut trupul si a sunat sa vina o ambulanta. O echipa de experti rusi medicali, ii ridicara in 10 minute corpul friguros si il pusera pe targa. Il bagara in ambulanta, unde ii curatara rana de la buza, ii bandajara mana si il incalzira. Itachi incepu sa-si revina in simtiri si destul de tarziu realiza ca era intr-o ambulanta. Toti medicii parea batrani, gata sa iasa la pensie. Oameni cu parul alb, unii cu mustata , si toti purtand halate albe ca zapada.
Brunetul se uita in jurul sau si intreba pe ruseste unde este.
- Gade ya?* intreba Itachi cu o voce stinsa.
- Domnule, nu va faceti griji! Va ducem la spital! ii raspunse unul din medici cu seriozitate.
- N-nam bani!
- Nu conteaza, sunteti militar, soldat! Soldatii pe timp de razboi, sunt tratati gratuit!
'' Astia cred ca ...ca...am fost... victima unui atac inamic! Cel putin ma duc sa stau putin la caldurica'' Ambulanta opri dupa o ora intr-un alt oras. Orasul parea mai linistit si mai populat. Aici parca nici nu se auzise de razboi. Doctorii scot targa totodata cu grija , dar si repede. Manevrele lor de ingrijire medicala sunt cu adevarat tenace si de admirat.
In sala de reanimare, doctorii ii confirmara faptul lui Itachi ca el este inafara pericolului, dar este intr-o usoara stare de hipotermie si ca isi va reveni dupa ce se incalzeste. Asistenta, care era o fata slabuta si scunda cu ochii verzi si parul blond prins in coc, ii cam suci mintile lui Itachi. Pare o fire foarte inocenta si retrasa, greu de intrat in vorba cu ea, mai mult o masina medicala. Aceasta se apropie de baiat si il servi cu o ciorba-crema ruseasca calda. Mancarea nu avea carne, din cauza saraciei, in schimb avea multe legume si era calda. Itachi se ridica cu greutate si sorbi cateva linguri din ciorba ruseasca.
- E foarte gustoasa!
- Multumesc! spuse afinsand un zambet usor asistenta, dupa care se retrase.
Dupa ce a mancat ciorba, Itachi planuise sa fuga din spital. Initial, cu cat statea mai mult cu atat Nina inainta si pleca mai repede din Rusia. Mai spre dimineata, brunetul se trezi inviorat si total schimbat. Privirea lui afisa o hotarare coapta, isi rupse perfuziile si pleca pe geam inafara spitalului. Executa de indata un Genjutsu de protectie si inarmat cu un cutit pe care il furase in timpul cat in jurul lui nu erau medici si toti dormeau, porni grabit spre granita.
- Te gasesc Nina! Chiar daca mor incercand, dar te prind si-mi dai socoteala!


- Gade ya?* - Unde sunt? [rusa]
...............[Imagine: bnkWUB1.png?1]




Răspunsuri în acest subiect
Dragostea ascunsa in razboi - de Erina Ozaki - 27-12-2009, 04:47 PM
RE: Dragostea ascunsa in razboi - de Erina Ozaki - 20-12-2010, 09:40 PM
RE: Dragostea ascunsa in razboi - de Erina Ozaki - 20-01-2011, 08:26 PM
RE: Dragostea ascunsa in razboi - de LaVyNuTZzZ - 29-01-2011, 12:28 AM
RE: Dragostea ascunsa in razboi - de Flash - 07-03-2011, 08:19 PM
RE: Dragostea ascunsa in razboi - de Erina Ozaki - 29-03-2011, 09:17 PM
RE: Dragostea ascunsa in razboi - de Zuzu XoXo - 17-04-2011, 05:22 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Durerea ascunsa Infinite 4 3.816 12-08-2013, 04:28 PM
Ultimul răspuns: Kira's Scarlet
  In razboi Storymaker 0 2.015 05-04-2013, 11:45 PM
Ultimul răspuns: Storymaker
  Zona de razboi odette 0 1.769 17-01-2013, 09:56 PM
Ultimul răspuns: odette
  Iubire ascunsa in ura AyumiHamasaki 50 27.026 06-08-2011, 06:54 PM
Ultimul răspuns: Piersicuta
  Iubire ascunsa in spatele tradarii... Ary^_^Arishime 2 2.568 03-08-2011, 08:43 AM
Ultimul răspuns: candy girl
  [ RBD / Guild ] - Iubire ascunsa in muzica Maria 8 7.996 06-03-2011, 11:40 AM
Ultimul răspuns: Flash
  Iubire si Razboi MIssAngel 6 7.047 21-01-2010, 10:48 PM
Ultimul răspuns: Miauu
  Iubirea ascunsa sakura_love_sasuke 8 6.055 18-06-2009, 10:40 PM
Ultimul răspuns: sakura_love_sasuke


Utilizatori care citesc acest subiect:
9 Vizitator(i)