Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Dragostea ascunsa in razboi

#26
Multumesc multe de comenturi :* :x. Sankyu si celor care sunt fideli si citesc ficul. Acum simpaticilor iata nextul.Scuzati ca a durat atata, dar am incercat sa-l scriu in moment de inspiratie. ^_^

Capitolul 15


Dimineata pe la ora 5, tot personalul din sala de ingrijire medicala militara incepuse sa se trezeasca si sa-si reia munca ca in oricare din celelalte zile. Sakura se scula alarmata de tipetele si agitatiile asistentelor care alergau de colo colo spre a verifica pacientii. Femeile imbracate in alb cu bonete, pline de hartoate si echipamente parca n-aveau stare in ochii rozaliei, desi pe plan social aveau ca scop salvarea de vieti. Fata se ridica in picioare si simti cum o apuca un cascat. Isi astupa gura cu mana si se uita catre Sasuke. Bandajat tot abdonemul si spatele, acesta dormea profund si nici macar nu auzea galagia incaperii datorita calmantelor. Sakura se gandi ca daca el va dormi se va linisti si se va vindeca mai repede. Atunci se apleca zambind asupra baiatului si il saruta incet pe frunte. Porni ingrijorata spre toaleta cu gandul sa se spele pe fata. Rozalia trecu in graba pe langa asistente si era cat pe aci sa dea peste una in micuta ei teama.
Imediat trecu coltul odaii principale si ajuns intru-un coridor mai linistit si de dimensiuni impresionante. Totul in acea parte era linistit , zugravit in alb si din cativa in cativa metri era luminat de o parte si de alta de becuri ecologice. Sakura fu cuprinsa de o uimire profunda cand zari acel colt al spitalului improvizat ca fiind un loc de refugiu si neaglomerat. Aceasta merse mai departe cu pasi lini examinand totul cu o atentie desavarsita spre a se familiariza cu locul. Curand gasi si baia si se duse imediat sa se racoreasca. Inauntru erau toalete individuale, curatenie, o atmosfera calda si oglinzi din argint. Fata se apleca asupra chiuvetii si isi baga mainile sub jetul de apa calduta, apuca incet sapunul din suportul sau si isi freca mainile cu el intr-o maniera delicata. Se clati la fel de incet apoi isi mirosi mainile. Parfumul fin de iasomie al sapunul ii invada narile si simti ca acest parfum ii este familiar.
- Ce frumos miroase! Dar unde am mai simtit eu parfumul asta?In fine, trebuie sa i-l arat lui Sasuke.
Sakura parasi baia repede si intr-o maniera repezita se intoarse la baiat. Acesta una alta se trezi si o zari pe fata entuziasmata si sculata. El o privi mirat uitatura gingasa a rozaliei care il inmuie.
Sasuke se forta si cu greu reusi sa se ridice. In incercarile lui o apuca pe fata dupa ceafa si o apropie la buzele sale. Fara a mai scoate un cuvant i le cuprinse intr-un sarut suav. Buzele lor se intreceau in acest joc al iubirii. Sakura, invadata de ratiune se desprinse brusc din gesturile tandre de dragoste al tanarului si incerca sa-l mustreze.
- Sasuke nu aici! Fratele tau..nu stie ca suntem impreuna!
- Sakura, fratele meu deja te-a vazut! Nu te mai poti ascunde!
In acel moment de tensiune, Itachi interveni brusc intre cei doi. Deodata se instala o liniste absurda intre toti trei, si fratele cel mare indrazni sa vorbeasca primul:
- Sasuke, vesti bune: Esti salvat, dar ma tem ca trebuie sa parasesti spitalul!
- Cum , dar Itachi? se repezi Sakura ca arsa, fratele tau e inca ranit si afara e foarte frig, se va imbolnavi din nou, de abia ce l-ati operat!
- Bine, Sakura inca o zi! Dar poimaine, negresit, trebuie sa paraseasca spitalul militar. Sunt prea multi pacienti care asteapta..
- Asculta Itachi! Nu mai fii cu gura mare! Daca nu-t convine, frate, prezenta mea, spune-o!
- Nu Sasuke! E ideea ca trebuie sa o aduc pe Nina aici! Si am nevoie de ajutorul vostru!
- Ceee? Vrei sa dezertezi?
- Nu desteptule! Vreau sa o aduc aici, sa nu fie ucisa de americani, stie engleza, ii schimb numele si tinuta!
- Gagica-ta tine la tine macar?
- La fel cum o face Sakura cu tine!
Ultima replica i-a pus lui Sasuke capac. Acesta se intinse incet pe pat si isi acoperi abdomenul cu patura. Se holba in ochii rozaliei in cautarea raspunsurilor, dar nici macar stralucirea lor de smarald nu-l putea linisti. Se pare ca nu era nevoie sac se mai ascunda caci Itachi stia de relatia lor. Acum ca cei doi erau impreuna se gandeau tot mai mult la dorinta de a fi singuri si libertini, departe de acest pustiu inghetat, de gloante si ucideri. Vroiau sa se intoarca in Konoha sau in Tokyo , undeva in care sa se simta ca acasa. Ambii oftara adanc, iar Itachi a plecat spre camera de garda spre a vedea ce se intampla. Pacienti veneau bandajati pe targi sau chiar raniti, plini de sange. Pentru rozalie, aceasta priveliste era scoasa din scenele de cosmar. Se inghemui pe marginea patului lui Sasuke si parea disperata si speriata. Se intoarse cu fata la brunet si il privea printre gene. El o mangaie pe obraz si ii spuse din priviri ca va fii bine.
- Sakura, iti promit ca vom pleca de aici!
- Dar cu Itachi ce facem?
- Nu stiu sigur! Daca hotaraste tactica mai tarziu si ne ajuta sa plecam peste granita, il vom ajuta si noi, dar daca face pe tradatorul, il omor eu insumi si plec cu tine! Acum linisteste-te!
- Sa- Sasuke?
- Ce e?
- Vreau..vreau sa stii ca tin la tine!
- Stiu asta! Stiu!...
...............[Imagine: bnkWUB1.png?1]




