Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Garda de Corp a Superstarului [ +18,comedie, romance, actiune]

Well am revenit cu un nou capitol, iti multumesc pentru critica HandOfBlood mi-ai deschis mult privirea, promit ca o sa incerc sa ma corectez de acuma in colo, dar sa nu te astepti ca imediat o sa fac asta in timp, oricum am mai corectat cate ceva ca sa nu mai gresesc.
Cum ziceam deci am reusit sa trec la urmatorul capitol, de aici o sa vedeti o schimbare a starului.. dar sa nu credeti ca cei doi o sa inceteze cu certa.. oricum am cateva idei foarte buna.

Capitolul 12 - Vin sa te iau.

In Japonia totul era scufundat sub intunericul abisal al noptii. In vila familiei Orizumi, in camera tanarului stapan predominau strigatele de placere scoase de catre o tanara domnisoara care cazuse victima in bratele frumoasei bestii, acesta executa tot felul de miscari si ondulaturi cerute de catre star, dar nimica aceasta nu reusea sa-i satisfaca nici o dorinta, nici o placere bestiei care tot o forta si o forta pana cand tanara a cedat cazand incet pe trupul masiv si uscat al starului. Acesta nu prea dadea importanta, parea ca mintea si gandul ii erau in alte parti. Tanara cu parul castaniu si lung rasufla din strafundu-l plamanilor emanand aer cald ce se intindea pe muschii bine lucrati ai lui Kisaki. Era complet secata de puteri, nu mai putea ridica nici mana fiindca toti muschii iau fost supusi la un exercitiu foarte dur, starul era denumit ca fiind bestia noptii, reusea doar printr-o singura privire sa te doboare, sa te duca la visare, hipnotizandu-te te atragra spre capcana lui de unde nu mai aveai scapare. Acesta devine o bestie dezlantuita atunci cand te aflii pe teritoriul lui, devorandu-te bucatica cu bucatica asa ca odata ce intrii nu mai ai scapare. Deja scos din sarite, acesta a impinso pe fata pe jos spunandu-i ca nu mai are nevoie de ea, pentru el era doar o marioneta cu care isi satisfacea placerile. Imediat ce acesta a parasit camera starul si-a imbracat blugii pe el si s-a indreptat spre balcon in incercarea de a se calma vantul batea incet aducand cu el racoarea noptii de sfarsit de vara, acesta si-a lasat privirea in jos admirand poteca in care s-a plimbat in acea zi calda si palcuta de iunie cu Vixy, unde au ras si s-au distrat pe cinste. Imediat prin mintea lui o imagine placuta cu acesta a aparut, aducandu-si aminte ca deja au trecut doua zile de cand garda sa a plecat la mama ei bolnava si-a intors capul spre balconul ei isi mai aduce el aminte cum cateodata, mai des acesta iesea pe balcon si admira noaptea si cum radea atunci cand vedea vreun fluture alb sau broastele care orocaiau armonios prin iaz. Se gandea la ea, iar inima parcai tresarea din piept de placere atunci cand si-o imagina razand sau atunci cand il certa ca nu e cuminte, acesta incepea a prinde drag de ea deja alungase acel gand ca ea este doar o simpla fata care ii place sa faca dreptate mereu si sa invinovateasca lumea doar pentru lucruri banale. Cuprins de oboseala de la atata gandire s-a refugiat in pat pentru a cadea prada somnului adanc, lasand pe fata un zambet de bucurie dar si de tristete. Dupa cateva ceasuri bune de dormit soarele se incapatana sa-i atinga parul negru si rebel ce cadea pe fata reusind astfel sa-l trezeasca din somn, inca somnoros acesta a refuzat sa se ridice in pat dar din pacate in camera lui a intrat Achi anuntandu-l ca astazi sosesc la vila stapanul si stapana si ca e timpul ca el sa se pregatesca sa-i intampine asa cum se cuvine pe parintii lui.
Nervos ca a fost trezit de soare si mai ales de tanara menajera a casei incepe sa se planga :

