01-09-2010, 12:27 PM
Buna Isa ! Dragut ficul. E foarte frumos. Ideea imi place.Este destul de originala. Ai avut unele fraze care mi-au placut mult:"Imediat ce am realizat ce fac m-am intors spre acea persoana , gata sa-i dau o palma spunadu-i sa se indeparteze , insa in momentul cand palma mea avea sa faca contact cu chipul lui , aceasta a devenit o simpla atingerie…o mangaiere fina si plina de iubire. ". La dialog, sincer sunt de acord cu Letty. Ai putin dialog, dar asta nu inseamna ca este sec. Putin dialog in plus n-ar strica; dar nu in exces. In descriere ai evoluat mult. Sunt mult mai bune ultimele capitole decat primul. Nici actiunea nu-i grabita, ceea ce imi place.
Nu stiu ce sa mai zic, asa ca spun ceva despre personaje(nu toate):
Garra: Desi este in " Top 5 baieti din Naruto" (al meu este topul) aici ai reusit sa-l faci un nesuferit. Poate si-l scot din top. ;))
Ino: Ai reusit sa o pui intr-o lumina frumoasa. Desii nu prea o agreez, in ficul tau ai reusit sa o faci, cat decat, simpatica.
Naruto: Se pare ca si in acest fic este un pampalau. Dar tot glumet este. ;))
Restul personajelor o sa le comentez pe parcurs, pentru ca nu prea stiu ce sa zic de ele. Spor la scris . :)
Nu stiu ce sa mai zic, asa ca spun ceva despre personaje(nu toate):
Garra: Desi este in " Top 5 baieti din Naruto" (al meu este topul) aici ai reusit sa-l faci un nesuferit. Poate si-l scot din top. ;))
Ino: Ai reusit sa o pui intr-o lumina frumoasa. Desii nu prea o agreez, in ficul tau ai reusit sa o faci, cat decat, simpatica.
Naruto: Se pare ca si in acest fic este un pampalau. Dar tot glumet este. ;))
Restul personajelor o sa le comentez pe parcurs, pentru ca nu prea stiu ce sa zic de ele. Spor la scris . :)
![[Imagine: 1page-img1.jpg]](http://cainigoldenretriever.net/images/1page-img1.jpg)
Ciumpy