Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Garda de Corp a Superstarului [ +18,comedie, romance, actiune]

#15
Deci uitati nextull.. anunt.. deci nu am mai putut rabda si l-am pus imediat nu am reusit sa-l corectez in intregine.. actiunea e foarte grabita am sarit de la una la alta.. e varza dar nu am vrut sa va dezamagesc.. si l-am pus acuma.. promit ca urmatorul o sa fie mai frumos.. si mai bine .. asa cu mi-am propus.. sper sa va placa si asta.. dar mai putin cred.. DX
Gomene.. arigato ne..pentru comm si sustinere..


Capitolul 8 - Schimb de meserii


Dimineata nu putea decat sa inceapa cu o cearta raspicata dintre star si garda lui de corp, cei doi reuseau sa trezeasca pana si mortii din somn cu urletele lor, la auzul celor doi toti au incercat sa plece, sa se ascunda, sa se refugieze intr-un loc mult mai linistiti. Akane mama starului-pop a plecat de tot mergand la mama ei pentru a o ajuta cu anumite pregatiri, Rena enervata de comportamentul iubitului ei si-a luat si ea talpasita si s-a dus spre Paris deoarece avea o prezentare de moda, pe care nu dorea sa o piarda sub nici o forma. Singurii care nu prea puteau sa plece erau servitorii si menajerele care incercau cu disperare sa-i calmeze pe cei doi, dar de fiecare data cand incercau ori erau amenintati ca isi pierd slujba, ori ca o sa fie impuscati sau bagati la puscarie.
Din ce motiv a inceput cearta, este foarte simplu, inainte ca toata aceasta harababura sa inceapa, starul statea in living si vorbea la telefon cu echipa lui de dansatori si cu restul trupei, in acel timp Vixy cobora scarile in dorinta de a apuca si ea sa bea un suc proaspat de portocale pe care Achi il facea in fiecare dimineata, dar din nefericire totul a avut un sfarsit tragic cand starul a inceput sa le povesteasca prietenilor sai ca meseria pe care satena o are este foarte simpla, pe cand meseria lui este una foarte grea si necesita foarte mult talent si aptitudini fizice. Urechile satenei erau ascutite mai rau decat ale unui caine politist, nervoasa s-a indreptat spre el turnandu-i sucul in cap, astfel totul a inceput asa cum ati vazut mai sus, s-au luat la bataie si la cearta incercand sa-si explice unul celuilalt ca meseria pe care o au este mult mai dificila. Vazand toate acestea batrana menajera a tusit odata, atragand atentia celor doi, spunandu-le sa se opreasca si sa asculte la ce are de zis :

- Voi doi nu cred ca mai sunteti copii mici, a spus aceasta tinandu-si mainile in san.
- El da..
- Ea da..
- Potolitiva odata, nu va mai certati, aseara erati ca doi frati, iar acuma sunteti ca doi dusmani, a spus menajera serioasa.
- Pai da, dar el crede ca eu ma joc cu infractori, stateam zi si noapte, douazeci si patru din douazeci si patru de ore treaza ca sa am grije de oras, a strigat satena nervoasa.
- Aha.. cum zici tu liliacule, dar eu, crezi ca eu nu depun efort, crezi ca cantecele ies asa .. ca prin magie, e ia mai gandestete odata si dansurile crezi ca le visez asa.. in van, a strigat Kisaki nervos.
- Da sa stii ca asa cred teposule, parca ai fi arici cu parul ala, a spus politista scotand limba la el.
- Sa nu te mai ei de parul meu, nebuna maniaca ce esti..
- Si tu la fel pervers cu jumatate de creier..
- Gata, incetati odata amandoi cu toate aceste jigniri urate pe care vi le atribuiti, a spus Achi suparata.
- Multumesc Achi esti de mare ajutor, a spus menajera batrana zambindu-i fetei.
- Deci, voi doi nu o sa ajungeti cu nimica daca o sa continuati asa, mai bine faceti schimb de meserii si vedeti cum este sa fi in pielea celuilalt, a spus Achi zambind larg.
- Este o idee geniala Achi, asa ca toata ziua aceasta tu tinere stapan o sa fi politist, iar tu domnisoara Vixy o sa fi un star-pop.
- Hmm, imi place cum suna, acuma o sa devin si eroul orasului, a spus ranjind Kisaki.
- Bravo tie dar nu o sa fie asa de usor, cel putin eu o sa stau sa ma joc cu instrumentele de muzica, a zambit satena.
- Atunci sa inceapa jocul, a trigat Achi ridicand mana in sus.

