Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Garda de Corp a Superstarului [ +18,comedie, romance, actiune]

#5
Nextul.. sper ca nu am greseli la scris.. DX
Stiu ca e scurt.. si aiurea..

Capitotul 4 - Prinderea atacatorilor.


Dimineata s-a afisat vesela pe tot orasul Tokyo , era sambata , a doua zi de munca pentru super agenta noastra Vixy. Simtind cum razele calde ale soarelui ii atingeau pielea , aceasta s-a intors cu trupul spre balcon si si-a deschis ochii ca sa paota sa admire soarele. Pijamaua ei era compusa dintr-o camase alba scurta aproape de fund si cu primi trei nasturi desfacuti. S-a ridicat in picioare atingand covorul catifelat de culoare alba , s-a dezbracat de haine lasandu-le pe podea , deschizand usa de la baie lin si intrand in cabina de dus . In camera au intra menajerele impreuna cu menajera sef care era mai in varsta si au observat ca hainele domnisoarei erau aruncate pe jos , usa de la baie s-a auzit scartaind , iesind o tanara prea frumoasa pentru a fi de pe acest pamant.
Toate au ramas uimite de frumusetea ei , dar au incercat sa-si vada de treaba si sa faca curat.

- Nu este necesar , am raspun eu.
- Dar domnisoara este de datoria noastra sa facem curat , a spus menajera cea batrana.
- La mine nu este necesar prefer sa fac singura curat , nu sunt obisnuita sa imi faca altcineva curat in camera inafara daca il platesc desigur , am spus eu zambind.
- Esti un inger coborat din cer , a spus incantata si uimita o tnara menajera cam aproximativ de saisprezece ani.
- Achi-chan , nu te poti adresa asa domnisoarei Vixy fi res...
- Nu din contra eu nu sunt stapana voastra , asa ca imi puteti spune pe numele meu mic , Vixy , am spus eu razand.
- Ah ce ma bucur , voi nu fetelor , tresarit de bucurie Achi.
- Da e o adevarata bombonica , au inceput fetele sa rada de bucurie.
- Domnisoara Vixy , sa stiti ca nu am mai intalnit nicodata o persoana atat de buna si de zambareata ca tine , toate partenerele pe care stapanul nostru mic le aduce erau
foarte rautacioase , increzute si pofticioase , a spus menajera batrana.
- Eu nu am locuit intr-un asemenea lux , de fapt de abia am reusit eu sa-mi gasesc un camin pe cinste in New York, parinti mei au fost oameni buni.
Tata era agent FBI , iar mama , era un medic neurochirurg de succes , mereu si-au facut timp de mine si m-au invatat cel mai bine.
- Se vede ca sunteti bine educata si bine invatata , sper ca si stapanul Kisaki sa va remarce frumusetea si inteligenta , a spus aceasta zambind.
- Dar pana atunci o sa treaca ceva timp , am de gand sa-l invat bine si sa-i arat din ce sunt facuta si mereu o sa-l protejez , am spus eu hotarata.
- Vixy am auzit ca aseara ai reusit sa alungi o gloata intreaga de prieteni nebuni de ai lui Kisaki , esti cea mai tare , a zambit Achi la mine.
- Pai sa se ivete mine , ca de acuma in colo stingerea pentru el e la ora zece.
- Domnisoara Vixy as dori sa va mai spun ceva legat de stapanul meu, cat de rasfatat ar fi este un adevarat lup , poate devora inima oricarei fete si nu are mila , niciuna nu a putut sa-i reziste.
- E lasa ca eu nu sunt ca ele , ca din prima zi mi-am dat seama ca e un pervers, am inceput eu sa rad.

Dupa ce discutia secreta intre menajere si Vixy s-a sfarsit aceasta s-a imbracat intr-un maieu negru scurt , pantaloni scurti de trening albi care ii veneau perfect pe picioare , iar ca incaltaminte niste adidasi albu cu negru ca sa se poata asorta . Si-a prins parul intr-o coada si a coborat jos in bucatarie , a cerut voie la bucatar ca sa ia un mar verde si dupa aceea a plecat sa alerge
cativa kilometri . Asa avea oportunitatea de a se indeparta umpic de nesuferitul ei de protejat si putea admira frumoasa capitala. A trecut prin parcurii, a vizitat muzee , a mers la temple si s-a
distrat de minune la gradina zoologica .

