Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Garda de Corp a Superstarului [ +18,comedie, romance, actiune]

Salut la toti din nou..pai uitati care este treaba.. inainte am spus ca lucrez la un fic..dar din pacate nu mi-a placut de loc.. si asa mi-a venit o idee legata de garda de corp..asa ca m-a traznit o idee geniala.. asta poate nu a-ti mai intalnit intr-un alt fic.. sau paote da.. dar cel putin sa stiti ca nu m-am luat dupa nimeni.. e ideea mea proprie :]

desigur stiu ca prima pagina imi iese deobicei varza.. dar la restul sa va asteptati la multe :3

Capitolul 1 - Amintirii

America, la ce te duce gandul cand auzi cuvantul acesta? Eu stiu sigur , la multe lucruri : crime , infractiune , viol , vagabondaj si nedreptate , cel putin aceasta este parerea mea.
New York orasul meu natal , un oras mare foarte frumos , aglomerat dar cu multe nelegiuiri , aici trebuie sa fi cu ochii in patru de fiecare data caci niciodata nu o sa sti ce iti rezerva ziua de maine.
Fiind un politist de elita nu pot sa stau cu mainile in san si sa ma uit cum oameni nevinovati mor , trebuie sa actionez rapid si cu precizie.
Era ora cinci fara zece minute seara dar soarele inca era pe cer , eu inca ma aflam la sectie in sala de antrenament si trageam cu pusca mea preferata la tinte , vroiam sa nimeresc tinta
fix in partea din fata a capului si sa fiu sincera le nimeream pe toate.
Auzul meu ascutit a receptionat imediat pasi care se auzeau din afara sali si care se indreptau spre use, era partenerul meu in varsta de douazeci si unu de ani, era de origine chineza.
Dupa cum se spune in timpuri vechi multi oameni de origine galbena au migrat la noi in tara pentru o viata mai buna , locuri de munca si alte dorinte pe care aici si le pute-au indeplini.
Acesta a deschis usa incet si s-a rezemat de ea, a inceput sa zambeasca si sa ma roage :

- O haide , inca esti aici Vixy ? A spus acesta razand.
- Da , si care este problema ta ? Nu pot sa ma antrenez , nu ai vazut ce este afara ? O jungla totala, am spus eu serioasa.
- Asta asa este , dar te rog eu mai ia o pauza esti tanara si frumoasa bucurate de viata, acuma nu o sa stai toata viata ta in sala de antrenamente.

In momentul acela m-am oprit din antrenament si m-am intreptat spre cabina de schimb.

- Aha , tanara inca sunt dar frumoasa poate nu sunt , am adaugat eu ironica.
- Haide Vixy , nu face pe proasta doar sti ca am dreptate.
- Poate da poate nu , am spus eu razand in timp ce ma imbracam in haine.
- O haide pana si seful ti-a zis sa iei o pauza , dar tu nu , tu continui sa te fortezi.
- Ok , ok o sa ma duc sa ma relaxez , multumit acuma ?
- Da , multumesc Doamne , in seara asta dorm fara griji , a spus acesta inchinandu-se.
- Hahahahaha ! Esti foarte amuzant Tong-Ji.

Vixy a dat mana cu partenerul ei , dupa aceea si-a anuntat seful ca pleaca , ia salutat pe toti si a parasit sectia. Vremea era linistita nici un fel de taifun ca sa o distruga , nu venea.
S-a urcat in masina ei rosie si a tulito fara sa accelereze pe strada , toti o salutau , era foarte cunoscuta de oameni , era politista number one in tot orajul New York , chiar si in afara
tarii era cunoscuta.

Soarele imi batea in ochelarii negri care stateau pe nasul meu , aerul imi lovea parul incalcindumi-l in toate partile , nu prea am stat pe ganduri si m-am dus sa manac ceva in cartierul chinezesc.
Odata ajunsa acolo am iesit sarind din masina , aveam posibilitatea aceea deoarece masina mea era decapotabila. M-am dus spre restaurantul meu preferat, am intrat am salutat respectos clienti si angajati , asa cum faceam mereu , o tanara cu parul lung si negru intr-un Ni-Xe m-a condus spre bucatarie , unde aveam sa ma intalnesc cu o doamna mai in varsta decat mine.