Toti uimiti ca Achi a rezolvat toata acea harababura au rasuflat usurati, incercand sa isi faca treaba pentru a nu fi iara amenintati, aceasta le-a zambit, zicandu-le sa se pregateasca pentru schimb, Kisaki i-a dat gardei sale programul pe care acesta il avea, Vixy i-a dat programul pe care il avea ea astazi, asa ca s-au repezit imediat in camerele lor pentru a se schimba in ceva adegvat meseriilor lor noi.
Dupa ce au terminat sa se imbrace si sa se aranjeze, amandoi s-au intalnit in fata usii de la iesire, satena i-a explicat starului ca nu va lua limuzina si va lau masina ei si va pleca in misiunea pe care a primit-o de la politie. Starul a aprobat din cap si a inceput sa-i dea si ei regulile, ca acesta sa ea limuzina si sa merga la fiecare destinatie la care este chemata si sa se comporte ca atare, aceasta a aprobat din cap facandu-l sa inteleaga ca totul o sa fie asa cum a spus. Amandoi au pus mana pe cleanta si au deschis usa, soarele topea totul, era o arsita dogoritoare, dar lor nu le pasa, au pasit cu incredere pe pamant si s-au indreptat spre vehicole. Starul asa cum a promis a luat masina rosie a acesteia, incercand sa se tina de promisiune, la fel a facut si satena avand grije cum sa se comporte cu multimea de fani pe care starul o avea.
In drum spre sectia de politie, Kisaki atragea atentia fiecarei domnisoare de pe strada, acestea ii trimiteau saruturi si clipiri din ochii, era incandtat de situatie dar stia ca daca nu o duce pana la capat ca la carte era ucis in intregime de garda lui de corp asa ca si-a pus ochelarii de soare pe ochii si a continuat sa-si vada de drum incercand sa ignore toate fetele.
Ajuns acolo acesta a fost intampinat de seful politiei, impresionat de statura mica pe care acesta o avea, a inceput sa rada incet, seful politiei l-a poftit inauntru pentru ai pune cateva intrebari si sa-l lamureasca cu misiunea pe care trebuia sa o desavarseasca astazi. In sediu, toti munceau din greu, se deplasau de la un obiect, la altul de la o misiune la alta, incerca sa inteleaga de ce toti sunt asa de agitati. Starul a fost poftit de catre sef in biroul sau care nu era asa de mare, plin cu harti si dosare, nu a tinut cont de aspectul camerei si a ascultat cu atentie la ce avea acesta sa ii spuna :