- De ce oare eu? Nu pot si ei sa mai astepte inca doua ore, isi fixeaza privirea pe ceas, ca e de abia ora sapte dimineata, spune mormaind cu capul in perna.
- Din pacate ei nu mai pot astepta, spune Achii serioasa, nu mai au mult si trebuie sa ajunga aici asa ca te rog pregatestete.
- Nu vreu, acesta ia perna si o arunca spre Achii care fuge spre tocul usii, dute si spunele ca eu vreu sa dorm ai auzit ? striga acesta nervos.
- Am inteles, raspunde acesta aplecandu-se.. domnule morocanos, spune in timp ce ii scoate limba starului.
- Camd pun mana pe tine Achii sa vezi ce-ti fac, se ridica repede din pat si alerga dupa acesta pana la use.
- Raule, daca era Vixy aicea sigur te imblanzea ea, striga acesta de pe scari.
- Da sigur de parca ea putea face acest lucru, isi rezema cotul de use si isi apleaca capul pe palma oftand, daca era ea aici...
- Haha indragostitule, striga Achii de jos.
- Achii treci la treaba ca te omor, striga a doua oara starul, mai bine ma imbrac.

In America inca mai era noapte, dar nu mai era nici asa de mult pana cand dimineata trebuia sa soseasca. In camera ei satena nu mai avea deloc somn se gandea la ziua in care va trebui sa plece in Japonia pentru asi continua misiunea de al proteja pe superstar. Se fataia in toate partile, in toate unghiurile posibile numai ca sa poata dormi si ea ca toata lumea dar nimica nu reusea absolut de loc. Asa ca s-a gandit sa plece la Tong la restaurant in cartierul chinezesc, era de abia ora patru dimineata el sigur era treaz pentru a face curatenie sau de a pregatii anumite preparate asa ca s-a ridicat din pat, s-a apropiat de dulapul cu haine si s-a imbracat repede intr-un tricou gri si in blugi de culoare alba trei sferturi, a coborat jos si s-a incaltat repede in niste sandale si a iesit pe use. A luat masina cu ea fiinda era in cealalta parta parte a orasului si avea mai mult de mers pana sa ajunga in cartierul chinezesc, imediat ce a ajuns acolo a oprit uitandu-se in jur sa vada daca mai e lume pe strada, se mai vedeau din coltul strazii cativa oameni dar nu a bagat de seama si a intrat in restaurant. A fost imediat intampinata de un miros asa frumos emanat de cateva betisoare parfumate ce stateau la fiecare masa in parte, iar in dreapta ei la masa a patra era Tong care aranja cateva cesti mici de ceai.

- Neata Tong !
- Vixy, ce cauti la ora asta aici ? intreaba acesta mirat.
- Ce te miri Tong ? Doar stii ca mereu ma mai trezesc la ora asta, mai ales cand sunt alarme date de la sectie.
- Da dar atunci cand vii dintr-o calatorie tu dormi foarte mult, aproape de ora doisprezece ziua, spune acesta razand.
- E uite ca acuma nu prea am avut somn, se aseaza incet si ia loc la o masa, ma tot gandesc, spune in timp ce-si pune mana la falca.
- Inteleg si la ce te gandesti ? intreaba in timp ce ia si el loc jos paralel cu ea.
- Nu stiu, m-am tot gandit in ultima vreme la.. Japonia, dar nu stiu de ce ?
- Poate ca ti-e dor... sau mai bine spus ti-e dor de cineva anume, ii raspunde acesta ranjind.
- Da s-ar putea sa-mi fie, de Achi, de mama starului, de tatal lui, de menajera batrana si de..., se opreste din vorba si isi lasa capul pe masa si mai ales de star.
- O ceva nou, cumva te-ai indragostit ? spune zambind Tong.
- Nu, Doamne fereste eu de .. el, cred ca te-ai asfixiat de la mirosul asta parfumat, spune rusinata satena, doar ca mi-e dor de el asta e tot, mai ales cand nu statea cuminte si nu ma asculta sau atunci cand...

