21-11-2010, 12:02 PM
(Ultima modificare: 21-11-2010, 12:10 PM {2} de TheBestCookie:X.)
Tamaki are dreptate...este Ascoeur si Q-feuille...nuj d une ai luat datele alea dar sunt gresite Nyappy.
Ascoeur va avea ambele puterii si de controlarea timpului si a spatiului,fiinda ii va lua si puterea fratelui ei.
Si ele doua adica Ascoeur ssi Q-feuille..din spatiul timpului inghetat.
Q-feuille este defapt o clona...pentru ca dupa ce Eclair si Lumiere au fost prinse in spatiul timpului inghetat s-a facut clone dupa adn lor pentru a se putea mereu oprii spatiul timpului inghetat.
Cand Trixie si Troise-Jean au murit(si ele erau clone facute pentru a ramane blocate in spatiul timpului inghetat) Ascoeur si Q-feuille a trebuit sa il inghete ele si asa le-au salvat si pe Eclair si Lumier...ma rog.
Eu am terminat animeul a fost tare,mai ales ca acuma lucreaza toate 4 plus inca o fetita Deea.
Totusi...mie mi se pare mult mai tare Kiddy Girl-And dar na...e parerea mea.
A da si din cate stiu Ascoeur isi schimba corul din cum era cu par roz asa asa devine cu par alb...acum nu stiu daca e adevarat pentru ca in anime nu a aparut deloc asa dar am vazut niste poze.
Si sincer nici eu nu am explicat super bine) cel mai bine era la Tamaki[posturi unite]
A da si nuj ce sa zicc
http://www.youtube.com/watch?v=K05v_jnATjs
Cea cu parul alb este Ascoeur ca vam spus ca si-a schimbat corpul
Dar...ce e seria asta??
Inseamna ca este:
Kiddy Grade
Kiddy Girl-and
si dupa
Kiddy Grade 2?
sau
Kiddy Girl-and 2?
Ascoeur va avea ambele puterii si de controlarea timpului si a spatiului,fiinda ii va lua si puterea fratelui ei.
Si ele doua adica Ascoeur ssi Q-feuille..din spatiul timpului inghetat.
Q-feuille este defapt o clona...pentru ca dupa ce Eclair si Lumiere au fost prinse in spatiul timpului inghetat s-a facut clone dupa adn lor pentru a se putea mereu oprii spatiul timpului inghetat.
Cand Trixie si Troise-Jean au murit(si ele erau clone facute pentru a ramane blocate in spatiul timpului inghetat) Ascoeur si Q-feuille a trebuit sa il inghete ele si asa le-au salvat si pe Eclair si Lumier...ma rog.
Eu am terminat animeul a fost tare,mai ales ca acuma lucreaza toate 4 plus inca o fetita Deea.
Totusi...mie mi se pare mult mai tare Kiddy Girl-And dar na...e parerea mea.
A da si din cate stiu Ascoeur isi schimba corul din cum era cu par roz asa asa devine cu par alb...acum nu stiu daca e adevarat pentru ca in anime nu a aparut deloc asa dar am vazut niste poze.
Si sincer nici eu nu am explicat super bine) cel mai bine era la Tamaki[posturi unite]
A da si nuj ce sa zicc
http://www.youtube.com/watch?v=K05v_jnATjs
Cea cu parul alb este Ascoeur ca vam spus ca si-a schimbat corpul
Dar...ce e seria asta??
Inseamna ca este:
Kiddy Grade
Kiddy Girl-and
si dupa
Kiddy Grade 2?
sau
Kiddy Girl-and 2?