11-10-2010, 12:05 PM
Poze: Cloe: http://www.pobladores.com/data/pobladore...ladyyy.jpg nu bagati in seama aripile
Kay: http://quizilla.teennick.com/user_images...e_Boy1.jpg
Capitolul 3
Dimineata cand m-am trezit soarele stralucea puternic. Din moment ce era sambata m-am gandit sa umblu la calculator. M-am ridicat din pat si am vrut sa fac un pas dar m-am impiedicat de ceva,apoi am plonjat pe burta. Am intors capul nervoasa si l-am vazut pe Kay dormind pe jos in forma de om. M-am uitat mai bine la el si ceea ce am vazut m-a uimit. Kay arata ca un inger. Deodata mi-am dat seama ca fata mea si a lui erau cam apropiate. Nu prea stiam daca sa ma dau mai in spate sau nu. Deodata Kay a deschis ochii si nu am mai avut timp de gandire.
-Ce vreai sa faci? ma intreaba el
-Nimic scuze,am cazut doar. spun eu rosie la fata si rusinata
-Da sigur ai cazut. Vezi sa nu! Voroiai sa ma saruti!
-Ba nu!
-Ba da!
-Crezi ce vrei ca eu nu am chef sa stau la cearta cu tine.
Am mers la birou si am aprins calculatorul. Pe mail aveam o gramada de mesaje offlin gen "Ai murit?". Nu suportam sa ma intrebea lumea chestia asta. Deodata aud usa ca se deschide si pe acolo intra mama.
-Cloe,avem musafiri diseara. Imbracate frumos.
-Ok mama.
Mama a iesit iar Kay a venit repede spre mine.
-Ce musafiri? intreaba el
-Ce palaria mea ma intrebi pe mine? De unde vrei sa stiu? De la moartea?
-Ce glume seci ai in tine.
-Ce te oftici?
-Proasta mai esti.
-Hai vezi cum vorbesti ca poate iti dau o proasta de nu poti sa o duci.
-Ia sa te vad.
M-am ridicat nervoasa si am inceput sa ma bat cu Kay. Eu i-am dat o stanga -a dat o dreapta si tot asa cu pumni si cu picioare. Pana la urma am cazut pe jos obosita. Ala nici macar nu gafaie. Doamne zici ca e extraterestru. Deja se facuse ora 2 cat ne-am batut noi. Mai aveam timp vreo 5 ore sa ma odihnesc. M-am asezat in pat si am dormit pana la ora 6. La ora aia m-atzit si l-am vazut pe Kay stand la geam si uitandu-se la o poza. M-am furisat si am vazut o fata care seamana putin cu mine doar ca purta haine de epoca. Kay m-a observat si a bagat repede poza in buzunar.
-E frumoasa. Cine e? intreb eu curiasa
-Ce iti pasa?
-Nu imi pasa. Iesi afara sa ma schimb.
-Nu am chef.
-Ia vezi tu cum faci sa iti vina chefu.
Kay a iesit iar eu mi-am scos din dulap rochia nearga cu fluturi sangerii. M-am imbracat repede si am iesit afara. Kay statea langa perete si se benocla la mine. Am coborat scarile si la usa erau un barabat si o femeie cu un baiat cu un an mai mare ca mine. Am ajuns la usa,le-am spus buna seara intr-un fel politicos si m-am dus la masa. Toata seara a trebui sa suport privirile lui Kay si ale celuilalt baiat. Chiar cand era sa scap de ei,mama a propus ca musafirii sa mapeste noapte. Bine inteles ca au fost deacord. Am urcat nervoasa sus si am vrut sa ma schimb dar Kay tocmai intrase pe usa.
-Ce vrei? intreb nervoasa
-Sa stau.
-Da bine eu vreau sa ma schimb.
-Schimbate ca nu ma deranjezi.
Baiatul musafirilor a intrat in camera la mine.
-Cu cine vorbeai? m-a intrebat el
-Ce te intereseaza?
-Cloe ai grija. mi-a spus Kay
-Da,Cloe,prietenul tau fantoma are dreptate.
Kay si-a luat forma umana.
-Mark. a zis Kay maraind
-Va cunoasteti? intreb eu stupefiata
-Da.
-Ok. Daca tot va cunoasteti asa bine hai mars afara amandoi si mai discutati pana ma schimb eu. spun impingandui afara.
M-am schimbat in pijamale si am deschis usa. Idiotii se tot certau. Nu intelegeam nimic din ce spuneu asa ca m-am apropiat. Am auzit doar fraza "Cloe o sa fie a mea!".
-Ce,a cui o sa fiu? intreb eu nervoasa. Voi va certati pe mine?
-Cloe nu ne certam pe tine ci pe puterile tale. zice Kay
-Ma rog nu mai pricep nimic. Kay hai cu mine in camera iar tu mars in camera ta ca nu am chef de doi idioti.
Fiecare a facut cum am zis. Kay s-a culcat pe scaunul de la birou iar eu m-am asezat in pat si m-am culcat. Pe la 4 noaptea m-am trezit. Avusesem un cosmar. Deodata am vazut o perechi de ochi verzi care ma priveau. Am vrut sa ma ridic dar cel ce ma rpivea a venit repede langa mine si ma trantit pe pat sarutandu-ma. Cand m-a lasat m-am ridicat si eram ametita. Tot gustul de mere verzi de pe buzele lui ma ametise. Necunoscutul deja disparuse deci nu mai avea rost sa fac altceva decat sa ma culc. Maine trebuia sa aflu cine a fost si va fi cam greu pentru ca si Kay si Mark au ochii la fel doar culoarea parului difera. M-am culcat la loc.