- Ma bucur sa te avem aici domnule Orizumi Kisaki, dar totusi ce s-a intamplat cu domnisoara Vixy ..caci eu stiu ca pe ea am chemato, ca doar e..
- Bla, bla, bla da stiu e foarte buna.. o uite femeia minune, mai scutitima si pe mine ce pot sa zic am facut schimb de meserii doar astazi. Doream sa-i demonstrez ca meseria mea e cea mai grea, a spus acesta enervat.
- Cred ca inteleg.. va rog nu va enervati, atunci sa trecem la treaba o sa va spun care este misiunea dumneavoastra domnule Kisaki, a spus seful tushind odata.
- Dar de ce sunt toti acei politisti asa de agitati ? a intrebat starul nedumirit.
- Deoarece are legatura cu misiunea de astazi care implica foarte multa munca, a spus seful pe un ton serios.
- Opa, cred ca am gresit sectia de politie..., a spus in soapta starul.
- Haha.. sunte-ti foarte amuzant, dar nu acuma sa va zic : in ultima vreme au fost o serie de rapiri si..
- Rapiri.. aoleu..eu nu vreu sa fiu rapit..
- Rapitori au cerut si rascumparari, mai mai mult amenintand ca ucide ostatecii daca nu isi primesc banii, a spus seful sectiei.
- Sunt prea frumos si faimos ca sa mor.. , a strigat starul.
- Serios, chiar nu te mai oprestii din glume.. hahaha.., a inceput sa rada seful.
- Nu glumeam.. dar pentru binele tarii ma sacrific, a spus Kisaki ridicandu-se pe biroul sefului.
- Asta e spiritul baiete, acuma dute si rezolva cazul.
- Da sa traiti. Se pare ca o sa fie interesant, ma intreb ce face garda mea ? a spus ranjind Kisaki.

In limuzina Vixy, statea cu mana pe obraj rezemata de geam, si admira strajile aglomerate ale capitalei, isi aducea aminte de strazile invadate de catre oameni in orasul ei natal New York, a intors capul la sofer intrebandu-l unde este prima destinatie, acesta i-a raspuns politicos ca este la sala de dans, unde deobicei stapanul merge sa danseze. Aceasta a aprobat din cap multumindu-i soferului pentru informatie.
Dupa aproximativ zece minute au ajuns la sala, satena si-a apucat rucsacul cu imbracamintea de antrenament si a pasit increzatoare pe usa, o doamna cu parul negru a condus-o spre incaperea unde numai stapanul Kisaki avea voie sa intre.
In incapere erau partenerii de dans si restul trupei care ii insoteau pe Kisaki in fiecare turneu si cocert, acestia se antrenau fara incetare, pentru ca totul sa iasa asa cum au planuit. Vixy si-a lasat rucsacul jos, s-a apropiat mai mult de baieti si i-a salutat pe toti politicos :

- Buna !
- Tu trebuie sa fi garda de corp a lui Kisaki, am dreptate, a intrebat Morizu, chitaristul trupei.
- Dap eu sunt din nefericire, a spus satena razand.
- Baieti a venit garda, haide-ti sa o salutati nu fiti nesimtiti, a strigat Morizu.
- Haha, nu-i nimica am destul timp sa va cunosc pe toti.
- Hey salut eu sun Kai, tobosarul trupei ma bucur sa te cunosc.
- Ma bucur sa te cunosc, eu sunt Vixy.
- Ce nume frumos, eu sunt Uzo basistul, ma bucur sa te avem astazi printre noi, poate vorbesc cu Kisaki sa te lase sa vi mai des pe aici, a spus Uzo ranjind.
- Oeicum vin oriunde merge el, doar sunt garda lui de corp.
- Asta asa este, e atunci haideti cu toti sa ne antrenam, a spus Morizu.
- Oi, au strigat cu toti

