Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Laevis

thx Dark Blue pentru parerea ta, inseamna foarte mult pentru mine. Am venit intr-un sfarsit cu continuarea, nu aruncati va rog cu pietre;)) sper sa cititi si sa imi spuneti parerea voastra.;)
Capitolul sapte
Oh, Doamne ce o sa ne facem? Daca sunt garzile trimise de parintii mei sigur o sa il pedepseasca crunt pe Amadeus...
Ma uit speriata in ochii albastrii ca marea si vad siguranta care a pus stapanire pe el. Deasemenea simteam cum mainile lui ma strang mai tare in brate, atat de tare incat ma lasa fara suflare pentru cateva secunde. Totul parea atat de indepartat, de parca nu mi se intampla mie ci eu eram doar o alta spectatoare care asista la aceasta despartire crunta. Despartire? Da, acesta era motivul pentru care ma simteam asa de incordata, de ciudat. Era ca si cum el si-ar lua adio de la mine. Nu stiam ce avea de gand sa faca, oh cat de mult imi doream in acele clipe sa ii pot citi gandurile pentru a-l opri din nebunia care ii acaparase mintea. Se departeaza putin de mine pentru a plasa un scurt sarut pe buzele pe si apoi imi da drumul vrand sa iasa afara, insa nu il las. Il apuc de incheietura mainii stangi si il opresc. Se intoarce si se uita la mana mea cu tristete. Aproape ca pot sa citesc ceea ce gandeste. Isi inchipuie ca era pentru ultima oara cand pielea mea o atinge pe a lui. Simteam cum inima mi se sparge in mii de bucatele, iar acea persoana sau acele persoane continuau sa bata la usa fara sa scoata un cuvant.
-Te rog... nu te duce... soptesc eu in timp ce ochii mi se umple de lacrimii sarate pregatite sa curga in fiecare secunda care trecea.
Isi intoarce capul pentru a nu ma mai privi. Inteleg ca nu poate sa se mai uite la mine pentru ca daca continua nu va mai fi in stare sa isi puna planul in aplicare. Vreau sa ma apropii de el, sa il imbratisez si sa nu il las sa plece insa eram impietrita in acea pozitie, neputand sa ma misc deloc. Ma uit in jos la picioarele mele si vad apa inghetata care mi le tine prizoniere in acel loc. Si atat le-a trebuit lacrimilor pentru a incepe sa curga. Imi patau obrajii croindu-si drum pana la barba mea de unde picurau usor pe gat, disparand intre sani. Dar nu imi pasa de asta atunci. Tot ceea ce era importan era in fata mea si avea sa dispara din viata mea in acea secunda.
Isi scutura mana si reusi sa iasa din mana mea. Nu se uita nici o data in spate in timp ce se indrepta spre cealalta camera, ducandu-se sa raspunda la usa.
-Iarta-ma, l-am auzit spunand inainte sa iasa din incapere si m-am prabusit pe jos.
-Amade... dar vocea m-a tradat fiind ingrosata din cauza lacrimilor care refuzau sa se opreasca.
Nu puteam sa fac nimic pentru ca simteam cum inima imi este smulsa din piept si ma durea ingrozitor de tare. Atat de tare incat nu ma puteam gandi la nimic. Nu puteam face nimic, eram imobilizata, inutila... buna de nimic. Degeaba detineam acea putere daca nu aveam puterea sufleteasca sa o folosesc.
-Unde este fata, corcitura? Am auzit pe cineva de afara maraind si am recunoscut glasul unui gardian din slujba tatalui meu.
Am stiut in acea secunda ca eram condamnata, iar Amadeus era ca si mort. Nu am mai putut sa ma abtin si am lesinat... sau cel putin asa am crezut ca s-a intamplat.