- Stapana , a sosit Vixy , a spus aceasta aplecandu-si capul si trunchiu in unghi de nouazeci de grate.
- Da poftesti-o aici te rog Ni-Xi , aspus aceasta cu o voce serioasa.
- Salut batrano ce mai faci ? A trecut o saptamana de cand nu ne-am vazut , i-am raspuns eu bucuroasa.
- Ah Vixy ce ma bucur sa te vad , asa este nu ai mai trecut pe aici de mult , din cauza misiuni aceelea.
- Da.. , a sa stiti ca Tong este teafar si nevatamat , chiar inainte m-a rugat sa plec de la sectie.
- Ah baiatul acela nu se poate schimba de loc , tine mult la tine sa stii , chiar ma bucur ca ati devenit parteneri , mi-a raspuns aceasta zambind.
- Si eu am bucur pentru asta.
- Ca de obicei domnisoara Vixy ? a strigat din partea stanga a bucatariei Ni-Xi.
- Da la fel ca intotdeauna , multumesc ingeras , am spus eu in timp ce ma arcuiam pe scaun.
- Am inteles, mi-a raspuns tanara fata rusinata.
- Ce vrednica e Ni-Xi , o fata extraordinara , ma bucur ca o cunosc , daca se paote pot sa ma duc pana in camera lui Tong ?
- Da desigur fa ce doresti , esti bine venita aici.

Aceasta s-a ridicat de pe scaun si a urcat scarile ce duceau spre etajul unu unde se aflau camerele tuturor , s-a dus pana in capat si a deschis incet usa , intrand in camera lui Tong.
De aici amintirile a pus stapanire pe ea , trecand pe langa biroul acestuia a vazut ca inca avea toate pozele, de cand cei doi aveau doar saptesprezece ani.
Mana ei se plimba pe langa fiecare poza care statea in cate o rama frumoasa facuta de Tong , cei doi erau prieteni de la varsta de saptesprezece ani , deoarece atunci
s-au cunoscut in timpul cand dadeau examenul pentru inscrierea la politie. De atunci au fost ca si fratii , nimeni nu-i poate desparti.
Usa s-a deschis incet , Tong a intrat in camera lui, privirea ia fost uimita cand a vazut-o pe Vixy in camera lui.

- Vixy ce cauti aici ?
- M-a lasat mama ta sa intru si ca deobicei trec pe la restaurantul vostru , doar stii ca-mi place mancarea facuta de voi, am spus eu zambind inocent.
- Da .., ma bucur sa te vad din nou aici si chiar si la mine in camera , sti ca aici obisnuiam sa invatam.
- Aha , amintiri frumoase , ce as vrea sa dau timpul in urma acuma , doar sa te vad inca odata la varsta aia , am inceput eu sa rad.
- Da si eu pe tine , dar indiferent cat de mult a trecut de atunci tu ai ramas la fel de indrazneata , energica , baietoasa , amuzanta dar pe langa astea ai ramas la fel de frumoasa , de fapt
as putea spune ca esti superba , mi-a raspuns acesta umpic rusinat , tinandu-si mana la ceafa.
- Multumesc mult Tong , mereu ai fost alaturi de mine ... acuma chiar ca m-ai alsat fara cuvinte ,am spus eu zambind cu toata gura.
- Aaa .. Vixy.. eu...
- Domnisoara Vixy haideti sa mancati, a strigat de jos Ni-Xi.
- Da venim imediat. haide Tond sa mergem jos.