Asa ca toti au trecut la treaba, Vixy desigur nu stia inca ce trebuia sa faca, asa ca Morizu si Uzo iau dat schitele de la pasii de dans, satena le-a analizat cu precizie memorand fiecare desen care ii se afisa in fata, dupa ce a bagat totul la cap, muzica a pornit si dansul a inceput. Ascultand rotmul simtind vibratia pasilor a reusit sa parcurga fiecare etapa a dansului, indiferent daca a mai gresit sau s-a mai impiedicat, dar totusi a reusit sa invete dansul, toti au inceput sa aplaude, felicitand-o pentru reusita. Cu zambetul pana la urechii aceasta a constatat ca pana acuma totul pare usor, dar e si de munca nu s-a dat batuta si a continuat antrenamentul.Sita cu dupa toate acestea urma ca starul sa se prezinte la un fetival de vara pentru a canta in fata a milioane de oameni, era putin agitata de faptul acela dar a continuat fara ezitare.
In acest timp, Kisaki se indrepta spre sediul principal unde se aflau rapitoril, acesta a coborat usor din masina trecuranduse in cladire care era abandonata, dar colcaia de baieti rai, care erau gata sa te ucida atunci cand te zareau. A inghitit in gol si a continuat sa merga pana cand a dat de o use mare intredeschisa, a ascultat in tacere cu atentie ce tot vorbeau rapitorii.
Planul lor era ca atunci cand politia va aduce banii, ei sa plece detonand cladirea impreuna cu ostatici, socat de ce aude starul si-a incarcat arma, dar in momentul in care a vrut sa plece de la use a fost prins de catre un paznic, neavand alta cale de scapare a trebuit sa se ia la bataie cu el, zgomotele facute de cei doi au atras atentia celorlalti care s-au intrebtat spre Kisaki ca sa-l anihileze.
Norocul lui era faptul ca stia arta karatelor, nu a fost asa de usor sai infranga pe toti, dar imediat ce a scapat de ei seful lor si-a facut aparitia lovindul zdravan la cap, lasandu-l inconstient.
Situatia nu era asa de placuta pentu star, fiind lasat inconstient pe jos, dar nici pentru politista noastra situatia nu era asa de roz, caci deja era la festival si lumea era cu nemiluita, emotiile ii circulau prin vene, frica crestea si crestea din ce in ce mamult, nu putea face fata atator oameni, mai ales ca trebuia sa le cante, iar ea nu stia nici un cantec de a lui Kisaki. Norocul ei era ca trupa o consola, dar ea nu era facuta pentru o astfel de misiune, iar fi convenit daca trebuia sa se bata cu toti decat sa le cante. Statea pe un scaun in spatele scenei, batea ingrijorata din picioare. festivalul si concertul se tineau in aer liber, era placut dar in acelasi timp si stresant, deja parea ca munca devine din ce in ce mai grea, se tot intreba cum putea Kisaki sa reziste la o asemenea chestie, cum putea el face fata atator oameni, nu avea deloc trac pe scena ? In timp ce satena se ineca in emotii, starul statea legat de un stalp, incepand sa-si revina din ameteala, cand a deschis ochii in fata lui erau doi caini care il pazeau foarte bine, a incercat sa scape dar nu a putut sfoara era stransa bine, o mana la apucat de par ridicandu-i capul. In fata ochilor sai s-a afisat un om mai invartsta decat el care avea un petec negru la ochii. Barbatul a ras, provocandu-i si pe ceilalti barbati de langa el sa rada copios pe seama starului care cu creu isi putea misca corpul, enervat de prezenta tanarului, barbatul si-a apropiat chilul de al starului.

- Nu pricep de ce ai venit aici, dar cu siguranta nu o sa mai pleci, a spus barbatul serios.
- Nu o sa-ti iasa planul.., a spus starul incruntat la chip.
- Ha.. asta sa o crezi tu baiete, nu o sa reusesti absolut nimica, a spus acesta dandu-i drumul la par, dupa ce o sa primesc banii totul o sa explodeze.. boom, a spus barbatul plimbanduse in cerc.
- Nu o sa te lasa asa usor o sa te prind cu siguranta... , a strigat statul smucindu-se.
- Ahh deja se aud sirenele politiei au venit sa-mi inmaneze premiul.. sayonara baiete, a inceput sa rada barbatul, parasind camera.
- Suntem terminati, nu o sa mai iesim de aici, a spus o ostatica.
- Din pacate pana aici mia fost sa fie, a spus trist un ostatic.
- Gata nu va mai plangeti toti, o sa scapam, a spus increzator starul zambind.
- Cum ? a spus o tanara.
- Uite asa.