Ceasul meu a fost setat ca sa sune la ora doisprazece fix ,deoarece atunci protejatul meu se treazea din somnul lui de frumusete. Am alergat in sens ivers si m-am intreptat spre locuinta acestuia.
Cand am intra pe usa de la spate , pe canapeaua neagra , statea Kisaki intins fara nici o grije si-a atintit privirea la mine si a grait :

- Ai intarziat sa stii, a spus acesta pe un ton serios.
- Am fost la antrenamentul meu zilnic de alergare.
- Asta nu este o scuza , trebuia sa ma anunti , acesta s-a ridicat de pe canapea si s-a indreptat spre mine.
- Dra daca faceam asta , incepeai sa te plangi ca eu te-am trezit si ti-am rupt legatura cu visele tale fantezistice.
- Nu imi pasa data viitoare cand pleci undeva , vreu sa ma anunti , ai inteles politist-o , a spus acesta cu o voce calma si atragatoare.
- Daca spui tu , am adaugat eu cu nepasare.
- Astazi am programul incarcat asa ca o sa trebuiasca sa vi cu mine , dar in primul rand am de gand sa te duc si sa-ti schimbi uniforma pentru acest servici , a spus acesta razand pervers.

Impreuna cu starul am pornit-o spre un mall urias , renumit in intreaga Japonie, cand am coborat din masina si am vazut numele de familie al lui Kisaki deja mi-am dat seama ca ii apartine ,
nu prea interesata am vrut sa ma urc inapoi in masina, dar acesta a ordonat celorlalti bodyguarzi sa ma ia pe sus si sa ma duca in mall , inafara ca il injuram cumplit , acesta radea copios pe seama mea.
Mall-ul era invadat de multe fete dar si de baieti , era un lux extraordinar , parca ma aflam in viitor , nici decum in secolul douazecisiunu. Impreuna cu Kisaki am mers intr-un magazin unde lucrurile erau pe placul meu , dar si pe placul acestuia . M-am plimbat incantata printre rafrurile cu haine , am incercat mai multe modele dar nici unul pe care l-am ales nu i-a placut. Pana l-a urma mi-a aruncat cateva haine in brate si mi-a spus sa le probez. Dupa aproximativ doua minute am iesit din cabina de schimb , lasand toti clienti cu gurile deschise , mai ales partea masculina.
Purtam un sutien negru fara nici un fel de modele pe el , special facut pentru purtat in public , cu o geaca scurta aproape de sani si cu maneci scurte de culoare fern green si cu multe taieturi, blugi erau scurti cu multe curele pe ei , iar in picioare purtam cisme ca la armata. Parca eram gata sa il asasinez pe presedinte , acesta a zambit atragator facandu-mi semn sa vin spre el , m-a apucat de obraji apropiindu-mi urechea spre gura lui :

- Acuma e perfect , a spus acesta in soapta la urechea mea.
- Ma bucur pentru tine , dar acuma cred ca poti sa-mi dai drumu , am spus eu plictisita.
- Acuma ca arati ca o adevarata garda de corp a unui super star ca mine , putem pleca spre urmatoarea destinatie.
- Si asta care e ?
- Vei vedea.

Cei doi au urcat in limuzina si s-au indreptat spre un raliu auto unde starul nostru trebuia sa dea autografe fanilor si sa fie jiuriul a undei parade de mode pentru costume de piloti.
Vixy pur si simplu se uita pe geam si se gandea daca se va intampla ceva , pe cand Kisaki se uita la ea cu coada ochiului drept, dupa ceva timp acestia au reusit sa ajunga la timp pentru eveniment.
Cand Kisaki si-a facut aparitia toata multimea inceput sa ii strige numele , de parca erau hipnotizati de privirea lui demonica si provocatoare, Vixy statea in spatele lui , in timp ce acesta semna poze cu el aduse de catre fani. Aceasta a simtit miros de sange , s-a indepartat umpic de superstar si s-a dus sa vada unde duce mirosul de sange , era o poarta inchisa la una din garajele unui molid de curse, aceasta a pus ureachea dreapta pe poarta de metal si a auzit cum cineva striga dupa ajutor. Fara nici o ezitare a ridicat incet usa de la garaj , vazand ca doi angajati erau legati si batuti , i-a dezlegat rapid si a incercat sa afle ce s-a intamplat :

