Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

Renastere vampirica

am citit cea ce ai postat si pot sa spun ca in final am ramas [Imagine: ycs052.gif]

iti lipsesc o groaza de semne de punctuatie, iar dialogul e pur si simplu slab in unele locuri e chiar robotic replicile sunt slabe, iar personajele par a fi niste robotei fara expresie, fara sentimente.

descrierea: si aici se poate mult mai bine.

ceva ce m-a lasat de-a dreptul cu gura cascata a fost:
Citat:Specia noastra exista din cele mai vechi timpuri, a fost o mutatie genetica datorata cine stie carei substante.

sa facem un mic calcul[Imagine: onionHeadSlicing.gif]: cele mai vechi timpuri=acum multe miide ani adica 2-3-4-5-6 mii de ani in urma......buuuun acum 2-3-4-5-6 mii de ani in urma nu exista tehnologia mutatiei genetice si in nici un caz substante care sa transforme lumea in vampiri, crede-ma ar fi fost lumea plina pana acum [Imagine: ththwink.gif]

puteai gasi o alta legenda ceva mai plauzibil nu asta, dar e opera ta si lumea ta...asta e parerea mea ca cititor, critic.

o alta chestie care a spart pur si simplu tot misterul, toata frumusetea acestor creaturi a fost dezvaluirea secretului atat de repede incat cititorul nu apuca sa inteleaga nimic. cum, cand, unde, de ce....nimeni nu stie:mean::yada::dizzy:

mai lucreaza ....sfatul meu este sa refaci totul sa pastrezi o anumita ordine si sa nu grabesti actiunea. descrie mai mult, pune accent pe sentimentele personajelor si da-le viata.:pfiu: asta daca chiar iti pasa de cea ce scri.

:bye:
[Imagine: 359k875.png]
I will fight, one more fight
Don't break down in front of me.
I will fight, one more fight
I am not the enemy.
I will try one last time
Are you listening to me?
I will fight, the last fight
I am not your enemy.

Fiction:
Memento Non Mori