Kay: http://quizilla.teennick.com/user_images...e_Boy1.jpg
Capitolul 3
Dimineata cand m-am trezit soarele stralucea puternic. Din moment ce era sambata m-am gandit sa umblu la calculator. M-am ridicat din pat si am vrut sa fac un pas dar m-am impiedicat de ceva,apoi am plonjat pe burta. Am intors capul nervoasa si l-am vazut pe Kay dormind pe jos in forma de om. M-am uitat mai bine la el si ceea ce am vazut m-a uimit. Kay arata ca un inger. Deodata mi-am dat seama ca fata mea si a lui erau cam apropiate. Nu prea stiam daca sa ma dau mai in spate sau nu. Deodata Kay a deschis ochii si nu am mai avut timp de gandire.
-Ce vreai sa faci? ma intreaba el
-Nimic scuze,am cazut doar. spun eu rosie la fata si rusinata
-Da sigur ai cazut. Vezi sa nu! Voroiai sa ma saruti!
-Ba nu!
-Ba da!
-Crezi ce vrei ca eu nu am chef sa stau la cearta cu tine.
Am mers la birou si am aprins calculatorul. Pe mail aveam o gramada de mesaje offlin gen "Ai murit?". Nu suportam sa ma intrebea lumea chestia asta. Deodata aud usa ca se deschide si pe acolo intra mama.
-Cloe,avem musafiri diseara. Imbracate frumos.
-Ok mama.
Mama a iesit iar Kay a venit repede spre mine.
-Ce musafiri? intreaba el
-Ce palaria mea ma intrebi pe mine? De unde vrei sa stiu? De la moartea?
-Ce glume seci ai in tine.
-Ce te oftici?
-Proasta mai esti.
-Hai vezi cum vorbesti ca poate iti dau o proasta de nu poti sa o duci.
-Ia sa te vad.
M-am ridicat nervoasa si am inceput sa ma bat cu Kay. Eu i-am dat o stanga -a dat o dreapta si tot asa cu pumni si cu picioare. Pana la urma am cazut pe jos obosita. Ala nici macar nu gafaie. Doamne zici ca e extraterestru. Deja se facuse ora 2 cat ne-am batut noi. Mai aveam timp vreo 5 ore sa ma odihnesc. M-am asezat in pat si am dormit pana la ora 6. La ora aia m-atzit si l-am vazut pe Kay stand la geam si uitandu-se la o poza. M-am furisat si am vazut o fata care seamana putin cu mine doar ca purta haine de epoca. Kay m-a observat si a bagat repede poza in buzunar.
-E frumoasa. Cine e? intreb eu curiasa
-Ce iti pasa?
-Nu imi pasa. Iesi afara sa ma schimb.
-Nu am chef.
-Ia vezi tu cum faci sa iti vina chefu.
Kay a iesit iar eu mi-am scos din dulap rochia nearga cu fluturi sangerii. M-am imbracat repede si am iesit afara. Kay statea langa perete si se benocla la mine. Am coborat scarile si la usa erau un barabat si o femeie cu un baiat cu un an mai mare ca mine. Am ajuns la usa,le-am spus buna seara intr-un fel politicos si m-am dus la masa. Toata seara a trebui sa suport privirile lui Kay si ale celuilalt baiat. Chiar cand era sa scap de ei,mama a propus ca musafirii sa mapeste noapte. Bine inteles ca au fost deacord. Am urcat nervoasa sus si am vrut sa ma schimb dar Kay tocmai intrase pe usa.
-Ce vrei? intreb nervoasa
-Sa stau.
-Da bine eu vreau sa ma schimb.
-Schimbate ca nu ma deranjezi.
Baiatul musafirilor a intrat in camera la mine.
-Cu cine vorbeai? m-a intrebat el
-Ce te intereseaza?
-Cloe ai grija. mi-a spus Kay
-Da,Cloe,prietenul tau fantoma are dreptate.
Kay si-a luat forma umana.
-Mark. a zis Kay maraind
-Va cunoasteti? intreb eu stupefiata
-Da.
-Ok. Daca tot va cunoasteti asa bine hai mars afara amandoi si mai discutati pana ma schimb eu. spun impingandui afara.
M-am schimbat in pijamale si am deschis usa. Idiotii se tot certau. Nu intelegeam nimic din ce spuneu asa ca m-am apropiat. Am auzit doar fraza "Cloe o sa fie a mea!".
-Ce,a cui o sa fiu? intreb eu nervoasa. Voi va certati pe mine?
-Cloe nu ne certam pe tine ci pe puterile tale. zice Kay
-Ma rog nu mai pricep nimic. Kay hai cu mine in camera iar tu mars in camera ta ca nu am chef de doi idioti.
Fiecare a facut cum am zis. Kay s-a culcat pe scaunul de la birou iar eu m-am asezat in pat si m-am culcat. Pe la 4 noaptea m-am trezit. Avusesem un cosmar. Deodata am vazut o perechi de ochi verzi care ma priveau. Am vrut sa ma ridic dar cel ce ma rpivea a venit repede langa mine si ma trantit pe pat sarutandu-ma. Cand m-a lasat m-am ridicat si eram ametita. Tot gustul de mere verzi de pe buzele lui ma ametise. Necunoscutul deja disparuse deci nu mai avea rost sa fac altceva decat sa ma culc. Maine trebuia sa aflu cine a fost si va fi cam greu pentru ca si Kay si Mark au ochii la fel doar culoarea parului difera. M-am culcat la loc.
Bleidy e sora mea si cine se i-a de sora mea inseamna ca sa luat si de mine si va da de necaz.
High and mihty color,Good Bye:
http://www.youtube.com/watch?v=04x9dnP0f2A
, chibi-ul lui Yoko-sama
High and mihty color,Good Bye:
http://www.youtube.com/watch?v=04x9dnP0f2A
, chibi-ul lui Yoko-sama