Vixy continua sa-i povesteasca prietenului ei aproape tot ce avea pe inima si mai ales unele amintiri frumoase pe care le dobandise cat timp statu-se la vila. In Japonia starul era gata sa-si intampine parintii care ajunsesera in fata portilor, era imbracat intr-un tricou negru plin de fermuare care nu se deschideau, niste blugi gri deschisi aproape de alb, iar in picioare adidasi negrii cu rosu. La gat ii atarna un lant de aur foarte fin si foarte elegant pe care il primise cadou de la mama sa, parul ii era rebel si se incapatana sa stea aranjat dar nu-i pasa ii scotea in evidenta trasatura de baiat rau. A iesit din camera trantind usea si a coborat scarile, pe hol se aflau pe langa parintii lui alti oameni importanti care venisera impreuna cu familiile lor, acesta a reusit sa capteze privirile domanelor si domnisoarelor cu care ceilalti barbati venisera la intalnire pentru o anumita problema pe care o compania o avea de rezolvat cu tatal lui. Era privit si analizat in intregime de catre fete care il sorbeau doar prin priviri, s-a indreptat spre mama lui si i-a sarutat mana cu respect urandu-i un bun veit acasa si-a ridicat privirea zambindu-i fiintei care ia dat viata si si-a trecut privirea in cerc uitansu-se la toate fetele care erau pe hol cu el si cu ceilalti. O privire periculoasa, iar ochii aceia negri de ameteau acesta a trecut pe langa toate indreptandu-se spre livind, unde avea sa se aseje pe canapea si sa dea drumul la televizor pentru a se delecta, mai nimica nu-l impresiona erau numai tampenii la televizor nimica interesant ce sa-i starneasca curiozitate. Simtea ca este privit din capatul celalalt al camere unde toate fetele aruncau cate o privire asupra lui pentru al admira. Acesta s-a ridicat in picioare si-a luat telefonul cu el si s-a indreptat spre piscina de afara, toate fetele l-au urmarit pana acolo pentru al nu scapa cumva din ochii pe frumosul star, Achii stergea usile din geam care faceau trecerea spre afara unde se afla piscina, Kisaki a trecut pe langa ea speriindo facand-o in asa fel sa cada pe jos.
Dupa ce a ras copios pe seama ei s-a asezat pe margina piscinei admirand razele calde ale soarelui care se oglindeau in apa, era inca vara iar soarele inca aducea cu el o arsita dogoritoare Kisaki si-a ridicat privirea in sus pentru a admira cerul albastru intrand din nou in profunda sa gandire, Achii observand ca starul pare umpic trist si umpic rupt din realitate s-a apropiat de el sotindui la ureche :