De fapt, ceva s-a rupt in mine si m-am transformat intr-o ucigasa in acea zi. M-am ridicat in picioare, eliberandu-mi-le din acea inchisoare inghetata si m-am indreptat spre fata casei, acolo unde avea loc o batalie. Amadeus se lupta cu patru garzi care se aflau in slujba tatalui meu. Era o lupta necinstita, dar el continua sa le tina piept cu disperare. Mana lui dreapta era arsa foarte rau, nemaiputand sa se foloseasca de ea pentru a controla apa, insa nu se daduse batut. Continua sa se lupte stiind ca o facea pentru libertatea noastra. M-am apropiat de Amadeus, de iubirea mea si am pus mana pe umarul lui. Cand am aparut garzile incetasera sa il atace si incepusera sa vorbeasca cu mine, ingrijorati de sanatatea mea.
-Printesa, sunteti bine!
-Am crezut ca v-a ranit!
-De ce v-ati lasat rapita?
Vorbeau aiurea, inutil. Nu intelegeam ce spun, nici nu ma chinuiam sa ii inteleg deoarece in mintea mea deja erau morti. Nu contau. Nimic nu conta, in afara de iubirea mea, iar acesta era ranit. Ranit de ei. Deci trebuiau sa moara, asa ca m-am intors cu fata spre ei si am lasat focul sa imi inconjoare trupul, sa preia controlul. L-am imbratisat, apoi, pe Amadeus.
-Inchide ochii si orice s-ar intampla, nu te departa de mine, bine? I-am soptit in ureche.
Acesta nu m-a ascultat... cel putin nu intru totul pentru ca a stat lipit cu spatele lui de pieptul meu, insa ochii si i-a tinut deschisi curios sa vada ce avea sa se intample.
Nu a fost o priveliste frumoasa. Cei patru garzi se uitau uluiti la mine, nestiind ca puterile mi s-au trezit. Nici unul nu se astepta sa izbucneasca in foc. Nici unul nu se astepta la durerea groaznica pe care am provocat-o doar cu puterea mintii mele. Am vazut-o in ochii lor: uluirea, groaza, teama de moarte. Am citit acolo ura pentru ca ii omoram, am citit acuzatia muta: „Esti o criminala” si le-am raspuns la fel. Ei erau criminali, ucigasi, vroiau sa imi distruga inima. Cum puteau eu lasa asa ceva sa se intample? Nu puteam, acesta era raspunsul meu, aceasta era actiunea rationala pe care trebuia sa o fac din prima clipa in care au batut la usa. Cand ultimul dintre ei a respirat pentru ultima oara, m-am prabusit peste Amadeus care nu se astepta.
Nu imi mai amintesc ce s-a intamplat dupa aceea sau poate nu mai vreau sa imi amintesc. Intunericul m-a cuprins, iar eu l-am imbratisat nedorind sa dau ochii cu Amadeus pentru ca imi era teama de ceea ce avea sa creada, sa spuna...
In acea zi, in mine s-a trezit un monstru. Un monstru insetat de sange.

Răspunsuri în acest subiect
Laevis - de BloodyInnocence - 25-03-2010, 04:40 PM
RE: Laevis ( by Denny and FallenAngel) - de Teh - 26-03-2010, 07:42 PM
RE: Laevis ( by Denny and FallenAngel) - de Neith - 26-03-2010, 10:19 PM
RE: Laevis ( by Denny and FallenAngel) - de Denny - 30-03-2010, 06:37 PM
RE: Laevis ( by Denny and FallenAngel) - de Teh - 30-03-2010, 07:00 PM
RE: Laevis ( by Denny and FallenAngel) - de Mitus - 12-04-2010, 04:20 PM
RE: Laevis ( by Denny and FallenAngel) - de Denny - 18-04-2010, 07:33 PM
RE: Laevis ( by Denny and FallenAngel) - de Mitus - 25-04-2010, 07:58 PM
RE: Laevis - de BloodyInnocence - 20-08-2010, 06:31 PM
RE: Laevis - de BloodyInnocence - 19-11-2010, 12:22 AM
RE: Laevis - de Dark Blue - 21-11-2010, 12:11 AM