Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Kill me tender [+16]

A/N: Thanks for the support. Perenelle , hmmm da ,poate ca Biadora si Anthony nu sunt deosebiti din punctul asta de vedere, insa Biadora are alte planuri, e mai diabolica decat pare. :D Spre sa-ti placa incontinuare. Enjoy! XD

Capitolul 3: Can I have an objection ? Uhm… I guess not./Pot avea o obiecţie? Uhm ... Cred că nu

I dont think you really wanna do it right now
Not now with me (with me), dont start with me (with me)
(Rihanna-Hole In my head)

Muzica canta usor intr-o camera din castulul urias al lui Cedrick. Fata statea pe pat si se privea in oglinda, studiase aceasta camera de atatea ori incat numai stia ce sa faca, intrase usor in panica. Totul in camera parea sa fie atat de perfect , exact asa cum si-ar fi dorit ea, exact pe gustul ei. Cat de multe lucruri stia aceast om despre ea? O urmarise? Stia chiar totul? Era inspaimantata…inghitea in sec, incearcand sa inteleaga ce sa se intampla in jurul ei. De cand devenise ea asa importanta?
Pereti de un verde pal si foarte cald , patul decorat cu inflorituri din metal care parea dintr-un secol de mult apus, lenjeria de pat atat de eleganta si finuta, dulapurile de culoare inchisa foarte spatioase si mai ales oglinda imensa care se afla deasupra unui coltar , perfect pentru toate obiectele de infrumusetarea ale unei femei si mai ales tona de parfumuri scumpe pe care o gasise, ca un fel de cadou de bun venit o faceau sa se simta ca o regina in propriul ei paradis.

Reflexia din oglinda arata o fata imbracata intr-o pereche de pantaloni scurti si pufosi si un maiou asortat, parul era prins neglijent intr-un coc foarte ciufulit si ochii ei caprui devenisera acum de un verde puternic . Tristetea si ingrijorarea aveau un efect foarte puternic asupra ochilor ei , numai suporta sa se uite in oglinda , se ridica brusc si incepu sa se invarta prin camera.
Usa de lemn se deschise cu un scartait puternic, afisand acelasi zambet usor sarcastic , Cedrick o studia acum din cap pana in picioare pe domnisoara din fata lui , trebuia sa recunoasca ca nu se astepta sa o gaseasca asa ..destul de sumar imbracata, simti cum i-se pune un nod in gat, daca ar fi avut o inima probabil ar fi batut mult mai repede decat normal. Respira greoi , trebuia sa se obisnuiasca cu prezenta ei acolo, ce era pana la urma asa de special la ea?
Devona observa cu greu aparitia lui Cedrick, fiind mult prea absorbita de problemele ei, i-se opri pentru o secunda respiratia si apoi arunca pe ea rapid un halat de matase negru si se uita urat la baiatul care statea in usa ei privind-o.
„Nu stii sa bati la usa?”
„ Se pare ca nu , dar destul despre mine , acum ca vei deveni protejata mea , imi vei afla cel mai pretios si important secret al meu, vei fi singura care stie acest lucru…si stii foarte bine ce se intampla daca incalci acest juramant sacru.” fata ramase cu gura cascata, nu credea ca o sa respecte tot ritualul, zambi usor cu coltul guri, nu ar incalca niciodata un asemenea legamant, chiar daca liderul demonilor era un manipulator , a fost singurul, inafara de Laurent, care i-a oferit protectie.
„Desigur.”
„Eu nu am timp sa iti explic , asa ca o s-o las chiar pe Evelyna sa o faca…Eve..hai intra . Trebuie sa plec la o intrunire, vorbim dupa.” Barbatul pleca din camera si in locul lui aparu o fata inalta , foarte slaba cu un par perfect drept de un blond-roscat aproape de portocaliu, bretonul un pic prea lung ii acoperea putin ochii de aceeasi noanta puternica de turcoaz ca al lui Cedrick. Era cu adevarat o prezenta interesanta , atat de fragila si frumoasa intr-un mod foarte ciudat. Buzele carnoase de o culoare usor portocalie incepusera sa se miste suav.
„Buna, eu sunt Evelyna , sora lui Cedrick.”
Cuvintele au lovito ca o tona de caramizi, cum? CE? Deci asta era marele lui secret, trase o gura de aer, asta chiar era important, daca cineva afla ..fata asta firava ar fi fost in pericol.
„Devona…incantata…wow, nu ma asteptam la asta.”
„ Cred ca asta este si idea. Cedrick a reusit sa-mi ascunda identitatea foarte bine. Sunt considerata una din amantele lui, a si adus o groaza de fete in casa ca sa nu fiu eu singura care locuieste cu el, sa nu dau de banuit.” Raspunse aceasta afisand un zambet subtil.
„Si amantele pentru el nu inseamna absolut nimic?”
Roscata rase usor amuzata de inocenta Devonei, se pare ca nu stia prea multe despre lumea in care traia.
„ I-au rapit acum mult timp una din amante ..ca sa-l convinga sa se predea…au omorat-o in fata lui, el a inceput sa rada..de atunci nu mai sunt interesati de amantele lui.”
Fata ramase muta de uimire, nu credea ca el putea sa fie atat de rece , simtea acum o repulsie si mai mare fata de el si totusi acum intelegea in ce pericol se afla Evelyna constant, daca se afla ca ea este sora lui, si totusi ar fi putut sa o faca protejata lui…in schimb el o alege pe ea.
„Dar putea sa te faca protejata lui…de ce eu? Ce sunt eu pentru el? Sunt o straina..”
„As vrea sa stiu si eu de ce…se pare ca esti o piese foarte importanta in jocul lui pentru putere..”zambi usor Evelyna…o privea acum pe fata din fata ei si intelegea de ce era asa dezorientat fratiorul ei, se simtea amenintat de aceasta fiinta atat de puternica, naiva si frumoasa, daca exista pe planeta o fata care sa-l schimbe pe fratele ei..era cea care o privea acum.
„Nu prea inteleg de ce …sunt foarte tanara si lipsita de experienta..nu inteleg cu ce as putea sa ii fiu de ajutor.”
„Atunci de ce ai acceptat?”
„Sunt neajutorata …lidera vampirilor ma uraste, nu stiu exact de ce, si daca nu fac parte din clan, o sa fiu foarte usor eliminata din peisaj. Fac tot ce pot sa supravietuiesc, chiar daca asta inseamna pact cu diavolul.” Raspunse aceasta afisand un zambet.
„O sa vezi ca fratele meu nu e chiar asa de rau daca ajungi sa-l cunosti.”

