Nu ești un membru încă? Înregistrează-te acum!
Creează un cont nou  

[Inuyasha] Ce parere aveti despre Kagome si Koga?

Ce!?!? 13 Nu, Koga si Kagome....never...ok mie nu-mi place de Koga...chiar daca e dragut,dar nu mi se pare ca s-ar potrivi...Eu tin cu Kagome!Ma duc la Inuyasha!
Oricat ar tine Koga la Kagome nu se compara cu dragostea din inima lui Inuyasha, chiar daca nu vrea sa recunoasca...dar legatura dintre cei doi, Inuyasha si Kagome e mai stransa nu numai ca se iubesc fara a dezvaluie asta, dar in timpul drumului spre cautarea cioburilor de giuvaer, Inuyasha, tot timpul are grija de ea chiar daca se mai sacaie si se mai cearta!Pana la urma tot se impaca,iar in lupte Inuyasha o pazeste chiar daca intra si el in incurcaturi, pe cand Koga nu e asa de apropiat de Kagome, deoarece sta putin apoi pleaca ca-i fugarit de Inuyasha (si aici se vede putina iubire exprimata in gelozie si protectia pe care o are pentru Kagome..).
De aceea zic ca-i mai bine Inuyasha si Kagome, nu Koga si Kagome!
Fuji no Kaze ya ougi ni nosete Edo miyage
Cand un pictor orb va picta sunetul unei petale de trandafir cazand pe o podea de cristal atunci inseamna ca cineva te va iubi mai mult decat mine.

Răspunsuri în acest subiect
Ce parere aveti despre Kagome si Koga? - de Hikari - 17-02-2008, 07:21 PM
RE: Ce parere aveti despre kagome si koga?Argumentati - de stef_carmen - 01-08-2010, 06:57 PM

Subiecte de discuție similare...
Subiect: Autor Răspunsuri: Vizite: Ultimul răspuns
  [Inuyasha] Sango vs. Kagome Iris 7 7.402 18-06-2011, 04:43 PM
Ultimul răspuns: Candy_Girl_Love.
  [Inuyasha] Koga & Ayame Lye 4 6.183 12-02-2011, 04:14 PM
Ultimul răspuns: Beatrix LaVey

Utilizatori care citesc acest subiect:
1 Vizitator(i)