- Indragostitule...
- Ahh.. Achii esti asa o prosta, spune acesta in timp ce o apuca de sort si ii lipeste fruntea de a lui, asta te face asa de atragatoare.
- Ce ? striga acesta sarind in sus si tarandu-se pana la usile din sticla, ti-ai pirdut mintile omule ?
- Da, dupa tine, raspunde acesta in timp ce privirea lui o analizeaza din cap pana in picioare pe tanara menajera, nu iti dai seama cat de mult te doresc frumoasao.
- Kisaki .. cred.. cred ca tu dai lipsa de Vixy, spune acesta cazand prada rasului.
- Nu e adevarat, striga acesta nervos intorcandu-se cu spatele la ea, de ce oare as avea nevoie de ea ?
- Pai pentru ca ea este garda ta de corp, iar tu acuma incerci sa scapi de toate privirile aruncate de catre fetele acelea si mai presus de asta este ca esti asa de atasat de Vixy incat incepe sa-ti fie drag de ea, spune ranjind de fericire Achii.
- Wahaha.. de ce eu Achii ? incepe acesta sa se planga in timp ce o apuca pe menajera de uniforma, de ce mi se face dor de ea, caci pana acuma ne-am razboit si cred ca o sa ne mai razboim in continuare cand o sa vina.. dar ce tot spun eu nu e deloc distractie fara ea m-am saturat sa tot dau peste fete care doar doresc de la mine clipe de placere si sa fie iubitele mele, vreu sa vina Vixy inapoi, mai are mult pana cand ajunge in Japonia ? intreaba acesta disperat.
- Pai am vorbit cu ea ieri si mi-a spus ca mai sta astazi si maine, deci in total inca doua zile, spune acesta zambind.
- Cum ? cade intr-o agonie cumpita, dar eu vreu sa vina astazi.
- Dar de ce nu o suni sa o intrebi chiar tu cand vine sau ce face ? intreaba acesta.
- Pai mie.. mie imi e rusine, striga acesta in gura mare, nu pot sa o fac dar nu stiu de ce, incepe acesta sa se planga.
- Bhahahahaha, Doamne asta nu credeam ca o s-o vad, marele star al Japoniei ii este rusine sa-si sune propria garda de corp asta mi-a palcut, incepe acesta sa rada din nou cu pofta, stapane pardon adica Kisaki de ce oare sa-ti fie rusine, doar va cunoasteti de ceva vreme mama parca ai fi indragostit de ea, incepe acesta sa insinueze.
- Nu sunt indragostit de ea, imi este doar drag de ea, striga acesta.
- Hopa, ai spus ca-ti este drag de ea, incepe Achii sa ranjeasca diavolesc.
- Nu..adica, isi duce mana la gura, ok, ok o sa o sun dar tu formezi numarul, spune acesta dandu-i celularul in mana menajerei.
- Off, ce pisica fricoasa mai esti parca erai o bestie tu, spune acesta dezamagita.
- Suna si taci, raspunde acesta scotand limba la ea.
- Ce copil, striga in soapta in timp ce tine telefonul la ureche.
- Alo ! raspunde satena.
- Salut Vixy sunt eu, Achi, ii raspunde imediat menajera.
- Achii ! Ce faci ? Dar de ce suni dupa telefonul protejatului meu ? intreaba acesta mirata.
- Uite ia, ia.. spune Achii in soapta dandu-i telefonul starului, salut-o odata.
- Hey ! Ce mai faci ? intreaba rusinat starul.
- O My God !? Cum ? Adica chiar m-ai sunat .. m-ai si salutat, striga acesta de uimire la telefon, nu pot sa cred ...
- Nu te mai mira atat de mult ca faci riduri si te transfori intr-o baba, incepe acesta sa rada si da m-am hotarat sa te sun ca sa vad ce mai faci si sa te intreb cand vii inapoi in Japonia, spune acesta in timp ce-si pune mana la ceafa, nu mi-ai dat nici un semn de viata de doua zile...
- Pai am sunat-o pe Achii ca sa o mai anunt cum sunt, dar tu nu mai sunat niciodata, iar mie mi-a fost prea rusine sa te sun.. adica.., isi lasa privirea in jos si incepe sa rada.
- Si mie la fel.. adica na vreu sa-ti zic ca..
- Si mie mi-e dor de tine, striga amandoi deodata la telefon.
- Aaa..
- Aaaa.. asta a fost ciudat, spune uimita satena.
- Ce porumbei, striga Achii, voi doi off sunteti asa niste bombonele cu saharel deasupra si si..
- Gata, inceteaza ca o sa mor aici, striga starul.
- Aww ce dulce esti cand te rosesti la fata, spune amuzata menajera, bine gata va las sa vorbiti.
- Deci sateno ce ai mai facut in ultima vreme ? intreaba acest pe un ton atragator.
- Nu ma lua asa te rog, pai acuma am plecat de la Tong si ma indreptam spre...
- Ho, ho, ho cine e Tong ? intreaba acesta nedumirit.
- E cel mai bun prieten al meu si este de origine chineza, stai calm ma ca nu e prietenul meu daca asta doreai sa aflii, spune acesta incepand sa rada .
- Nu, nu asta doream, dar vroiam sa stiu cine este, in fine si unde plecai acuma ?
- Ma duceam la sectie ca sa ma intalnesc cu fetele si dupa aceea sa mergem la o plimbare prin parc, pe plaje si tot asa, spune acesta zambind, dar tu ?
- Eu bine.. mi-am mai facut de cap in lipsa ta sa stii... o da ce tot vorbesc eu m-am saturat vreu sa vii acuma in Japonia, striga acesta bosumflat.
- Dar mai stau doar doua zile si vin, iti promit acuma mai ramane...
- Gata nu mai ramane nimica, vin la tine maine, spune acesta hotarat de ceea ce a spus, sa ma astepti cu mancarea pe masa ca o sa fiu flamand mai rau decat un lup, incepe acesta sa ranjeasca pervers.
- Dar .. nu mai poti astepta si cumnaiba o sa ajungi tu nici macar...
- O sa vezi tu, spune acesta inchizand mobilul.

