21-11-2010, 02:08 PM
Sunt putin trista pentru ca in Kiddy Girl-And nu mai sunt personajele principale Eclair si Lumiere.
De fapt mai mult imi place de Eclair dar noua serie e o rusine
Exact cum zicea Kashim sarutul este prea evident...si in plus Ascoeur sa se sarute cu Q-feuille, asta chiar o fost cea mai proasta parte
Am vazut si Kiddy Girl And insa nu se compara cu KG
KD avea mai multa actiune si mai mult farmec
Dar ma rog aceasta a fost parerea mea
Si inca ceva nu imi mai place faptul ca cele doua personaje Mercredei si Armblast si-au schimbat corpurile
Adica serios Armblast are un corp de copli,avea un corp inalt si dragut Kiddy Grade da acum e super naspa,iar Mercredei era mai draguta cand era asistenta lui Eclipse la GOTT si mai ales mie nu mi se pare ca ii sta bine sa fie sefa organizatiei GTO(fostul GOTT)
De fapt mai mult imi place de Eclair dar noua serie e o rusine
Exact cum zicea Kashim sarutul este prea evident...si in plus Ascoeur sa se sarute cu Q-feuille, asta chiar o fost cea mai proasta parte
Am vazut si Kiddy Girl And insa nu se compara cu KG
KD avea mai multa actiune si mai mult farmec
Dar ma rog aceasta a fost parerea mea
Si inca ceva nu imi mai place faptul ca cele doua personaje Mercredei si Armblast si-au schimbat corpurile
Adica serios Armblast are un corp de copli,avea un corp inalt si dragut Kiddy Grade da acum e super naspa,iar Mercredei era mai draguta cand era asistenta lui Eclipse la GOTT si mai ales mie nu mi se pare ca ii sta bine sa fie sefa organizatiei GTO(fostul GOTT)