Statea in biroul lui, concetrat asupra hartiilor din fata lui, citise si recitise contractul ala nenoricit de pace in speranta ca ar putea gasi ceva care sa-l avantajeze. Era stresat, intrunirea cu restul demonilor il enervase mai mult, toti erau extrem de curiosi cu privire la Devona, mai ales Daniel. Nu putea sa aiba incredere in nimeni, trebuia sa-i minta pe toti. Asa ca le-a zis o minciuna gogonata privind dragostea lui pentru vampirita si cum aveau sa se casatoreasca, pff, cat de fraier sa fi sa crezi ca liderul demonilor putea sa iubeasca vreodata pe cineva, infara de surioara lui draga.

Usa din lemn pretios a vibrat usor sub ciocaniturile gentile ale unei persoane misterioase, Cedrick se uita in gol la usa , nu vroia sa vorbeasca cu nimeni , s-a prefacut ca nu auzit, probabil persoana o sa plece pana la urma. Inca cateva ciocanituri dar de data asta persoana intra. Era pregatit sa omoare pe cineva, dar dadu ochii cu Eve, rasufla usurat si apoi ii zambi .
„Chiar m-am ingrijorat pentru o secunda, credeam ca nu ma mai respecta supusi.”
„Oh scuzati-ma , oh lider prea puternic!”raspunse aceasta pe un ton ironic, il cunoastea prea bine pe Cedrick ca sa mai poata fi cumva influentata de fatada de tiran pe care o afisa fata de restul demonilor.
„Foarte amuzant, Eve.” Isi dadu ochii p este cap teatral, cateodata il deranja atitudinea ei.
„Trecand la subiect. Foarte interesanta Devona. Nu ai mentionat cat de frumoasa e, parca o intrece pana si pe minunata regina a varcolacilor.” Ultimele cuvinte aproape ca le scuipa, o detesta din suflet pe Biadora.
„Stai calma ca nu am luato pentru frumusete, este foarte puternica, pentru un vampir atat de tanar, cu putin antrenament o s-o inlocuiasca foarte usor pe Marlene.” Cuvintele lui Eve il pusesera pe ganduri. Mai frumoasa decat Biadora? Inocenta care o invaluia o diferența clar de blonda, nu era sigur daca era frumusete sau pur si simplu sarm, modul in care zambea, parul lung si saten , putea sa te distraga dar nu pe el, nu pe marele lider, care putea sa aiba orice femeie vroia. Inafara de mica, inocenta , puternica…superba vampirita care era cel mai important pion din jocul lui.
„Nu te cred ca nu ai observat aspectul ei fizic. Si cum poti fi asa sigur ca o sa vrea sa o inlocuiasca pe lidera vampirilor? Nu pare genul de persoana interesata de putere, socant!” Rase aceasta foarte subtil.
„Nu cred ca o sa aiba drept de veto.”
[Imagine: amesiggie.jpg]

The bitterest feudes are always labours of love

[Imagine: itachisig2al4.png]

Răspunsuri în acest subiect
Kill me tender [+16] - de ringingBells - 27-12-2009, 05:15 PM
RE: Kill me tender [+16] - de fake_fate - 27-12-2009, 08:25 PM
RE: Kill me tender [+16] - de Sushiiushii - 28-12-2009, 02:03 PM
RE: Kill me tender [+16] - de Kita - 03-11-2010, 06:48 PM
RE: Kill me tender [+16] - de perenelle - 05-11-2010, 03:22 PM
RE: Kill me tender [+16] - de Kita - 12-11-2010, 05:10 PM
RE: Kill me tender [+16] - de perenelle - 14-11-2010, 11:06 AM