Răspunsuri în acest subiect
Dragostea ascunsa in razboi - de Erina Ozaki - 27-12-2009, 04:47 PM
RE: [SasuSaku]Dragostea ascunsa in razboi - de Erina Ozaki - 01-09-2010, 09:19 PM
RE: Dragostea ascunsa in razboi - de Erina Ozaki - 20-12-2010, 09:40 PM
RE: Dragostea ascunsa in razboi - de Erina Ozaki - 20-01-2011, 08:26 PM
RE: Dragostea ascunsa in razboi - de LaVyNuTZzZ - 29-01-2011, 12:28 AM
RE: Dragostea ascunsa in razboi - de Flash - 07-03-2011, 08:19 PM
RE: Dragostea ascunsa in razboi - de Erina Ozaki - 29-03-2011, 09:17 PM
RE: Dragostea ascunsa in razboi - de Zuzu XoXo - 17-04-2011, 05:22 AM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  Durerea ascunsa Infinite 4 3.816 12-08-2013, 04:28 PM
Ultimul răspuns: Kira's Scarlet
  In razboi Storymaker 0 2.015 05-04-2013, 11:45 PM
Ultimul răspuns: Storymaker
  Zona de razboi odette 0 1.769 17-01-2013, 09:56 PM
Ultimul răspuns: odette
  Iubire ascunsa in ura AyumiHamasaki 50 27.026 06-08-2011, 06:54 PM
Ultimul răspuns: Piersicuta
  Iubire ascunsa in spatele tradarii... Ary^_^Arishime 2 2.568 03-08-2011, 08:43 AM
Ultimul răspuns: candy girl
  [ RBD / Guild ] - Iubire ascunsa in muzica Maria 8 7.996 06-03-2011, 11:40 AM
Ultimul răspuns: Flash
  Iubire si Razboi MIssAngel 6 7.047 21-01-2010, 10:48 PM
Ultimul răspuns: Miauu
  Iubirea ascunsa sakura_love_sasuke 8 6.055 18-06-2009, 10:40 PM
Ultimul răspuns: sakura_love_sasuke


Utilizatori care citesc acest subiect:
2 Vizitator(i)