21-11-2010, 12:18 AM
Naruto incepuse sa faca spume la gura, nu =)))) ? Bietu` de el , mereu a fost asa..."animalic" :))
Anw, imi place foarte mult ficul :X Ce pot spune, ideea e originala, nu cred c`am mai citit pe undeva asa ceva, iar descrierea nu lipseste . E chiar foare buna, asta e za truu ^^ Dialogul nu mi s-a parut sec, dar cred c`am vazut cateva greseli de tastare . AAh, si te respect foarte mult ca ai facut un fic Naruto care nu e SasuxSaku . ^^ Good girl :))
Deeci, e si lung, inca o bulinuta alba :D Nu prea am ce crtica, poate decat acele greseli, sa ai mai multa grija la scris ^^ .
Cam atat pentru azi :* Sa ma anunti cand aduci nextu`
Cee Ya !
Anw, imi place foarte mult ficul :X Ce pot spune, ideea e originala, nu cred c`am mai citit pe undeva asa ceva, iar descrierea nu lipseste . E chiar foare buna, asta e za truu ^^ Dialogul nu mi s-a parut sec, dar cred c`am vazut cateva greseli de tastare . AAh, si te respect foarte mult ca ai facut un fic Naruto care nu e SasuxSaku . ^^ Good girl :))
Deeci, e si lung, inca o bulinuta alba :D Nu prea am ce crtica, poate decat acele greseli, sa ai mai multa grija la scris ^^ .
Cam atat pentru azi :* Sa ma anunti cand aduci nextu`
Cee Ya !
Tot ce vad e decadere:
Arta = o boala; Dragostea = o iluzie
Religia = un substitut la moda pentru credinta
Arta = o boala; Dragostea = o iluzie
Religia = un substitut la moda pentru credinta
Căci toţi ucidem ce ni-i drag
Şi-ntindem morţii prada,
Unii ucid cu desmierdări,
Mulţi cu priviri de-otravă,
Cei laşi ucid cu sărutări
Iar cei viteji cu spada.
Şi-ntindem morţii prada,
Unii ucid cu desmierdări,
Mulţi cu priviri de-otravă,
Cei laşi ucid cu sărutări
Iar cei viteji cu spada.
![[Imagine: Girl123.jpg]](http://i177.photobucket.com/albums/w204/XsonicDX/Signatures/Girl123.jpg)