25-08-2010, 11:08 PM
Sisu` >:D< .. ai adus cap. nou .. Ti`am zis cat te iubesc eu pe tine .. ? :]] .. asa deci trebuie sa`ti zic ceva: Nu mai ai atatea greseli .. cand citeam tot imi spuneam in minte: Woow! Sisu` a progresat! [ :X ] .. deci .. tot nu ai pus space dupa semnele de punctuatie.. =_= .. adica ai pus dar si inainte si dupa.. nu mi se pare ca arata prea bine :]] .. nu o lua ca o jignire ;;) ..
Pai ce pot zice .. Party In The SUA e una dintre melodiile mele preferate ale lui Miley :] .. si .. dupa ce termin o melodie, lasa vreo doua randuri libere ca altfel cititorii nu o sa mai stie de unde sa inceapa sa citeasca din nou.. la ultima melodie ai lasat dar la prima nu .. :] ..
Uuu.. Sas`ke ce o sa faci cu Sakura .. ? :>:> .. [ Uuu .. de cand am devenit asa perversa ..? O.o ]
Asa pai .. te astept cat mai repede cu nextu` sisu` .. :bye:
P.S. : ME TOO :X !
Pai ce pot zice .. Party In The SUA e una dintre melodiile mele preferate ale lui Miley :] .. si .. dupa ce termin o melodie, lasa vreo doua randuri libere ca altfel cititorii nu o sa mai stie de unde sa inceapa sa citeasca din nou.. la ultima melodie ai lasat dar la prima nu .. :] ..
Uuu.. Sas`ke ce o sa faci cu Sakura .. ? :>:> .. [ Uuu .. de cand am devenit asa perversa ..? O.o ]
Asa pai .. te astept cat mai repede cu nextu` sisu` .. :bye:
P.S. : ME TOO :X !