Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Dragostea ascunsa in razboi

#31
Sankyu de commuri >:D<
Nextul cum am promis ^_^. Deci acest capitol este dedicat lui Itachi si Nina, sa vedeti ce se intampla intre ei, cu relatia lor, deci alacazam :* :


Capitolul 17


Sakura fugise cu Sasuke asa insingurati si ingrijorati cum erau cu masina de salvare. In urma lor spitalul a ramas in dubiu, in curand Itachi avand sa traga consecintele faptelor sale de dezertare. Nina, iubita sa pentru care se sacrificase, avea sa plateasca si ea un pret de razboi. Brunetul cuprins de spaima, o sfatuise sa plece, dar ea a ramas. El se duse din camera de garda la cea de urgente, unde Nina consola o fetita mica si rumena la fata, ce era bandajata la cap. O trase pe rusoaica de mana si o trimise in camera de paza. Acolo intre patru ochi, incepura sa discute despre faptul ca Sasuke fugise, aflase de planul lor si acum americanii aveau o banuiala adanca.
Stiind ca ar putea muri, Nina nu-si mai putu stapani lacrimile si incepu sa planga in taina acoperindu-si chipul cu palmele. Isi tot spune printre sopte: ''E vina mea!'', dar Itachi incerca in zadar sa o consoleze printr-o imbratisare. Vru sa o sarute lent, dar ea il impinse brutal cu mana si cu perlele lacrimale in ochi, ii raspunse:
- Stai...Stai deoparte, Itachi! Lasa-ma singura, te rog!
Brunetul se supuse dorintei si pleca pe usa, parasind-o pe fata intr-un lac de amaraciune. Singura si abandonata, ea isi trecu mainile peste ochi sa-si stearga lacrimile. Rasufla usurata si se gandi bine ca nu merita sa moara in incendiu in Razboi. Parintii ei erau in Serbia acolo unde nici nu se pomene de acest conflict. Ramasese stabilit ca Nina sa treaca deghizata in Serbia, dar atunci iubirea ei pentru Itachi a intervenit. Avea acum de ales: sa renunte la iubire si sa plece la parintii sai si sa scape vie, sau sa ramana, sa riste sa moara si sa piera cu viata ei.
O balanta echilibrata, amandoua partile cerand sacrificii imense. O decizie grea avea sa schimbe in definitiv viata Ninei Ivanovici.
Aceasta pleca indiferenta din camera si se duse la brunet. Acolo vorbira putin si printre ezitari, fata isi spuse oful.
- Itachi, trebuie sa alegi. Nu trebuie...Nu-mi cere asa sacrificiu! Te rog, hai sa fugim si sa mergem in Serbia. Nu vreau sa mori aici! Acolo vei avea o casa!
- Nina! Tu retine: casa mea nu este aici..Este in Konoha alaturi de Sasuke si clanul meu! Vino cu mine in Japonia unde acolo nici nu se pomene de acest razboi!
- Dar parintii mei?
- Uita de ei, spuse Itachi cu un ton rece!
- Nu! Nu-i pot lasa! Acolo vei fi ca la tine acasa! Itachi, fratele tau am citit o privire dura in ochii sai, pesemne ca nu ma vrea cu tine. Daca si familia ta va avea aceeasi privire, va fii mai rau decat sa mor aici!
Lui Itachi nu-i venea a crede ce putea rosti. Asadar iubita lui era dispusa sa renunte la tot in numele propriei persoane. El uimit si oficat, incheie toata discutia frecandu-si fruntea, iar camera zacu intr-o liniste sumbra. Fata zacea in fata lui dreapta ca o statuie asteptand un raspuns al sau. Din reactia sa, nu stia ce avea sa zica.
- Itachi, mai e putin si se face dimineata. Ar fi bine daca ne-am odihni...
- Sau sa plecam!
Ochii negri ai fetei straluceau la lumina slaba a becului si afisau semne de egoism. Dorinta ei devenise arzatoare de a pleca in Serbia , dar ceva o retinea. Itachi se aseza pe fotoliu aprinzandu-si o tigara ruseasca si dupa aceea scoase un fum in tacere. Nina statea teapana asteptand un raspuns clar si concis. Din uitatura brunetului care devenise putin grea si patrunzatoare, ea intelese ca nu-i de bine si ca nu va alege.
- Nina eu nu risc sa mor la sarbi! Asta sa fie clar! Deci vii ori de buna voie ori fortat cu mine in Japonia!
- Nu pot sa cred! Iar acolo ma vei inchide in casa, fara telefon si fara surse dinafara. Voi muri fara sa stiu de parintii mei!
Frustrata fata pleca indata. Se duse la baie unde se privi in oglinda curata si aburita. Se gandi ca va pleca fara el. Hotarata porni in camera si acolo isi facu bagajul, apoi plina de nepasare se arunca in masina politistilor si goni in graba. Itachi auzi rotile pornind repede , scotand fum si se repezi pe geam strigand-o pe Nina. Afara era frig si turturii de gheata stateau rezemati de colturile teresei.
'' Fata asta e nebuna! Daca se duce singura la granita o vor omori americanii!''
De cum intra in casa, brunetul porni pe scari in graba, si atunci se opri dintr-o data. Realiza ca ce pret trebuie sa plateasca pentru fata. Daca nu cumva e adevarata vorba ei ca el e un egoist si cand vor ajunge acasa, fata va sta numai in casa. Toate aceste notiuni isi pierdura sensul in mintea baiatului. Se intoarse inapoi la garda asteptand dimineata sa vina.
...............[Imagine: bnkWUB1.png?1]




Răspunsuri în acest subiect
Dragostea ascunsa in razboi - de Erina Ozaki - 27-12-2009, 04:47 PM
RE: [SasuSaku]Dragostea ascunsa in razboi - de Erina Ozaki - 09-10-2010, 09:12 PM
RE: Dragostea ascunsa in razboi - de Erina Ozaki - 20-12-2010, 09:40 PM
RE: Dragostea ascunsa in razboi - de Erina Ozaki - 20-01-2011, 08:26 PM
RE: Dragostea ascunsa in razboi - de LaVyNuTZzZ - 29-01-2011, 12:28 AM
RE: Dragostea ascunsa in razboi - de Flash - 07-03-2011, 08:19 PM
RE: Dragostea ascunsa in razboi - de Erina Ozaki - 29-03-2011, 09:17 PM
RE: Dragostea ascunsa in razboi - de Zuzu XoXo - 17-04-2011, 05:22 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Durerea ascunsa Infinite 4 3.816 12-08-2013, 04:28 PM
Ultimul răspuns: Kira's Scarlet
  In razboi Storymaker 0 2.015 05-04-2013, 11:45 PM
Ultimul răspuns: Storymaker
  Zona de razboi odette 0 1.769 17-01-2013, 09:56 PM
Ultimul răspuns: odette
  Iubire ascunsa in ura AyumiHamasaki 50 27.026 06-08-2011, 06:54 PM
Ultimul răspuns: Piersicuta
  Iubire ascunsa in spatele tradarii... Ary^_^Arishime 2 2.568 03-08-2011, 08:43 AM
Ultimul răspuns: candy girl
  [ RBD / Guild ] - Iubire ascunsa in muzica Maria 8 7.996 06-03-2011, 11:40 AM
Ultimul răspuns: Flash
  Iubire si Razboi MIssAngel 6 7.047 21-01-2010, 10:48 PM
Ultimul răspuns: Miauu
  Iubirea ascunsa sakura_love_sasuke 8 6.055 18-06-2009, 10:40 PM
Ultimul răspuns: sakura_love_sasuke


Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)