- Cine v-a facut asta si de ce ? Am spus eu ingrijorata dar calma.
- Nuu..uu stim ne-am pomenit cu doi tipi care au icneput.. aa sa ..ne bata, a spus un mecanic.
- Dupa ..ace..ea ne-a..lega..t si ne-a inchis ..aicea , a spus celalat.
- Nu va faceti griji sunt aici , promit ca nu o sa mai las pe nimeni sa va faca vreun rau, am spus eu in timp ce ma ridicam.
- Nu stai ..te rog...ferest..el pe super..sta..starul pop , dupa el au venit.
- O drace si eu l-am lasat ca proasta acolo, am ofat eu ingrijorata.

M-am facut nevazuta si am scos capul sa vad unde se alfau atacatorii , unul dintre ei era pe panoul cel mare unde se urmarea cursa tinand in mana o pusca , iar celalalt era in spatele lui Kizaki.
Din pacate armele mele erau lasate la vila , am observat unelte asa ca am improvizat umpic. Atacatorul aflat in spatele lui Kizaki a tras cu pusca in aer , infricosand multimea,
satrul-pop s-a speriat si a incercat sa se retraga dar nu a putut deoarece a fost prin prins de atacator . Celalat era gata pe pozitit pentru al omora pe acesta.
Dar din nefericirea lor si spre bucuria lui Kizaki am aparut rapid agatata ca Tarzan , numai ca in loc de o planta cu radacini lungi am avut o banda de scoci , destul de folositpare.
L-am nimerit pe primul atacatorul , facandu-l sa cada la pamant , dupa aceea am sarit cu ajutorul bandei de scoci pe o camera si m-am ridicat pana la atacatorul numrul doi , care pe vizorul pustii ma putea vedeam cum ma apropi de el , am reusit sa-l prind si sa-l aduc la sol , legandu-i pe amandoi si am asteptat ca politia sa vina.



Răspunsuri în acest subiect
RE: Garda de Corp a Superstaruli [ +18,comedie, romance, actiune] - de hiimera - 11-10-2010, 07:27 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Wild Soul [Romance, Fantasy] Sako-chan 32 18.934 26-02-2012, 06:44 PM
Ultimul răspuns: Sako-chan
  Femeia Perfectă [Hentai. Romance] hiimera 15 6.151 27-06-2011, 04:21 PM
Ultimul răspuns: Kitsu
  Pure Blood [Mistery, Romance] wonderCaT 25 16.951 20-04-2011, 01:56 PM
Ultimul răspuns: Nixu
  Fake love [Romance] Sako-chan 46 25.442 02-04-2011, 07:17 PM
Ultimul răspuns: hiimera
  Fatal.Love [Romance,Yaoi,+18] hiimera 28 22.945 28-03-2011, 05:49 PM
Ultimul răspuns: angel cat
  My heart is like a BOMB [Comedy, Romance, Actiune,+18] hiimera 14 10.794 26-03-2011, 11:05 PM
Ultimul răspuns: ~Ioana*Yoanna~
  Vise spulberate[drama,romance,actiune. *titlu nedefinit*] Ichigo. 8 6.259 05-03-2011, 11:02 PM
Ultimul răspuns: Icsdeee.
  Liceul Andreez [Comedie, Romance] Icsdeee. 31 16.143 21-02-2011, 12:02 AM
Ultimul răspuns: Moon princess
  Secret Love! [yaoi 16+ (romance)] Aliss_anime 3 3.717 29-11-2010, 07:39 PM
Ultimul răspuns: yaoi maniac
  Bad Romance Mishelle 5 5.441 20-12-2009, 04:46 PM
Ultimul răspuns: Onna


Utilizatori care citesc acest subiect:
9 Vizitator(i)