30-09-2010, 08:11 PM
e un fic sooper...:X mie chiar imi place...si chiar nu credeam ca cineva poate sa vorbeasca despre alceva in afara de SASU SAKU...:))
Ino sa plece singura din sat? o_O wow...la asta chiar nu m-am asteptat...iar acel barbat, la inceput, credeam ca e Sasuke...=)) dar m-am inselat...te referi cumva la Kabuto Yakushi? :-/ e unul dintre personajele mele preferate din anime-ul Naruto & Naruto Shippuden...
de abia astept sa vad ce mai pun la cale cei doi pacalitori...:)) dupa parerea mea, Ino chiar vrea sa se se schimbe...si incepe a o face...
so...bafta multa! de abia astept sa-ti "citesc" inspiratia din urmatorul capitol...8->
bye! :-h
Ino sa plece singura din sat? o_O wow...la asta chiar nu m-am asteptat...iar acel barbat, la inceput, credeam ca e Sasuke...=)) dar m-am inselat...te referi cumva la Kabuto Yakushi? :-/ e unul dintre personajele mele preferate din anime-ul Naruto & Naruto Shippuden...
de abia astept sa vad ce mai pun la cale cei doi pacalitori...:)) dupa parerea mea, Ino chiar vrea sa se se schimbe...si incepe a o face...
so...bafta multa! de abia astept sa-ti "citesc" inspiratia din urmatorul capitol...8->
bye! :-h
My first fic: Viata departe de casa[SasuSakuNaru]
Feel...Hurt...Love
You don't know how I feel when you talk like that!
You don't know how I hurt when you talk like that!
You don't know how I love you because you're there!
You don't know how I hurt when you talk like that!
You don't know how I love you because you're there!
Va luati de ei?! Va luati de mine! :-l