Dupa ce a inchis mobilu a alergat rapid spre camera lui, a deschis dulapul si-a pus bagajele pe pat si a inceput sa impacheteze fiindca avea te luat pe cineva inapoi in Japonia, in timp ce-si impacheta hainele si isi sorta lucrurile zambetul lui salbatic nu mai dorea sa dispara de pe buze, odata ajuns in camera de conferinte a vilei ia anuntat pe parinti ca face o scurta calatorie pana in America. A plecat fulgerator pe use lasandu-i pe toti uimiti, Achii impreuna cu celalalte menajere si impreuna cu mama starului stiu exact scopul plecarii acestuia pana in cealalta parte a lumii, iar Vixy a ramas uimita de cuvintele rostite de catre protejatul ei, asteptand sa vada daca acesta se va tine de spusele sale.

Răspunsuri în acest subiect
RE: Garda de Corp a Superstarului [ +18,comedie, romance, actiune] - de hiimera - 17-11-2010, 09:23 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Wild Soul [Romance, Fantasy] Sako-chan 32 20.256 26-02-2012, 06:44 PM
Ultimul răspuns: Sako-chan
  Femeia Perfectă [Hentai. Romance] hiimera 15 6.763 27-06-2011, 04:21 PM
Ultimul răspuns: Kitsu
  Pure Blood [Mistery, Romance] wonderCaT 25 17.803 20-04-2011, 01:56 PM
Ultimul răspuns: Nixu
  Fake love [Romance] Sako-chan 46 27.326 02-04-2011, 07:17 PM
Ultimul răspuns: hiimera
  Fatal.Love [Romance,Yaoi,+18] hiimera 28 23.877 28-03-2011, 05:49 PM
Ultimul răspuns: angel cat
  My heart is like a BOMB [Comedy, Romance, Actiune,+18] hiimera 14 11.181 26-03-2011, 11:05 PM
Ultimul răspuns: ~Ioana*Yoanna~
  Vise spulberate[drama,romance,actiune. *titlu nedefinit*] Ichigo. 8 6.612 05-03-2011, 11:02 PM
Ultimul răspuns: Icsdeee.
  Liceul Andreez [Comedie, Romance] Icsdeee. 31 17.296 21-02-2011, 12:02 AM
Ultimul răspuns: Moon princess
  Secret Love! [yaoi 16+ (romance)] Aliss_anime 3 3.910 29-11-2010, 07:39 PM
Ultimul răspuns: yaoi maniac
  Bad Romance Mishelle 5 5.771 20-12-2009, 04:46 PM
Ultimul răspuns: Onna

Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)