Aceasta a trecut pe langa el ajungand pe hol si a coborat pe scari in jos. Tong a ramas umpic in camera, iar dupa aceea s-a intreptat si el spre bucatarie.
Toata ziua si seara cei doi impreuna cu angajati au petrecut si au ras , pentru Vixy era ca si sarbatoare deoarece urma sa fie promovata si trebuia sa fie angajata la FBI si la CIE.
Pentru ca a dat dovata de multe abilitati remarcabile a reusit sa capteze atentia celor de la agentiile de la FBI si CIA , si de la multi dintre cei mai buni in criminalistica si investigatie.
Vixy a fost apreciata pana si de presedintele Americii pentru dovata de curaj si pentru toate cazurile rezolvate in timp si chiar mai devreme.
Acestia au petrecut pana tarziu aprope de ora doua noaptea , Vixy era beata moarta pe cand Tong mai putin , asa ca la sfarsit acesta a trebuit sa o duca in carca , pentru ca
aceasta nu mai gandea de loc logic , facea numai nebunii cand era beata.
Afara ploua marunt , masina lui Vixy ramasese la restaurant , acoperita cu o prelada ca sa nu o ploua pe interior. Tong mergea cu aceasta in spate cam aproximativ de cinsprezece minute.
Vixy a inceput sa mormaie intr-una , acesta radea de ia copios , odata ajunsi in fata usii de la casa lui Vixy , Tong a luat cheile si a deschis-o.
A urcat scarile in sus si a deschis usa de la domitor unde a puso pe Vixy incet ca sa nu o trezeasca. Ramand umpic ca sa o admire cum dormea , acesta a observat ca hainele ei erau ude asa ca a mers si a cautat in dulap haine uscate. Dupa aceea a mers pana in baie ca sa ia un prosop si sa o stearga pe aceasta de apa. Dupa ce a reusit cu greu sa o dezbrace de haine urma partea mai grea cand trebuia sa o sterga cu prosopul. Apa se infiltrase prin hainele ei scurte si udase si lenjeria , Tong nevrand sa faca vreo nebunie a lasat-o asa.
Picaturile de apa ce cadeu de pe varfurile de par , se prelingeu pe sanii ei mari si rotunzi , Tong a inchitit odata incercand sa se abtina sa nu faca vreun lucru fara judecata.
Dar nu putea sa-i reziste , Vixy era foarte frumoasa , avea corpul frumos si atragator, dar atat de puternic incat putea dobora o armata intreaga , avea picioare zvelte si sexy , putea urca inaltimi mari cu ei.
Maini fine si delicate , pielea era alba ca laptele si pufoasa la atingere. Era ca si un vis implinit pentru Tong , sa se afle cu persoana la care tinea cel mai mult , dupa ce a sterso de apa a imbracat-o rapid.
Inainte sa plece , acesta s-a apropiat de fata ei incercand sa o sarute , dar deodata s-a pomenit cu un pugn drept in fata. Vixy inca dormea si visa ca se lupta cu infractori. Acesta nu a mai incercat nimica
si a plecat pe use , inainte ca aceasta sa merga prin somn si sa-l si omoare.

Răspunsuri în acest subiect
Garda de Corp a Superstarului [ +18,comedie, romance, actiune] - de hiimera - 10-10-2010, 10:06 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Wild Soul [Romance, Fantasy] Sako-chan 32 20.237 26-02-2012, 06:44 PM
Ultimul răspuns: Sako-chan
  Femeia Perfectă [Hentai. Romance] hiimera 15 6.745 27-06-2011, 04:21 PM
Ultimul răspuns: Kitsu
  Pure Blood [Mistery, Romance] wonderCaT 25 17.789 20-04-2011, 01:56 PM
Ultimul răspuns: Nixu
  Fake love [Romance] Sako-chan 46 27.308 02-04-2011, 07:17 PM
Ultimul răspuns: hiimera
  Fatal.Love [Romance,Yaoi,+18] hiimera 28 23.873 28-03-2011, 05:49 PM
Ultimul răspuns: angel cat
  My heart is like a BOMB [Comedy, Romance, Actiune,+18] hiimera 14 11.175 26-03-2011, 11:05 PM
Ultimul răspuns: ~Ioana*Yoanna~
  Vise spulberate[drama,romance,actiune. *titlu nedefinit*] Ichigo. 8 6.610 05-03-2011, 11:02 PM
Ultimul răspuns: Icsdeee.
  Liceul Andreez [Comedie, Romance] Icsdeee. 31 17.284 21-02-2011, 12:02 AM
Ultimul răspuns: Moon princess
  Secret Love! [yaoi 16+ (romance)] Aliss_anime 3 3.908 29-11-2010, 07:39 PM
Ultimul răspuns: yaoi maniac
  Bad Romance Mishelle 5 5.769 20-12-2009, 04:46 PM
Ultimul răspuns: Onna

Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)