Kisaki a inceput sa stanga din muschii cu toata forta, reusind astfel sa se dezlege, ce nu stiau rapitori este ca starul se antrena din greu. I-a dezlegat repede pe ostatici si au alergat spre iesire.
In fata cladiri se aflau barbatul cu petec pe ochii statea si astepta ca politia sa-i inmaneze banii, toate masinile de politie au inconjurat cladirea, un sergent s-a dus cu rusine si i-a dat geanta plina cu bani.
Dar din nefericire pentru rapitor a fost ca starul a reusit sa apuce banii chiar in momentul in care acesta a apucat geanta, a fugit iute cu ei, barbatul nu a mai stat pe ganduri si s-a dus dupa el, politia a reusit sai prinda pe ceilalti in speranta ca starul o sa-l captureze pe seful lor. Kisaki avea ca plan sa il duca fix la concert, unde se afla Vixy pentru ca aceasta sa prea cnducerea si el sa merga sa cante.
In timp ce starul se indrepta spre festival, Vixy se plimba prin spatele scenei tulburata de emotii, cand deodata aude un strigat, era chiar protejatul ei care alerga ca si un nebun, imdiat ce a ajuns pe scena acesta a dat palma cu Vixy dandu-i de inteles ca si-a invatat lectia, a ceasta a aprobat din cap, alrgand spre rapitor, batandu-l mar si orpindu-l.
In timp ce Kisaki s-a imbracat repede adegvat si a urcat pe scena incantat zambind la intreaga multime, totul a decurs cum trebuie in ambele situati, rapitorul a fost prins iar concertul a fost salvat.
Cand cei doi au ajuns acasa au recunoscut ca meseria lor nu este asa de usoara, Vixy a recunoscut ca nu poate intelege cum protejatul ei paote sa se descurce cu atatea fani si cum de reuseste sai uimeasca prin melodiile lui, iar Kisaki a recunoscut ca nu paote intelege cum garda lui se paote descurca cu atatea infractori si nu-si da seama cum de aceasta reuseste sai infranga pe toti.



Răspunsuri în acest subiect
RE: Garda de Corp a Superstaruli [ +18,comedie, romance, actiune] - de hiimera - 25-10-2010, 09:14 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Wild Soul [Romance, Fantasy] Sako-chan 32 18.934 26-02-2012, 06:44 PM
Ultimul răspuns: Sako-chan
  Femeia Perfectă [Hentai. Romance] hiimera 15 6.151 27-06-2011, 04:21 PM
Ultimul răspuns: Kitsu
  Pure Blood [Mistery, Romance] wonderCaT 25 16.951 20-04-2011, 01:56 PM
Ultimul răspuns: Nixu
  Fake love [Romance] Sako-chan 46 25.442 02-04-2011, 07:17 PM
Ultimul răspuns: hiimera
  Fatal.Love [Romance,Yaoi,+18] hiimera 28 22.945 28-03-2011, 05:49 PM
Ultimul răspuns: angel cat
  My heart is like a BOMB [Comedy, Romance, Actiune,+18] hiimera 14 10.794 26-03-2011, 11:05 PM
Ultimul răspuns: ~Ioana*Yoanna~
  Vise spulberate[drama,romance,actiune. *titlu nedefinit*] Ichigo. 8 6.259 05-03-2011, 11:02 PM
Ultimul răspuns: Icsdeee.
  Liceul Andreez [Comedie, Romance] Icsdeee. 31 16.143 21-02-2011, 12:02 AM
Ultimul răspuns: Moon princess
  Secret Love! [yaoi 16+ (romance)] Aliss_anime 3 3.717 29-11-2010, 07:39 PM
Ultimul răspuns: yaoi maniac
  Bad Romance Mishelle 5 5.441 20-12-2009, 04:46 PM
Ultimul răspuns: Onna


Utilizatori care citesc acest subiect:
10 Vizitator(i)